login |

Hírhétfő

2015. 06. 22. 08:00 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Terepen 5. évad + a hajnali HBO-premierek (A törvény nevében 2. évad, Krízisben 1. évad, Nagypályások 1. évad) is adásba kerülnek még egyszer
 • Premier: The Last Ship S2 (dupla! – vendégblogger?), True Detective S2, The Brink S1, Ballers S1, Aqua Teen Hunger Force S11, Celebrity Family Feud S2, Xtreme Waterparks S4, Battlebots S1, Big Crazy Family Adventure S1, Catch a Contractor S3 + Finálé: A.D.: The Bible Continues S1 (vendégblogger?),
 • Új állandó szereplő érkezik a Castle 8. évadjára, bár nem feltétlenül “minden részes”. Egy 25-28 éves szabadgondolkodású nő, akinek felvágták a nyelvét és nem fél átlépni bizonyos határokat.
 • Pilotszkript: Son of Zahn – FOX, hibrid élőszereplős/animált komédia, készítő: Phil Lord és Chris Miller, showrunner: Reed Agnew és Eli Jorne, főszereplő: Johnny Pemberton. Egy animált barbár apáról, aki tíz év elteltével visszatér “élőszereplős” feleségéhez és fiához. Az apa nehezen illeszkedik be a banális, új kertvárosi világba, a hivatali melóba és visszavágyik az animált, harcokkal teli világába.
 • Az Amazon legújabb pilotberendeléseiből (még nem hivatalos!):
  • The Patriot, készítő: Steve Conrad, komikus thriller, családi dramedy egy hírszerzőként dolgozó apáról és két fiáról, akik egyike egy szenátor, a másik pedig egy PTSD-s iraki veterán, aki folkénekes akar lenni. (Egy másik leírásban már szó van egy beépült kémről is, de nem tudom, melyik fiú lesz az.)
  • The Good Girls Revolt, készítő: Dana Calvo, a 70-es években játszódó dráma, amelynek helyszíne a Newsweek hetilap szerkesztősége.
  • Trial, készítő: David E. Kelley és Jonathan Shapiro, jogi dráma – hahh, mi más?
  • Edge, készítő: Fred Dekker, rendező és ötlet: Shane Black, spagetti western George Gilman Edge-könyvei alapján. Egy rejtélyes Pinkerton-os nyomozónőről, aki egy véráztatta kansas-i városba érkezik. A városkában egy férfi próbál bosszút állni testvére haláláért.
 • Pilotszkript: cím nélküli minisorozat – HBO, készítő: John Sayles, Art T. Burton életrajzi könyve, a Black Gun, Silver Star: The Life And Legend Of Frontier Marshal Bass Reeves alapján. A sztori Bass Reeves-ről szól, aki a polgárháború alatt szökött meg a rabszolgaságból. Indián területre menekült, ahol elismerték célzóképességét és később az első fekete törvényszolga lett Oklahoma-ban.
 • Vendégszerep: Adam Sinclair – Rizzoli & Isles (visszatérő), Madison McLaughin – Chicago PD (visszatérő), Emily Tarver, Meera Kumbhani, Fiona Robert – Donny! (visszatérő)
 • Interjú: Stephanie Savage + még egy (az Astronaut Wives Club készítője), Michelle Lovretta (a Killjoys készítője), Jason O’Mara (John – Complications), Rina Mimoun és KJ Steinberg (a Mistresses showrunnerjei),
 • Próbálom értelmezni a fenti interjút, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az Astronaut Wives Club 10 részes minisorozat és nem terveznek folytatást.
 • A Celebrity Family Feud 2. évadjának első adásában Anthony Anderson vs Toni Braxton és Monica Potter vs Curtis Stone “meccsek” vannak. A 2. rész címe “NFL AFC vs NFC and Dancing with the Stars vs The Bachelor” lesz, bár azt nem látom, hogy kik lesznek benne.
 • Az eredetileg az A&E-re tervezett Blood, Sweat & Tears című sorozatterv a WGN America-n köthet ki. Készítő: Chad Feehan, rendező: Joe Carnahan, és a sztori a versenyszerű bikarodeó világában játszódna.
 • A Syfy Reactor címmel berendelt egy hibrid beszélgetős, szkeccses sorozatot, ami 12 részes lesz és 07.16-án kezd. A téma scifi, fantasy, képregény lesz, szóval minden, ami a zsánerbe tartozik, műsorvezető: David Huntsberger
 • Az ITV 3 részes sorozatot rendelt be Billy Connolly-val, aminek a címe Tracks Across America. Ebben a skót színész-komikus Amerikát járja.
 • Készítői szerződés: Marc Webb – CBS Television Studios (2 év)

13 hozzászólás Ne habozz!

dzsiaj - 2015. 06. 22. 08:09

Vinném a The Last Shipet;)

nospam - 2015. 06. 22. 10:55

Terepen 6. évad? :O

sepörd - 2015. 06. 22. 11:59

True Detective véleményeket majd a humanos posztba írjuk? Vagy lesz új?

castro - 2015. 06. 22. 12:59

David E Kelley végre visszatért a jogi témához? Máris jöhet. Régebben még jól is elsülhetett, ha nem ügyvédes sorozatot írt (Picket Fences, Chicago Hope, Boston Public, mind zseniális volt), de a ma már tényleg inkább csak a jogi terep az ő világa. Egy The Practice pótlékot bármikor el tudnék viselni.

Mate815 - 2015. 06. 22. 14:03

Edge hihetetlen jól hangzik!

Enzo - 2015. 06. 22. 14:09

BattleBots? Király!

Desmond Wallace - 2015. 06. 22. 18:37

Ősszel folytatódik a Dunán a Maradj talpon!

szinkrobi - 2015. 06. 22. 20:23

Jól látom?
Terepen 5.évad, Viasat6 éjjel 2 előtt, h-v napiban?
Ez most komoly? Mert viccnek durva lenne.

eSboy - 2015. 06. 22. 23:40

Most jelentették be, hogy kaszálták Hannibal-t, majd a holnapi hírekre tudjátok :)

Tr7 - 2015. 06. 22. 23:48

Kaszát kapott a Hannibal. :(

Danee - 2015. 06. 22. 23:53

Én is most olvastam, reménykedem egy esetleges Netflix berendelésben.

yoakedvem - 2015. 06. 23. 15:06

Helyszínelők 15.evad premier lemaradt!

winnie - 2015. 06. 23. 19:45

dzsiaj: köszi

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz