login |

Suntrap: megy az 1. évad

2015. 06. 25. 14:51 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika, pilot-mustra,

Még egy rész van hátra ebből a pár hete indult angol komédiából, de nem igazán számít, hiszen eddig mindegyik ugyanolyan volt, lássuk inkább, hogy miért röhögöm magam néha agyon az epizódokon. Meg azt is, hogy ezzel miért vagyok kisebbségben.

A Suntrap egy borzasztó sorozat. Tessék, kimondtam. Viszont aki olyan elvetemült, mint én, és szereti a borzasztóan fárasztó szóvicceket, az jól fog szórakozni rajta. Már ha tud angolul. Ilyenek vannak benne, mint az alábbi.

Something smelled fishy at the vet’s, but it was a vet’s so it could’ve been fish.

Higgyétek el, nem kell leoltani, nekem is leáll tőle az agyam egy pillanatra, de közben meg vigyorgok annyira idióta az egész. A sztori szerint egy üldözött újságíró random tengerparti városban elkezd magánnyomozót játszani. A leghülyébb ügyekre kérik fel, mint egy eltűnt papagáj, vagy a helyi kaszinóból ki a fene lopja a pénzt, ő pedig mindig megoldja ezeket.

A nyomozás nem nagy durr nyilván, pár álruha, nyakatekert párbeszédek, és tada.wav, mert meg is van az elkövető. És közben “sziporkáznak” a fentebbihez hasonló mondatok. Mindezt borzasztó színészekkel, bár a néha feltűnő női segítő egész korrekt komika.

A lényeg, hogy objektíven vagy 4 pont lenne max, de részemről minimum 7/10 és rohadtul sajnálom a rövid évadot.

10 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2015. 06. 25. 15:11

Ez a sorozat azt a fajta idióta humort hozza, amit valamiért nagyon bírok, szétröhögöm magam a karaktereken, a szóvicceken, kimondottan jóféle agyzsibbasztás.

Passenger - 2015. 06. 25. 16:33

…csak nekem derengett fel Rejtő Jenő munkássága? :) Szerintem baromira szórakoztató és vicces sorozat.

Passenger - 2015. 06. 25. 16:33

Ja, és remélem lesz folytatás :)

Isteee - 2015. 06. 25. 18:16

Huuh, ez nem egyszerű. Nagyon jó poénok vannak benne, csak kapkodtam a fejem, de engem 3 rész után idegesített a sok szövegelés.

El-ahrairah - 2015. 06. 25. 18:33

Nagyon jó, remélem nem kaszálják el.

ristretto - 2015. 06. 25. 20:31

A párbeszédek és tengerparti feelgood hangulat miatt nekem is bejön. Nekem akár egy Burn notice paródiának is elmenne.

Lajosék a másodikról - 2015. 06. 26. 00:06

Az a baj, hogy Novak tíz éve nyomja a kb. ugyanolyan szkeccseit, amiknek újabb és újabb felületeket próbál találni. Ez se igazi sorozat, csak egy hülye álsztori, amibe belepakolhatja a különböző utánzásait.

Annyi szerencsénk mondjuk van, hogy legalább írni nem engedték, ezért nem tud szokás szerint fénysebességgel lemenni kutyába, ha a szükség úgy hozná.

JKJ - 2015. 06. 26. 15:11

Öt részt ki lehet bírni, még egy közepes sorozatnál is, de ez kifejezetten jó lett. Mertek igazán elvetemültek lenni. Gondolom a füvet legalizált államokban igazán nagy siker :-)

emeric - 2015. 06. 30. 15:00

Én iszonyat jókat röhögtem rajta, néha szinte sírva. Brutus a legjobb. Annyi hibája van, hogy néha túlhúznak egy poént, a’la Family Guy, de az még belefér. Engem egy az egyben – poénok, ökörködések, blődség – az Ace Ventura filmre emlékeztet, amit imádtam anno, kívülről idézem az összes szöveget. Emiatt elnézném még évekig, ha nem fárad el. Amúgy nekem new Zorro volt eddig a kedvencem. Vagy new old Zorro? :)

FrankLuck - 2015. 07. 10. 19:14

Köszi az ajánlót/kritikát, nagyon durván jó!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz