login |

Pilot: Hoff the Record

2015. 06. 24. 18:22 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika, pilot-mustra,

Itt a bizonyíték arra, hogy nem mindig sül el jól, amikor egy színész öniróniával tekint a saját életére. Pedig a Hoff The Record is lehetett volna jó, de ezek itt a kihagyott ziccerek hetei, ha jobban belegondolok.

Szerintem a címből kitalálható, hogy David Hasselhoff viccel az életével, a régi sorozataival és a jelenlegi nem létező karrierjével. A sorozat azzal indít, hogy Los Angelesből Angliába utazik egy filmszerep kedvéért. A csavar: az életrajzi filmjéről van, amiben egy meghallgatáson próbál szerepet szerezni. Persze sok “félreértés közepette”.

Tipikus mockumentary, vagyis áldokus recepttel készül a Hoff The Record, avagy mindenki balfék, rengeteget beszélnek a kamerába, és a legtöbb poén kínos félreértésen alapszik. Mondok egy példát: az ügynöke meg van róla győződve, hogy az életrajzi filmekben szerepelni szoktak azok, akikről szól a film. Na, meg más munkát nem talál a Hoffnak…

Volt egy-két vicces pillanat, főleg A Hoff és A Hoffot játszó színész között, de valójában egy hatalmas nulla a pilot. Nem tudom, mi kéne bele, hogy jobban működjön, hiszen Hasselhoff színészi kalibere bőven elég kéne legyen erre a szerepre, és csak minimálisan próbálják fényezni őt, egy kicsit okosabbnak lefestve, mint alapból gondolnánk. Az alap, “karrierfelélesztés” tematika is simán jó lehetne….

Igazából nem tudok sokkal többet írni róla, 3/10 a három mosolyért. A The Comeback sokkal jobban nyúlt ehhez a témához, bár az talán még ennél is kínosabb volt. Mármint humor tekintetében.

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 06. 24. 18:29

Marha nagy csalódás volt. És nem csak ahhoz képest, hogy mennyire vártam. Mindegyik hasonló stílusú komédia sokkal jobban kezdett, itt pedig a legfáradtabb és legegyértelműbb poénok jöttek elő, amik a helyzetből fakadtak. Pl. a sok Hasselhoff meghallgatása már a Joey-s videó esetében sem volt übervicces. Maradok, mert hátha és mert a mellékszereplőknek akadtak jó pillanatai, de a fő szál, a Hasselhoffos elég nagy bummer. Jó indulattal, ha volt 3/10.

spy - 2015. 06. 24. 20:02

+1
Hatalmas csalódás volt, pedig nagyon vártam :(

Többször meg kellett állítanom, hogy végig bírjam szenvedni. A kövi részbe belenézek még szerintem hátha, de nincsenek illúzióim.

Lajosék a másodikról - 2015. 06. 24. 21:50

Sajnos még maga a nagy Chabuddy G sem menthette meg a pilotot, egyszerűen nem volt vicces.

És még csak nem is Hasselhoff miatt, simán gyenge a script. Pedig az írók a Gervais-Merchant istállóból jöttek, de ezek szerint ez se garancia semmire.

winnie - 2015. 07. 09. 13:04

rettenet pocsék a 2-3. rész, kasza.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz