login |

8 hozzászólás Ne habozz!

DarylD - 2015. 06. 24. 18:04

Milyen jó sorozat volt!…ezt pedig elfogadnám bármikor, nagyon jól néz ki.

muhaddib - 2015. 06. 24. 18:29

Imádtam a SOA-t, DE:
A gondom a szerializált sorozatokkal az újranézhetőség. Az epizodikus sorozatokat könnyebb újra nézni, de a szerializáltakat nem lehet egyesével, évadokat vagy egész sorozatot kell nézni. Így egy unalmas órában nincs olyan, hogy megnézek egy epizódot, mert szükség van a felvezetésre, hogy élvezhető legyen.

Így, ha már láttam, sose venném meg,főleg díszdobozban.

Sitcom-ok, vagy epizodikus sorozatok könnyebben élvezhetőek újranézve, hiszen egy epizód egy “lezárt” történet.

emeric - 2015. 06. 24. 19:01

@muhaddib

Nekem is pont ez jutott eszembe. Hét kérdése is lehetne, hogy akik megvesznek ilyen-olyan gyűjteményes kiadásokat, vagy akár csak sorozatévadokat lemezes kiadásban, azok közül hányan nézik azt meg ténylegesen és hányan használják csak porfogónak/dekorációnak.

giskard reventlov - 2015. 06. 24. 20:21

Ha ez bejönne hozzánk, és ha telne rá, akkor még úgy is megvenném, ha adják hozzá a pormennyiséget, ami majd rárakódik ;)
Ránézésre ez egy a sorozathoz méltó kiadás, instant get.

winnie - 2015. 06. 24. 20:49

nekem porfogónak bőven elég.

de.

muhaddib: nem tudom. bennem jóval kevésbé van az, hogy megnézzek egy random nyomozást, még akkor is, ha megvannak a medium vagy a without a trace dvd-k. ellenben a szerializáltnál, mivel tudom a sztorit, így nem gond, ha csak egy részt látok. vagy…, nem tudom. hmm.

Evian - 2015. 06. 24. 21:13

Mar kiszurtam, le is nyaladzottam a klavit, es burkolt es meg kevesbe burkolatlan jelzeseket hagytam a csaladbnak, megis minek orulne pici szivem…
En szoktam visszanezni kesobb is hosszabb sorozatokol egy-egy reszt, vagy tobbet, amirol tudom, hogy piszokjo volt, legrosszabb esetben ujra berant es akkor mar daraljunk rendesen felkialtassal ujranezem az egesz evadot/sorit, ahogy az idom/kedvem adja.

sasa - 2015. 06. 24. 21:26

néhány napja 100 dolcsiért volt Amazonon.

idioty - 2015. 06. 26. 08:51

Én biztosan nem nézném újra a sorozatot, hiába az egyik kedvencem. Ettől függetlenül szívesen megvenném és kitenném dísznek, mert egyrészt jól néz ki, másrészt ezzel tisztelegnék a sorozat előtt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz