login |

Hírszerda

2015. 06. 24. 09:25 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: Another Period S1, WWE Tough Enough S6, Counting Cars S6, Ink Master S6, Leepu & Pitbull S1, Tattoo Nightmares S3 (nyári) + Finálé: Wentworth S3 + volt World’s Funniest Fails-különkiadás Animals: Nature’s Biggest Jerks alcímmel
 • Elvileg jövő hét keddig döntenie kell az ABC-nek a The Whispers sorsáról, márpedig egyelőre jók a kilátások a sorozattal kapcsolatban. Erre azért van szükség, mert általában az országos újoncok színészeivel 06.30-ig kötnek szerződést, de a nyári startok esetében ez azt jelenti, hogy nincs sok idejük a döntésre. Itt két hetes hosszabbítást kezdeményezett a csatorna, de infók szerint ebbe Lily Rabe nem ment bele, mert ő szívesen kiszállna a sorozatból. Amibe az ABC most jó bebtonozhatja.
 • A mostani Melissa & Joey-epizód az ABC Family Flash Forward Wednesday-ének részeként 100 évet előreugrik majd az időben. A Baby Daddy-ben is lesz efféle, de ott másféleképp ugranak az időben.
 • Sorozatberendelés: Not Safe with Nikki Glaser – Comedy Central, készítő és főszereplő: Nikki Glaser, 10 rész, 2016-ban érkezik és beszélgetős, felvett szkeccses, társadalmi kísérletes sorozat lesz, amibe a közönséget is bevonják.
 • Kaszája ellenére a Hannibal ott lesz a Comic Con-on.
 • Katherine Heigl cáfolta, hogy Izzy-ként visszatérne a Grey’s Anatomy-be.
 • Elvis Nolasco és Richard Cabral is visszatér az American Crime 2. évadjára állandó szereplőként. (Úgy tűnik, hogy a kiemelt szereplők zömét vissza tudják hozni a teljesen új körítésben prezentált teljesen új sztorira, amiről itt írtunk.)
 • Vendégszerep: Alana De La Garza – Scorpion (visszatérő), Julian McMahon – Hunters (visszatérő), Jackée Harry – Baby Daddy,
 • Interjú: Jan Nash (a Rizzoli & Isles showrunnerje), Phil Lord és Chris Miller (a The Last Man on Earth executive producerei), Judy Greer és Nat Faxon (Lina és Russ – Married), Sarah Rafferty (Donna – Suits)
 • Pilotszkript: cím nélküli egykamerás komédia – TvLand, készítő: John Riggi, exec. producer: John Wells, a The Real Housewives of Beverly Hills-es Kyle Richards élete alapján. Fekete komédia a 70-es évekből egy nőről, aki próbálja felnevelni a gyerekekit, és függetlenségre is vágyik egy olyan világban, ahol ez nem nagyon lehetséges.
 • Adam Nimoy, Leonard Nimoy fia tervez egy Spock-dokumentumfilmet, amire Kickstarter-en keres támogatást. Még van pár napja, hogy összejöjjön a 600 ezer dolláros indulótőke. A címe For The Love of Spock lenne.
 • És, ha már Kickstarter, akkor jelezném, hogy az Alan Tudyk-féle Con Man-websorozatra végül 3,1M dollár jött össze. THe Power of Fillion?
 • Sorozatberendelés: Wrecked – TBS, egykamerás komédia, készítő: Justin Shipley és Jordan Shipley, Lost + It’s Always Sunny in Philadelphia mix egy lezuhanó repülőgép túlélőiről egy szigeten, miközben alkalmazkodniuk kell és szembenézni az új világ veszélyeivel. Szereplők: Zach Cregger, Ginger Gonzaga, Jessica Lowe, Asif Ali, Ally Maki, Will Greenberg, Brooke Dillman, George Basil, Rhys Darby, Brian Sacca, James Scott.
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – Adult Swim, készítő: Adam Lustick, főszereplő: Jason Alexander, egy díjnyertes pszichoterapeutáról, aki egy nap összeomlik, és terápiás javaslatai hirtelen bizarrabbnál is bizarrabbá válnak. A páciensei azonban nem merik megkérdőjelezni. (10 perces formátum)
 • Készítői szerződés: Kevin Biegel – ABC Studios (2 év – a The Real O’Neals-nél lesz consulting producer, miközben saját projekteket fejleszt),
 • A most indult WWE Tough Enough című pankrátor reality műsorvezetője Chris Jericho lesz, a trénerek Booker T, Billy Gunn és Lita. Az élő eredményhirdetéssel operáló műsor fődíja egy 1 éves, 250 ezer dolláros WWE-szerződés. Nyilván lesz egy csomó vendég is, pl. Hulk Hogan, John Cena, Vince McMahon.

8 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2015. 06. 24. 10:41

Winnie, Heigl ezt úgy érti, hogy nem akar visszajönni, vagy csak nem hívták. Mert eddig folyton hangoztatta, hogy szívesen visszatérne, csak ugye Shonda Rhimes nem hagyja.

kerval - 2015. 06. 24. 11:10

Kész a BMS film! :)
A címe Blue Mountain State: The Rise of Thadland lett.
Első körben pedig NC-17 besorolást kapott :) … amit le fognak tornázni R-re. Ha minden igaz szeptemberben jön. :)

Gondoltam hátha van akit érdekel.

tomex29 - 2015. 06. 24. 11:22

Én azért még próbálok bízni abban, hogy a Hannibalt valaki megmenti. Kár volna érte!

dragon1986 - 2015. 06. 24. 13:27

részeként 100 évet? Elég 10 is :))

Cyrax - 2015. 06. 24. 13:54

Lily Rabe szálljon csak ki! Menjen mondjuk az American Crime 2. évadjába, ami nagyon város így a sok visszatérővel már! :)

Enzo - 2015. 06. 24. 14:01

“Sorozatberendelés: Wrecked – TBS, egykamerás komédia, készítő: Justin Shipley és Jordan Shipley, Lost + It’s Always Sunny in Philadelphia mix egy lezuhanó repülőgép túlélőiről egy szigeten, miközben alkalmazkodniuk kell és szembenézni az új világ veszélyeivel.”

itt erősen Lost utalásokat érzek a levegőben, mármint hogy el fognak hangozni a sorozatban :D

winnie - 2015. 06. 24. 20:52

részeként 100 évet? Elég 10 is :))

pedig 100 évet.

dragon1986 - 2015. 06. 25. 08:44

Igen? :D WOW

kis off https://www.youtube.com/watch?v=y5k5e9RW8Og
MALEFICENT vs DAENERYS: Princess Rap Battle (Yvonne Strahovski & Whitney Avalon)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz