login |

Még egyszer 2014/15-ről

2015. 06. 12. 22:15 - Írta: winnie

41 hozzászólás | kategória: 2014/15, a hét kérdése

(A 2013/14-es, hasonló bejegyzés.) Nyári darát keresel? Ne tovább! De előtte értékeljünk.

Majdnem 50 új sorozat került 2014/15-ben bemutatásra az országos csatornákon (ABC, CBS, NBC, FOX, CW). Vajon ki viszi át a legtöbb sorozatot a következő szezonra? (Közülünk szokás szerint én, hatot.)

Ezekből hány vált nézőssé számodra, melyeknek nézted végig az 1. szezonját (vagy az eddig leadott összes leadott részét)?

Legalul emlékezetfrissítésként az újoncok listája, a pilotkritikák linkjeivel. Hátha nem maradt ki semmi. De előtt íme a Junkie gárdájának leltára. Vajon ki volt közülünk a leginkább elégedett a felhozatallal?

winnie: Voltak remek pilotok, amiket követően gyorsan kaszáltam a sorozatot, és olyanok is, amik gyengék lettek, a sorozat mégis nézős maradt. A következők maradtak nézősek: Jane The Virgin, Forever, The Flash, How To Get Away with Murder, Allegiance, American Crime, Secrets and Lies. A komédiák közül pedig a Selfie, a Galavant és a The McCarthys.

A jelenleg is futók közül nézős a Wayward Pines, az Aquarius és az American Odyssey is. (A The Messengers pilotja bejött, de még nem folytattam. A The Whispers-é meg nem, de kap még második esélyt.)

Plusz a Red Band Society-vel leragadtam, de nem kaszáltam. Egyedül a Cristela volt idén olyan, ahol nem tudtam eldönteni, hogy nézzem-e tovább, de végül nem folytattam, bár még az Empire-nél sem tudom, hogy mi legyen 4 rész után. Sajnos idén is akadt pár pilot (Agent Carter, Battle Creek, CSI: Cyber, The Slap), amit még nem láttam

human: Szokás szerint főleg a sitcomok maradtak meg nálam, bár idén pár dráma is megúszta. Amit néznék, de már cancel az a Cristela, a Forever. A Backstrom is elment, a Battle Creek sem annyira rossz. De ezek közül a legjobban nyilván a halhatatlan csávó kalandjai fognak hiányozni a legjobban.

Aminek ott leszek tutira a folytatásánál az az iZombie, mert a végére villantott, az Agent Carter, a Last Man on Earth tuti kap még esélyt csak az alapfelállás miatt. Ja igen, a How To Get Away With Murder szintén nézős lesz. Ami igazából csalódás volt az a Gotham, a viszonylag jó kezdés után lekoptam. A többiek közül még néztem 1-2-t, de annyira közepesek, hogy nem oszt vagy szoroz a létük.

CyClotroniC: Továbbra sem az országos kínálat a kedvencem, ráadásul most igazán pozitív meglepetéshez se volt szerencsém, mert pontosan az a néhány sorozat jött be, amit amúgyis vártam. Bár nem az iZombie az új Veronica Mars, de működik a Rob Thomas-faktor: szarkazmus, narráció, vagány csaj főszereplő, szóval simán a legjobb 40 perces újonc nálam, míg sitcom fronton egyértelműen az ABC kosztümös musical-komédiája, a Galavant a nyerő. Mindkettő rövid és könnyed, nyári darára tökéletesek.

Nézős még a Gotham, bár nagy jóindulattal, mert igencsak középszerű, míg a remek pilotot hozó Red Band Society alig pár epizód alatt elvesztette a varázsát a tiniszerelem rózsaszín felhőjében. A legkésőbb kaszált sorozatom a How To Get Away With Murder lett, ami kihúzta a téli szünetig, de eléggé mesterkélt és műanyag volt, míg az év csalódása talán a The Last Man on Earth, ami már a pilotnál elvérzett, pedig a teaserek után 100%-os volt a várakozási faktor nálam.

Azért akad hiányosságom is, hiszen a külföldi kritikusok zabálták a Jane The Virgin-t és az American Crime-ot is, így ha valamivel próbálkozom még az idei kínálatból, valószínűleg ezek lesznek azok.

Casey Novak: Hirtelen nem is jutottak eszembe címek az országos felhozatalból, pedig akadt egy pár jó. Viszont a legtöbb inkább… meh. Ami megkérdőjelezhetetlen kedvenc, az a Jane the Virgin, és hatalmas meglepetés a The Slap.

Értékelhető volt még számomra a Forever, Red Band Society, How To Get Away With Murder, Battle Creek, és a Backstrom, de ez utóbbi leginkább csak a pofátlan House-ossága miatt. A Stalker és a Scorpion kaptak egy-egy esélyt, de féltávon elvéreztek, a CSI: Cyberről nem beszélünk, a többi drámára pedig még nem tudtam ránézni.

Komédiák közül csak a Cristela és a Bad Judge maradt meg. (Ja és persze a Chicago Mednek már most megelőlegezem a nézősséget, hogy teljes legyen a Chicago-gyűjtemény.)

Neoprimitiv: Országoson nem sok újonc maradt meg nálam: Gotham, Galavant és ha nem kaszálta volna el az ABC, akkor a Forever lenne túlélő.

Bár nem kaszáltam de várólistára került a How to Get Away With Murder. Félig újoncnak számítom az Agents of SHIELD-et, mert tavaly három rész után kidobtam, de idén újra kapott egy esélyt és ezzel stabilan élni is tudott. Kaszált országos újoncok: Allegiance, American Odyssey, Agent Carter, Battle Creek, iZombie.

superpityu: Talán ez volt az az országos szezon amely során a legtöbb újoncba belenéztem, de ehhez mérten nagyon kevés sorozat maradt meg. Nem igazán találtam olyan kiemelkedő sorozatot, amit mindenképp folytatni szerettem volna, ha minden igaz, csak a The Flash a kivétel, viszont a midseason sorozatok közül sokat nem is tudtam bepróbálni, pedig a kritikák elismerőek jónéhány esetében (American Crime, Secrets and Lies).

Külön fun-fact, hogy a szitkomok közül igazán csak a Selfie és Manhattan Love Story maradt nézős, amelyek sorsa hamar megpecsételődött. Dráma fronton tehát abszolút favorit lett a The Flash, ami meglepő módon felülmúlt minden korábbi várakozást, és egy egész jópofa képregényes mókázást tolt a nézők arcába.

A futottak még kategóriába pedig ott vannak azok amelyeket elkezdtem, de elmaradtam velük, viszont mindenképpen folytatni fogom amikor az időm engedi majd, ilyen a How to Get Away with Murder, az iZombie és a Gotham. Ja és az Aquarius, de az már nyár…

Desmond Wallace: Eddig csak két olyan országos újonc van, amelyiknek végignéztem az első évadát: The Flash, Agent Carter. Ezek (különösen az első) bejöttek, így maradok a 2. évadra is.

A Gotham és a Constantine esetében még nem értem az évad végére, de hamarosan pótolom az elmaradt epizódokat.A Forever pilotját láttam, de nem igazán fogott meg, így nem folytattam. Az iZombie-ból eddig két részt láttam, de még nem döntöttem a folytatást illetően. A Wayward Pines-t nézem, az Aquarius-ra viszont még nem tudtam időt szakítani. A többi országos újoncnak, ha nem tévedek, nem adtam esélyt.

Íme a 2014/15-ös országos újoncok listája.

Ősz:

Midseason és nyár:

41 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2015. 06. 12. 22:35

“Majdnem 50 új sorozat került 2013/14-ben bemutatásra az országos csatornákon…”

You mean 2014/15-ben.

Enzo - 2015. 06. 12. 22:38

Gotham, Agent Carter, iZombie, Wayward Pines nézős, és az is marad.
TLMOE első évadot végignéztem, de aztán életem első kaszája lett maximálisan megérdemelten.
Amin még elgondolkoztam, de aztán mégsem kezdtem bele:
NCIS:NO, The Messengers, The Whispers (utóbbi ha valamiért feljavulna nagyon, akkor talán beszállok).

C-DEF - 2015. 06. 12. 22:52

A The Flash, Empire (két kedvenc sorozatom lett), és a Forever-t :(,néztem végig
Wayward Pines-t pedig nézem,eddig bejön
a pilotok felét láttam, voltak aminél adtam még egy esélyt de aztán kaszáltam -3 kivételével- az összes többi eddig nézett országos sorozattal karöltve

Skate - 2015. 06. 12. 22:52

Biztos ott leszek a 2. évadnál: Gotham, Agent Carter, Galavant, iZombie, The Messengers (be szeretném fejezni az évadot, annak ellenére, hogy nem kapott folytatást).

Még nem tudom biztosan: Jane The Virgin (csak pilotot láttam még), Secrets & Lies (évadnyitótól függ).

Nem jött be: Constantine, Gracepoint, How To Get Away With Murder, Red Band Society, The Flash, Allegiance, American Crime, Backstrom, Battle Creek, CSI: Cyber, The Last Man on Earth, The Slap.

Még nem láttam belőle semmit, azért érdekelne: American Odyssey, Aquarius, Wayward Pines.

Foreveralex - 2015. 06. 12. 22:56

Nálam nagy kedvenc lett: a The Flash, az iZombie, a Wayward Pines, a The Whispers, a Gotham, How to Get Away with Murder, Agent Carter, The Odd Couple

Tetszenek/tetszettek, de sajnos kaszálták kint: Constantine, The Messengers, Forever, State of Affairs

torjack - 2015. 06. 12. 23:03

Flash, How to Get Away with Murder, Gotham, Agent Carter, Wayward Pines

A többi kábeles.

Lemoni - 2015. 06. 12. 23:12

Néztem, szerettem, folytatom :)
Galavant

Néztem, szerettem, nem hagyják folytatni :(
Forever, Constantine

Leng a kasza :/
Wayward Pines

majsz - 2015. 06. 12. 23:16

az Agent Carter-be beledobhatnák a fiatal Hank Pym-et igen csak fel tudná dobni a sorozatot, ahogy néztem elég komplex karakter, amiben ez a sori igen csak lakkolt (még talán Jarvis volt kicsit érdekes), de mivel nem hosszú, 2. évadra benevezős. Forevert sajnálom, iZombie várólistán, ja az A to Z pilotot láttam de az sztem gyengus. Az AoS meg valóban javult, marad is leginkább az MCU kapcsolat miatt, elindult az inhumans vonal is, remélem fel vezetgetik a civil wart meg elszórnak néhány easter eggt :D

Silas - 2015. 06. 12. 23:19

Forever akkor felejtős? már semmi esélye?

ALDO - 2015. 06. 12. 23:22

Dráma:

nézős maradt: Forever, Stalker, Madam Secretary, Secret and Lies

ebből végig nézve: Forever, Secret and Lies (a 2. évadnál is ott leszek)

A Stalkerből csak néhány rész van még, a Madam Secretaryből az elején leragadtam.

bepróbálom: The Flash, Jane the Virgin, Red Band Society, Allegiance, Backstorm, iZombie, Wayward Pines

kérdőjeles: Gotham, The Mysteries of Laura

Komédia:

nézős maradt: Selfie, The McCarthys, A to Z

ebből végig nézve: A to Z

A Selfieből is csak pár rész maradt, de a McCarthyst lehet, hogy nem folytatom.

kérdőjeles: Bad Judge, Fresh off the Boat, Weird Loners

Amik nem szerepelnek, azokat be se próbáltam, vagy pár rész után kaszáltam.

Összefoglalva tehát, hét nézős sorozatom maradt. Ebből 3-at néztem végig. 2-őt 100%, hogy végig nézek, a többi még kérdéses.

Theo - 2015. 06. 13. 00:18

Gondolom ami nincs a listán az kábel, de azért ideírom.
Minden részt láttam: Constantine, Forever, Gotham, How To Get Away With Murder, Stalker, The Flash, The Mysteries of Laura, Agent Carter, Secrets & Lies, Legends, Sense8, Bosch, Fortitude, Mozart In The Jungle, Dig, Better Call Saul.

Eddig még nem fejeztem be: Jane The Virgin, Red Band Society, Scorpion, Allegiance, American Crime, American Odyssey, Aquarius, Backstrom, Battle Creek, Fresh Off The Boat, Eye Candy, Kingdom, Powers, Galavant, iZombie, State of Affairs, Madam Secretary, Man Seeking Woman, The Messengers, The Whispers, Wayward Pines, Daredevil, Safe House, Benched, Stitchers, The Librarians, Between, Tatau, Good Witch, The Royals, The Refugees, The Returned, X Company.
Ezekből párat felirat hiányában hagytam abba, van amihez egyáltalán nem készül sajnos, és némelyiknél azért nem ártana.
Amit nem kaszáltak, azt folytatom is.

Kissur - 2015. 06. 13. 00:29

A to Z, Selfie, iZombie. Valamint elkezdeném az American Odysseyt, de ha kasza lesz, akkor hagyom.

leary - 2015. 06. 13. 01:46

Ezek közül kb. csak a Fresh Off The Boat maradt nézős sajna :)

Thomas - 2015. 06. 13. 02:05

Nekem csak a The Flash maradt, amit egész biztosan átviszek a következő évadra. Pedig vele is felemás volt a kapcsolatom, a félévadzáró után kis híján kaszáltam, aztán mégis egy unalmas délutánon felhoztam vele magam, és a végére határozottan javulni tudott. A másik a Wayward Pines lehet, eddig nagyon tetszik, de persze még a berendelést is meg kéne kapnia. A The Whispers-nél inkább a kasza felé hajlok, de a 3. részt még megvárom. A Chicago Med is maradni fog persze, ha az számít:)

Amit még végignyomtam, az a The Last Man on Earth volt, de évad végén megkapta tőlem a kaszáját. Az A to Z és a Selfie meg a csatornájától kapta meg, pedig utóbbit mindenképpen folytattam volna (mondjuk még 5 részt mindig nem láttam, de meg fogom nézni). A The Messengers esetében már nem vagyok olyan lelkes, mint az elején, de azért be fogom fejezni az évadot.

És volt még pár sorozat, amit pár rész után kaszáltam, a Gotham-ből csak a pilotot láttam, a Manhattan Love Story, a Red Band Society, a Scorpion és az iZombie pedig ha nagyjából 3-4-et kaptak.

Zizi - 2015. 06. 13. 03:01

Megmaradt nézősnek:

Jane The Virgin
Empire
Fresh Off the Boat
Wayward Pines
Aquarius

Végignéztem, de kaszálták:

Selfie
Cristela (kár értük)
A to Z
The Messengers

1-2 rész után én kaszáltam:

Manhattan Love Story
Marry Me
Red Band Society
American Crime
iZombie
State of Affairs
The Odd Couple

leslieb - 2015. 06. 13. 05:26

nézős: Agent Carter, How to get away with murder, The Flash, iZombie, Wayward Pines, Powers

kasza: Constantine, Gotham, The Messengers, Allegiance, Forever

jelenleg nézem és még kiderül a sorsa: Sense 8, The Whispers

Cyrax - 2015. 06. 13. 07:31

Végignéztem és nézős lett: Secrets & Lies, Fresh Off The Boat + American Crime és Wayward Pines folyamatban.

Láttam a teljes évadot, de nem folytatom, vagy el is kaszálták: How To Get Away With Murder, The Odd Couple, One Big Happy.

Még mindig bepróbálásra vár: Agent Carter.

Andro - 2015. 06. 13. 07:55

Újak közül nálam nézősek: Wayward Pines, The Whispers, The Messengers, Mr. Robot, Secrets&Lies, Galavant.

Kasza: Gotham (másfél epizód után)

Ennyi.

Delilah - 2015. 06. 13. 08:39

Maradt: The Flash, NCIS: New Orleans, Galavant (volna) Constantine, bár ezt annyire nem sajnálom és ugye Forever:(

Megakadtam, de nem kasza HTGAWM

Kasza: iZombie (sztm nagyon rossz volt, vhogy a főszereplő borzasztóan idegesített), Gotham, Battle Creek (ezt nem tudom miért, de el is feljtettem, miután megnéztem az évadnyitót) Marry Me (aranyos, de nem…)

audrey - 2015. 06. 13. 09:39

Red Band Society-t néztem végig egyedül.

A The Last Man on Earth-öt abbahagytam úgy 5 rész után.

Most nézem: a The Whispers, Wayward Pines

rapator - 2015. 06. 13. 09:43

Nálam nézős maradt a Gotham, iZombie, Wayward Pines és a Madam Secretary.
A The Whispers-ről még nem döntöttem, de biztató eddig.

fffffff - 2015. 06. 13. 11:13

Végignéztem és marad is jövőre: Izombie, The Flash(bár félévadnál kaszáltam, de ledaráltam és bejött az évad második fele), Wayward Pines, Galavant.

Kasza:Gotham(4. rész után), The last man on earth(5. rész után)

Secsa - 2015. 06. 13. 11:47

Maradok: Gotham, How To Get Away With Murder, Jane The Virgin, Madam Secretary, The Flash, Agent Carter, Fresh Off The Boat, Galavant, iZombie

Maradtam (de canceled): Bad Judge, A to Z, Forever, Manhattan Love Story, Red Band Society, Selfie, Stalker, Allegiance, Battle Creek

Kiszálltam: Black-ish, Constatine, Gracepoint, Marry Me, Scorpion, American Odyssey, Backstrom, One Big Happy, State of Affairs, The Last Man on Earth, The Messengers, The Odd couple, The Whispers

LoGi - 2015. 06. 13. 12:37

Na akkor megpróbálom összegyűjteni én is:

Nézős és lesz folytatása: Jane the Virgin, The Flash, Galavant

Végig néztem, kaszálták: A to Z, Red Band Society, Selfie

Tervben van véve, hogy bepróbálom: Forever, Agent Carter (és a SHIELD is), American Crime, iZombie, Wayward Pines, Secret and Lies

(és egy kis “horror turizmus” gyanánt megnéztem a Scorpion pilotját a nagyon lehúzó kritika után)

Ambriel - 2015. 06. 13. 12:51

Forever, The Messengers és Galavant. A Jane The Virgin nyári dara, arról még nem tudok nyilatkozni.

Gedeon74 - 2015. 06. 13. 13:49

Forever, The Flash, American Crime

Tervben van még a Gracepoint és a Wayward Pines.

natasa - 2015. 06. 13. 14:21

iZombie :nem VM de majdnem. Igazából remélem a második évadra megpróbálják tágítani a sorozat világát.
Agent Carter : ez volt az egyetlen ami igazán tetszett de a finálé nem jött be.
The Flash: Tetszik egyelőre, de nálam előbb utóbb kaszára van ítélve.

energy - 2015. 06. 13. 17:48

Ősz:

Constantine 90-es években még elment volna.

Forever Nem mozgatott meg bennem semmit a pilot.

Gotham Csalódtam.

The Flash Szeretem. Wells karaktere a legjobb!

Midseason és nyár:

Agent Carter Nem jött be.

Allegiance Rossz volt. Időpazarlás.

Galavant Nézőssé vált.

The Messengers Nem jó.

The Whispers Unalmas.

Vielon - 2015. 06. 13. 17:53

Mindenképpen nézős:

How to get away with murder
(bár kicsit aggódom, hogy a 2. évad nem az elsőt fogja-e koppintani az átíveléssel)

Constantine

:( nézős lenne…annak ellenére, hogy sokaknak nem tetszett, és valóban lehetett volna jobb is, de én bírtam a főszereplőt, laza volt és vagány + ügyesen kezelték a sokszor lerágott természetfeletti témát.

The Flash –
kezdetben azért néztem, mert a képregény adaptációkkal alapból meg lehet venni kilóra…mostanra egyik kedvenc lett:) nagyon jók a karakterek, tökéletesen működik köztük a kémia…és itt nem a szerelmi szálra gondolok, mert azt (szerencsére) nem vitték túlzásba (és érdekes módon pont ott nem érzek semmi szikrát a szereplők között, de ez már csak szőrszálhasogatás :))

Az pedig, hogy a részekben tökéletes a humor/dráma egyensúly a sorozat egyik legnagyobb érdeme számomra.

iZombie
(nem is gondoltam volna, hogy ilyen remek sztorit kerekítenek neki a kezdeti unalmas heti esetek után)

Empire
(no ez az a sorozat, amiről kb. meg sem tudom mondani, hogy miért tetszik…alapvetően nem vagyok oda a “gazdagemberes szappanokért”, de ahogy winnie olyan találóan megfogalmazta “jó muri nézni” :)

Wayvard Pines-
aztamindenit :) és tyű :)

Nincs rajta a listán, de mivel egy hete néztem meg darában 2 nap alatt, és teljesen berántott, mindenképpen szeretném megemlíteni az Outlandert

kasza:

The Messengers –
Jó alapötlet egy vérszegény főgonosszal…:(

A Forevert épp most kezdeném el, mert alapvetően jókat írtatok róla, de így, hogy kasza nem biztos, hogy bevállalom…

DarylD - 2015. 06. 13. 23:00

Ezeket néztem végig:
– Forever
– How to Get Away with Murder
– Red Band Society
– Selfie
– The Flash
– Fresh off the Boat
– Galavant
– iZombie
– The Last Man on Earth
– Wayward Pines

Elég sok újoncot bepróbáltam, sokat kaszáltam pár rész után, ezek közül amiket még folytatni szeretném:
– Cristela
– Jane the Virgin

Bepróbálni már mást nem nagyon akarok ezek közül, az American Crime-on és az Allegiance-en gondolkodtam el, hatóság időm nyáron majd megnézem őket.

Nyilván idén is messze elmaradt az országos felhozatal a kábelestől, de így visszanézve volt pár jó próbálkozás. Drámák közül The Flash és Forever (hüpp) lettek nagy kedvencek, mondjuk Red Band első pár része verte mindkettőt. A többi 40 perces is korrekt volt, nem bántam meg, hi végignéztem őket.
Komédiák közül a Fresh off the Boat és a Galavant nőtt a szívemhez, mondjuk így visszagondolva a Selfie is hiányozni fog. The Last Man on Esetnél pedig úgy voltam, én magam se értem miért nézem.

laci311 - 2015. 06. 14. 09:51

Gotham: jót tesz majd neki hogy a második évadban nem lesznek heti ügyek, csak az átívelés

Constantine: sajnálom hogy elkaszálták, bár egyedül Matt Ryan alakítása volt ami megmentette a sorozatot nálam, remélem találkozunk még vele valamelyik DC sorozatban beugróként

The Flash: ha nem viszik túlzásba Irist és a drámázást akkor jó kis második évadnak nézünk elébe

Agent Carter

The Last Man on Earth: elég rendesen elszúrták, de a második évad új felállása még javíthat rajta

Izombie

The Whispers: így két rész után nem rossz

mse - 2015. 06. 14. 13:16

A Jane The Virgin-t és az Agent Cartert viszem, a How to Get Away With Murderrel idővel leálltam, de tervben van a behozása, illetve a The Flashbe is belekezdtem, de ott nem garantált, hogy végül végighúzom-e.

Anthonz - 2015. 06. 14. 15:28

Végignéztem a How to get away with murdert, a Flasht, a Red Band Society-t (ebből asszem utolsó 1-2 részt már nem is néztem meg), és 2 részt a Wayward Pines-ból.

A Flash fogom nézni, a többi asszem kuka. Mostanában nem fekszenek nekem ezek a sorozatok, amiket gyártanak..

Revidivo - 2015. 06. 14. 22:58

Nem kezdtem el túl sok mindent, de abból kettőt is elkaszáltak sajnos. Mind a Forever-t, mind a Red Band Society-t néztem volna tovább, ha folytatják, mindkettőt sajnálom nagyon.
Végignéztem még a How to Get Away With Murder-t, ezzel kapcsolatban elég vegyesek az érzelmeim, de mindenképp folytatom. Az iZombie-tól eleinte annyira nem voltam oda, de a végére eléggé megszerettem, úgyhogy azt már most nagyon várom.
Elkezdtem még a Younger-t, ami elég jópofa, de nem volt túl sok időm, úgyhogy az abbamaradt, ha lesz kedvem majd folytatom.
A The Last Man on Earth 3 rész után kasza, pedig eléggé vártam. Ami nyári darára esélyes, az a Wayward Pines, meg esetleg a Jane the Virgin, más nagyon nem fogott meg.

Binky - 2015. 06. 15. 13:13

Hú, jó hosszú lista, most szembesültem, hogy nagyon inaktív voltam az újoncokkal. 2 sorozatot kaszáltam a pilot után, és csak egy sorozat maradt nézős a Forever. Emellett kitartottam volna a 2. évadra is, ha nem kaszálják el. :(
Egy van még várólistán, a Wayward Pines, szóval neki még van esélye a teljes évados nézős sorba kerülni nálam.

jessm - 2015. 06. 15. 18:45

Őszz:
nézős
biztos folytatom:
Jane the virgin,
Flash,
How to get away with murder
Galavant

kasza:
a Gotham, nem volt igazán jó, érik a kasza, bár ahogy lezárták az 1. évadot, azzal kiváncsivá tettek egy kicsit.
Misteries of Laura kasza volt 3 rész után összeszedetlen volt az egész.

tavasz:
nézős:
izombie

Ennn - 2015. 06. 15. 22:56

The Flash – DC!!! Yeeee!!!!
Agent Carter – Marvelt is szeretem
HTGAWM – habár ezt még be sem fejeztem…
Stalker – ezt se fejeztem be, és nem is lesz 2 évad, de bejött.

Vero - 2015. 06. 16. 13:33

Nézős és jön a következő évad: Gotham, How To Get Away With Murder, The Flash, Agent Carter, iZombie, Secrets & Lies, The Odd Couple + Wayward Pines még megy

Végignéztem, sajnos kasza: Forever, Gracepoint, Selfie, Stalker, The Slap

Végignéztem és nem bánom a kaszát: Constantine

Várok feliratra: Aquarius, Battle Creek

Criminal Minds egyik top sorozatom, de azt még nem tudom, hogy ezzel a spin-offal mi lesz…

A legtöbb pilotot megnéztem, de nem folytattam a sorozatot.

orseeter - 2015. 06. 16. 16:26

Nézősök lettek(minden leadott részt láttam):
How To Get Away With Murder (nagy kedvenc lett)
Empire (nagyon szórakoztató, jó karakterekkel, és persze jó zenével)
Marry Me (semmi extra, de jól kikapcsolt egy-egy hosszú nap után)

Nagyon lemaradtam az IZombieval, de nem fogom kaszálni.

Kasza: A to Z, aranyos de kevés ahhoz, hogy folytassam 3 rész utána kasza.

Nelli - 2015. 06. 17. 19:53

iZombie az egyetlen nézős újoncom, de a How To Get Away With Murder-t is tervezem ledarálni egybe.

Hiroshima32 - 2015. 06. 19. 08:49

Végignéztem és nézem a következő évadot is: The Flash, Agent Carter, Galavant
Végignéztem és kaszálták: Constantine
Folyamatban van nálam és kaszálták: Allegiance
Daralistán: Gotham, Weird Loners, Battle Creek

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz