login |

Star Wars: Rebels: kezdett a 2. évad – írta Nedewya

2015. 06. 23. 14:44 - Írta: vendegblogger

33 hozzászólás | kategória: kritika,

Alig pár hónappal az előző évad fináléja után, már el is startolt a második, és micsoda start volt! Az első Star Wars: Rebels-szezont összesen nem élveztem annyira, mint ezt az egy részt magában.

Greg Weisman kiszállása mindenképpen jót tett a szériának, hiszen már az előző évadban is neki köszönhettük a gyenge részek nagy többségét, de nem szeretném egy ember nyakába varrni a kezdeti gyengélkedést. A minőség javulásának több oka is van. Beszéljük hát ki a tovább mögött, mik is ezek.

A tovább mögött spoilerekkel folytatom.

Az alapszituáció elég erőteljes változáson ment keresztül. A kezdetekben csempész csapat, akik a „gonoszaktól” elvettek, és amolyan Robin Hood módon az ellopott javakat a rászorulóknak adták, immár mint a Lázadás, azon belül is, mint a Főnix század tagjai tértek vissza a képernyőre. Ez az apró változás, máris komoly dilemmába taszította Kanant, akit meglehetős bizonytalanság gyötör, hogy a Klónháború után bele akar-e sodródni egy újabb galaktikus harci eseménybe.

A jelenetek is jobban meg voltak koreografálva mint azt korábban megszokhattuk. A párbeszédek tartalmasabbak, az űrcsaták „star warsosabbak” voltak. A karakterek végre nem csak poénkodtak, hanem voltak igazi konfliktusok, vagy legalábbis konfliktusocskák, ráadásul a csapat az első igazi vereséget is elkönyvelhette, aminek gondolom nemcsak én örültem. Darth Vader vendégszereplése szintén rengeteget dobott az összképen, remélem sokat szerepel majd az évad során.

Ezek a kétségtelenül fontos elemek, minőségileg mind emelték az epizódot, de számomra a lényeg, – s egyben az előző évadhoz képest érzékelhető legnagyobb változás -, egész máshol keresendő. Most először éreztem, hogy ebben a sorozatban valami olyan történhet, ami tényleg hozzáad valamit a Star Wars nemrégiben igencsak megvágott univerzumához.

Ahogy a Clone Wars esetében is el kellett telnie pár évadnak mire ki tudott nőni C3PO és Jar Jar ügyetlenkedéseiből, úgy a Rebels sem találta meg azonnal a saját hangját, de a második évad startja, határozottan pozitív dolgokat vetít előre.

Egyrészt búcsút intettünk Lothalnak, így ez az évad vélhetően majd többet megmutat a Galaxisból, és abból, kiket hogyan sújt a birodalmi elnyomás. Másrészt kis szerencsével nyomon követhetjük, hogy a Lázadás hogyan fejlődik a kezdetleges ellenállásból a Birodalom méltó ellenfelévé, s mint rajongó, nekem ennyi ígéret bőven elég.

Végre érződik, hogy a részek (feltehetőleg) nemcsak követik majd egymást, hanem kapcsolódnak is majd az előzőhöz. Rögtön az első rész felvezetett pár átívelő szálat, amik mindegyike érdekesnek tűnik. Egyrészt Ahsoka és Vader találkozása, ami előbb-utóbb bekövetkezik, másrészt a nagy titok, hogy Palpatine miért rendelte el személyesen Lothal elfoglalását. Miért ilyen fontos ez a látszólag értéktelen bolygó?

A célközönség továbbra is a fiatalság, de kétségtelen, hogy a keszítők tettek egy lépést felénk is, és azt gondolom, hogy ha ezt a szintet tudják tartani, komoly gond nem lehet.

A kezdés biztató, és egyelőre várom a folytatást. 7/10-ez ajánlanék a nyitásnak, de remélem ez még feljebb is kúszik majd. Ja, és kapunk egy új Inkvizítort. ( Az előző sajnos nem sok vizet zavart)

33 hozzászólás Ne habozz!

Sirocco - 2015. 06. 23. 15:00

Csak az a baj 2.rész majd csak ősszel jön.

Reinhardt - 2015. 06. 23. 15:01

Az első évad felénél feladtam, érdemes elkezdeni ezt úgy, hogy azt nem fejezem be?

Villám - 2015. 06. 23. 15:01

Jó kis rész volt csak kár hogy sokat kell várni a folytatásra. Mindenféleképpen pozitív fejlődést mutat a sorozat csak remélem ez a lendület kitart legalább az évad végig.
Egy valami nagyon zavart spoiler következik :
Amikor Vader megmondja hogy rátalált Ahsoka-ra vagyis inkább ahogyan elmondja az volt a baj. Értem én hogy ebben az időben csak és kizárólag Vader létezik mint személyiség és Anakin csak kósza emlék vagy még az se. De valahogy nagyon bénán hatott az a mondta amikor ön magáról úgy beszél mintha valami ismeretlen senki lenne. Mondom értem én hogy lényegében így tekint a múltjára Vader de még is valahogy jobban meglehet volna ezt oldani.
Spoiler vége.

winnie - 2015. 06. 23. 15:04

Reinhardt: ebből vagy a korábbi kritikákbol kiderül, vagy a kommentekből. Azt, hogy neked érdemes-e, nem tudharjuk:)

Poghy - 2015. 06. 23. 15:12

A 2. évados trailer + ez a kritika meghozta a kedvemet, úgy tűnik mégis csak elkezdem a Rebelst. :)

zolij - 2015. 06. 23. 15:16

Villám: az 5. részben is így beszélnek a Császárral Luke-ról. Nem azt mondja, hogy a fiam / fiad, hanem Anakin Skywalker fia.

Persze enélkül nem ütne a Birodalom visszavág vége, de legalább konzisztensek :)

nedewya - 2015. 06. 23. 15:32

Reinhardt: Ha az első évad felénél hagytad abba, pont a jobb részekből maradtál ki :) (Az évad második fele jobb volt)

Én azt mondanám hogy folytasd, és ha ez után a rész után is azt mondod hogy neked ez nem elég, (minőségileg) érdemes kaszálni, mert szerintem ez a rész volt az a szint amit a második évadtól elvárhatunk. És el is várunk. Én legalábbis :D

Poghy: Csak nehogy elvegye a kedved az első évad első 4-5 része. Az “Empire Day” után szerintem már teljesen vállalható :)

Narg - 2015. 06. 23. 15:56

Nem volt olyan rossz. Engem csak az zavar igazából, hogy a Clone Warshoz képest sokkal rosszabbul néz ki látványilag. De úgy tűnik, hogy ezzel csak én vagyok így =)

Reinhardt - 2015. 06. 23. 15:57

Köszi, akkor megpróbálom újra az első évadot.

Shanus - 2015. 06. 23. 16:12

Egy valamit sose vágtam. Miért van az, hogy a Régi Köztársaságban nem egy jedinek van narancs, és citromsárga színű fénykardja, de a filmekben csak kék,zöld van :D ( Illetve rajzfilmekben is )

Csiki - 2015. 06. 23. 16:34

Winnie: Azon tűnődöm ezek után van értelme nekem is kritikát írni a szezonnyitóról? Mármint úgy értem, hogy kikerül az is, ha megírom?

Poghy - 2015. 06. 23. 17:02

Narg: Nem vagy egyedül, szerintem is jobban nézett ki a Clone Wars, plusz ezek a pálcika-fénykardok eléggé elütnek a megszokottól.

Zordon - 2015. 06. 23. 17:59

Az elozo szezon utolso par reszen mar erzodott a fejlodes, ez vegre tenyleg le tudott szogelni a gep ele. Azota meg ketszer megneztem, pedig nem vagyok egy nagy ujrazo, plane ilyen rovid ido alatt.
Nem volt hibamentes (a csatakban pl a CR-90-k egy agyut sem sutottek el, csak ott alltak es vartak, hogy kilojek oket, ugyanez igaz a Home Basere), de ettol fuggetlenul messze kiemelkedik az eddigi reszek kozul.
Ha sikerul tartani a szintet, akkor az elso evad tragikus minosege utan csillagaszati valtozas lesz.

Anak - 2015. 06. 23. 18:13

Nekem eléggé bejött. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Vader Ashoka ellentétből.
Van egy olyan megérzésem, hogy az új inkvizítor az agymosott Bariss Offee lesz, akinek a története ugye nem lett a CW-ben lezárva.

Kádi - 2015. 06. 23. 18:50

” Ez az apró változás, máris komoly dilemmába taszította Kanant, akit meglehetősen meglehetős bizonytalanság gyötör”

Illetve a koreográfiák nekem elég gyengék, a cikk többi részével egyetértek. Az is tetszett, hogy ábrázolták a Kanan-Vader erőviszonyt (Egy kezet is elég volt használni Kanan ellen)

nedewya - 2015. 06. 23. 19:06

Kádi:
Az idézettel kapcsolatban annyit, hogy ezt az oldal szerkesztői írták át ilyenre, amit én írtam az így hangzik.
“Ez az apró változás, máris komoly dilemmába taszította Kanant, aki egyenlőre meglehetősen bizonytalan benne…”

Narg:
A grafika egy érdekes dolog, mert a látványvilág nekem eléggé bejön. Szemben a TCW csilli-villi látványával, amik inkább az előzménytrilógiára hasonlítottak, itt minden sokkal kopottabb, és ósdibb, mint az eredetiben. Ha a kidolgozottságra gondolsz, (pl Ezra keze stb.) az engem is zavar, de mivel az előző évados kritikákban ez a téma elég gyakran szerepelt, így most hanyagoltam.

Zordon - 2015. 06. 23. 19:27

A grafika tovabbra is gyenge, de mintha mutatna nemi fejlodest. A fenykardok kinezete meg mindig fura, de megszokhato. Ha a tortenetvezetes jo marad, akkor elnezem ezeket a grafikai bibiket :) .

Kádi - 2015. 06. 24. 02:54

nedewya: no offense :)

Isaac76 - 2015. 07. 01. 08:09

Pontosan én sem tudom csak még a KOTOR játékban valami hasonlót mondtak/írtak,hogy a kristályok barlangjában amelyik “megszólítja” a padawant azt hozza el.Viszont az több ezer évvel ezelőtt játszódik,talán a fennmaradt barlangokban csak ez a szín dominál.

vev - 2015. 07. 10. 15:32

Mivel a Kotor játékok is ki lettek dobva, nyilván a kristályszerzés se így működik.

Soha nem voltam Ahsoka párti, nem értettem, miért kellett egyáltalán kitalálni, de furcsa módon most, hogy felnőttként került elő, egyáltalán nem idegesített.

Anak - 2015. 07. 10. 19:10

@vev: A KOTOR is ki lett dobva? Van erről valami hivatalos cikk?
Ha ez igaz, úgy igazán bánom, az egyetlen időszak, amit kár volt beáldozni az új filmek kedvéért. Időben annyira távol áll a filmek cselekményétől, hogy nincs hatással azokra.

vev - 2015. 07. 10. 20:39

http:// arcadesushi.com/ bioware-star-wars-kotor-canon/

Őszintén szólva az ilyen dolgok miatt engem egyre kevésbé érdekel, mit hoz össze a Disney. Aláírom, hogy az Expanded Universe tele volt szórva értelmetlen, érthetetlen hülyeségekkel, de nem csak azokkal.
Na most mégis mindent kidobni baromság.

nedewya - 2015. 07. 15. 13:02

vev

Szerintem nagyon is érthető a döntésük, miszerint mindent kidobnak. Gondolj bele. Elképesztő mennyiségű EU-s anyag halmozódott fel a 6. rész utáni időkből, és a legtöbb selejt, ráadásul egymásnak is totálisan ellentmond. Voltak persze jó dolgok is, de ahhoz hogy legyen mozgásterük az új filmnél muszáj tiszta lappal indulni.

Viszont ha egyszer lesz majd film a régi időkből, szerintem nem fogják teljesen figyelmen kívül hagyni a KOTOR-t mert az tényleg minőségi volt.

vev - 2015. 07. 16. 19:18

nedewya

Persze, valahol biztos logikus, de erősen félek én attól, hogy a Disney totálisan lerombolja majd az univerzumot, (eleve mi az, hogy az új képregényben kiderül, Hannak végig volt felesége?) csak hogy még egy bőrt lehúzhassanak róla. Én az új filmmel is úgy vagyok, hogy nem fogom megnézni, mert nem érdekel. Még az előzetesekre se kattintottam rá, mert egyáltalán nem mozgatja meg a fantáziámat.

Banderas - 2015. 07. 26. 16:42

Szerintem alapvetően nincs probléma az EU kánonon kívül helyezésével (hagyjuk a “kidobás” szót, mert nem megfelelő). Az, hogy az EU mennyire kánon, mindig is vita tárgyát képezte. GL maga is elmondta, hogy számára az EU egy párhuzamos világ, amit bár támogat (így lehetőséget adva másoknak is az általa elképzelt világ bővítésére), de az abban lévő dolgok őt nem kötik a munkája során. Ezt az elképzelést támogatta meg a 2000es években bevezetett kánonszint rendszer is, ahol ugyebár a stúdió által készített mozgóképes anyagok (legfelül a filmek, alatta a Klónok háborúja sorozat) felülírták a többi anyagot. Ezt lehetett látni az új trilógia és a Klónok háborúja esetében is. GL saját elmondása szerint nem is olvasott EUs anyagokat.

A kidobás, vagy törlés szót, azért sem tartom helyénvalónak, mert az EUs anyagok továbbra is elérhetőek, SŐT, ezeknek létrehoztak egy önálló idővonalat Legends néven (már ezzel a megjelöléssel adják ki a régebbi anyagokat).

Szóval annyi a lényeg, hogy mivel GL már nincs a vezetőségben, ezért a stúdió inkább úgy döntött elhagyja az előző felülírásos elgondolást és új idővonalat indít, ahol megpróbálja összhangban tartani az anyagokat (meglátjuk mennyire jön össze). Ez az új filmek tekintetében egyébként is jobb megoldásnak tűnik, hisz a Jedi visszatér utáni EU nagy része, még az előző módszerrel is felülíródott volna.

Banderas - 2015. 07. 26. 17:09

vev

Ha nem mozgatja meg a fantáziádat és nem nézed meg, azzal szerintem semmi baj nincsen. Nekem is vannak olyan filmek, amelyek nem igazán érdekelnek és ezért nem nézem meg őket, vagy legfeljebb évekkel később.

Ettől függetlenül tény, hogy sok megalapozatlan támadás érte az új SW vonalat. Az egyik ilyen dolog, amiről nem igazán értem, miért okozott ekkora felháborodást, az pont Han állítólagos felesége. Az egyik képregényben megjelent egy nő, aki Han feleségének nevezte magát. Ennyi derült ki, semmi más. Egyébként is ki lehetne nézni Han-ból, amilyen nagy nőcsábász, hogy belekeveredett valamibe (akár fogadás, vagy így tudott menekülni egy szorult helyzetből). De ha még másról is van szó, Han simán lehetett nős még sok-sok évvel korábban, semmit nem tudunk az előéletéről. Nem értem, miért rombolna le ez bármit is az SW világában. Arról nem is beszélve, hogy már ilyen kis információ alapján is voltak olyanok, akik dührohamot kaptak a neten.

A másik, hogy az EUban is voltak nagy marhaságok: pl. jedi robot.

vev - 2015. 07. 27. 22:22

Soha nem mondtam, hogy nem voltak nagy baromságok és káosz az EU-ban. (Vegyük példának okáért rögtön a Vongokat. És igen, a jedi robottal, meg a számítógépben lakó jedi nővel én se voltam kibékülve.)
Mara Jade viszont a kedvenc karakterem. Igaz, azt Lucas is elmondta, nem is egyszer, hogy az ő elképzelése szerint Luke sosem nősült meg, de Mara egész életútja szerintem nagyon jól össze lett rakva. És ugye Thrawn főadmirális, aki szintén hatalmas karakter és taktikus.
Amikor az olyanok, mint Jar Jar és Ahsoka meg az ewokok kanonizáltak, ők pedig nem, kicsit a röhej kategória felé mozdul nálam ez az egész.
Egyébként az a csaj biztos, hogy nem hazudik. Elég megnézni, hogy fogja a fejét Han. Persze az ok az kérdéses, de… ez nagyon nem kellett volna bele.
Még ha az új filmben Hannak és Leiának lesz is gyereke nem számít, mert valami új lesz. Igen, persze, attól, hogy nem canon, még továbbra is léteznek ezek a cuccok és nem semmisültek meg, de az új már csak rosszabb lehet annál, amiért nagyon régóta rajongok.
Ami pedig a sokadig a listán, hogy így ezer százalék, hogy Boba Fett halott marad a canon univerzumban. (A békekötése Hannal, később Mandalorként mind-mind nagyon jó sztorik.)
Akartam én örülni az új filmeknek, mert az sw tényleg régóta első a kedvenceim listáján, de azt veszem észre, hogy ahogy közeledik a nagy nap, bennem csak az ellenérzések nőnek.

Banderas - 2015. 07. 28. 10:54

Nekem is vannak nagy kedvenceim az EUból. Kyle Katarn karaktere például nálam favorit (amolyan jedi, Han kombó). A KOTOR története mai napig itt van a fejemben. És ez csak két példa volt.

Ettől függetlenül megértettem az új vonal indításának okait is. Eddig a nagy része tetszik is, bár még elég kevés anyagról beszélhetünk. Ennek ellenére az EU/Legends nálam mindig megmarad. Gyerekkorom sok Star Wars emléke ebből jött össze, így mindig helye marad a szívemben.

Jar-jar, az ewokok és Ashoka kanonítása valóban jó kérdés. Bár az első két esetben lehetetlen volna őket kivenni, mert a filmek részei (az ewokok ráadásul még az eredeti trilógiáé). Viszont én is fogom a fejem, amikor a Jedi visszatért nézem, hogy az Uralkodó válogatott rohamosztagosait, hogy intézi el néhány plüssmackó :D , de igazából nagy bajom Jar-jarral volt. Még jó, hogy a Baljós árnyak után már nem erőltették a szereplését és remélem a későbbiekben sem fogják.

Viszont Ashokanál érdekes módon más vélemény alakult ki bennem, mert bár ő nem volt a filmekben (mondjuk a Klónok háborúja sorozatban is nagyban benne volt GL keze), de valahogy az ő karakterét sokkal kevésbé találom idegesítőnek, mint Jar-jarét. Először nekem sem tetszett, hogy Anakinnak tanítványa van és a sorozat elején eléggé az idegeimre ment. Azonban idővel rájöttem, milyen jó lehetőséget adott ez Anakin karakterfejlődésére és milyen jól ábrázolták kettőjük viszonyát. Ráadásul maga Ashoka jelleme is sokat fejlődött az idők során, így békéltem meg egyre inkább a karakterrel. Arról nem is beszélve, hogy a Jedi Rendből való távozása, remek lehetőség volt arra, hogy Anakin még jobban eltávolodjon az ösvényről és a sötét oldal felé húzodjon. Én ezeket a mélyebb szálakat kedveltem igazán a sorozatban.

Természetesen a te döntésed, hogy mennyire követed figyelemmel az új vonalat, ebbe beleszólni szerintem felesleges. Sajnálom, hogy negatív érzéseid vannak az új filmmel kapcsolatban (fenntartásaim nekem is vannak). Nem vitázni akartam, csak leírtam néhány tényt és a saját véleményemet a témával kapcsolatban. Azt is jó látni, hogy ily sokan megkedvelték az EU-t, mert mint mondtam, nekem is sok kedvencem van az EU-n belül.

Az a lényeg, hogy bármilyen döntést is hozzon az ember, kultúráltan meg tudjuk ezt beszélni másokkal. Örülök, hogy veled ily formában sikerült beszélgetni a témáról, mert sajnos volt már néhány negatív élményem ezzel kapcsolatban a neten.

vev - 2015. 07. 29. 16:42

Én is örülök, hogy lehet erről valakivel normálisan beszélgetni, mert engem is küldtek már melegebb éghajlatra, csak mert negatív véleményt nyilvánítottam. Még attól sem zárkózom el, hogy később kiderül, esetleg én tévedtem, de egyelőre, előzetesen ez az álláspontom. A rebelst is részben azért kezdtem el, hogy ismerkedjek ezzel az “egésszel”.
Az kifejezetten tetszett, hogy Vaden milyen könnyen lenyomta a Jedit és a kis tanítványát. Szépen szemléltették, hogy hát nem véletlen az, aki. Ahsoka és Vader találkozását még várom is. És bár előbb Ahsokat is a “nem értem, miért tették bele” kategóriába soroltam, talán kimozdul majd onnan, ha többet láthatom a rebelsben, mert itt, az eddigi rövid szereplése során egészen más karaktert láttam tőle és ettől nem éreztem késztetést a hajtépkedésre.

Ayrons - 2015. 08. 03. 07:48

Üdv
Ahsoka karaktere még jobban árnyalta Anakin karakterét ,az hogy Ashoka elhagyta a Rendet az Anakin kudarca lett ami miatt a Jedikre állandóan haragudott legbelül. Ugye ahogy írtátok :)

Boba Fett: Öröm hír : túlélte a vermet és részt is vett a Jakkui csatában a Biridalom oldalán. Ha igaz a pletyka akkor a hetedik részben is benne lesz, veterán tiszt akinek robotimplantátumai vannak a verem miatt és a film vége felé újra páncélt ölt.

EU: Én személy szerint nem szerettem, főleg a Thrawn trilógia bár volt benne egy pár jó ötlet , de sokkal több rossz. +: Thrawn maga jó figura volt, Császár bterve.klónozás.
-:azok a lények amelyek erőt érzik, sikeresen kiherélte az író fénykardpárbajokat a sztoriból így,Luke átállása ……történetvezetés, Csubakka halála.
Többi Eunál voltak jók és rosszak és a káosz.

Solo házassága. Filmek közötti időszakot tölti be ezek a történetek és akkora kihatásuk nem lesz úgyse :)

Kotor sorsa nincs eldöntve félig az félig nem . Azt nyilatkozták , hogy nincs idejük azzal a korszakkal foglalkozni addig pedig a Biowaret hagyják dolgozni.
Revan biztos maradni fog , nagyon nagy kultusza van szóval rá lehet építeni :D

Nedewya - 2015. 08. 05. 14:56

Vev,Banderas

Had reagáljak én is egy kicsit a fölösleges karakteres eszmefuttatásotokra.

Az Ewokokat most békén hagynám, mert bár értelmüket én sem láttam, de szegényebb lenne az eredeti trilógia nélkülük. (legalábbis szerintem)

Ashoka már más tészta, sosem értettem miért kellett az ő karaktere, de mivel szerencsére nem a filmekben szerepelt, “csak” a CW-ben (ami számomra sosem egyenértékű a filmekkel, kánon ide vagy oda) ezért annyira nem is zavart. Ráadásul az hogy visszatért itt a Rebelsben nagy lehetőség a készítők számára, hogy valami olyan történetet írjanak köré, amivel igazolják, a karakter életre hívásának szükségességét.

Ezzel el is érkeztem a lényeghez, azaz Jar Jar karakteréhez. Tény hogy első látásra teljesen feleslegesnek tűnik a figura, de a második részben értelmet nyer a létezése. Van az a rész, amikor Palpatine megkapja a rendkívüli jogokat, a szenátustól, és azt ugye úgy éri el, hogy Jar Jar, mint Padme helyettese, felterjeszti. Csakhogy Padmenak esze ágában nem volt ilyen javaslatot felterjeszteni, hiszen ő a hadsereg állítás ellen kampányolt. De Jar Jar a maga IQ minuszával könnyen bedőlt Palpi tervének. Így tehát, sarkítva kicsit, de végül is Jar Jar ostobasága nélkülözhetetlen volt Palpi számára a köztársaság megbuktatásában. Nézzétek meg azt a jelenetet, amikor a beszéde után, a tapsvihar hallatán elmosolyodik. Csórikám. Úgy érezte végre egyszer hasznos volt, miközben épp megpecsételte a köztársaság sorsát.

Nedewya - 2015. 08. 05. 15:04

Vev

Még annyit szeretnék írni neked, hogy szíved joga nem megnézni a filmet, vagy a trailereket, de (magánvélemény) szerintem ez hiba. Anno az első rész előtt, is sokan úgy érezték, hogy az előzmény trilógia felesleges lesz, meg gagyi, hiszen akkor már rengeteg EU történet elmesélte azt a korszakot, csak ezekre a filmek miatt már kevesen emlékeznek. Pedig voltak ott is képregények, meg könyvek, nem is kevés, de a filmek varázsa elhalványította ezek létezésüket. Sokáig úgy lehetett tudni, hogy Oppo Rancisis majd az előzménytrilógia egyik fontos szereplője is lehet, és jelentek is meg róla EU anyagok, de végül egy mondata sem lett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár kyle katarn nekem is nagy kedvencem, és az is marad, függetlenül a filmektől. Ő tovább él a játékokban, a filmekben vagy benne lesz, vagy nem, de ha nem annak minden bizonnyal oka van.

A lényeg hogy szerintem nézd meg ezt a videót (nem trailer csak egy “hogyan készült”) és ha eközben sem fog el téged az érzés, hogy idén decemberben egy igazi, ütős, SW filmet láthatunk, akkor lehet csak én vagyok túl lelkes :)

https://www.youtube.com/watch?v=CTNJ51ghzdY

Myro - 2015. 10. 29. 00:32

Csak én tévedek vagy tényleg nincsen még a második évadnak 4. része? Egész új vagyok a témában, a klónok háborúját elég gyorsan kipörgettem, de azért erre még kíváncsi vagyok :). Nem tudja valaki, mikorra várhatók a negyedik résztől felfelé?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz