login |

Ilyen lett a Guys with Kids szinkronja

2015. 06. 30. 13:44 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Ez mekkora! Eleve vicces, hogy az elején bemondják azt, amit Amerikában, hogy élő közönség előtt rögzítik a sorozatot, ami itthon azért necces, mert sok szitkom csak konzerv nevetés sávot kap technikai okok miatt (tudjátok, ez az, amikor minden nevetés ugyanolyan). De itt nem konzerv a röhögés. Viszont cserébe annyira gyér a közönségreakció, mintha az a sorozat kritikája lenne. Míg Amerikában minden “poén után” kirobban a nézőtér, itt nagyon halk, sokszor csak 1-2 emberes röhögés hallható. Ami persze sokkal realistább, hiszen a Guys with Kids poénjai is elég gyérek, nem csoda, hogy alig nevetnek rajtuk.

A tovább mögött megnézhető az Apaütők szinkronjából pár részlet, amit főleg azoknak ajánlok, akik nem elcsépelt magyar hangokat akarnak hallani (itt a lista). A videót köszi Lengabor-nak!

6 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2015. 06. 30. 14:15

Ezt amúgy a Hot In Clevelandnél is bemondták, ráadásul úgy, ahogy Amerikában is, hogy mindig más szereplő mondta be. Apropó, winnie, jövök neked egy kritikával :) majd a napokban megírom.

winnie - 2015. 06. 30. 14:24

persze, tudom, hogy sok sorozatnál bemondják, csak itthon nincs értelme meghagyni, ha nem az eredeti nevetést veszik át.

Herceg - 2015. 06. 30. 14:35

ez a szinkron szinte tetszik. meg igazából még a sori is kicsit. hehe, többnyire akkor nevettem, mikor a közönség meg se nyikkant.

Deny - 2015. 06. 30. 14:53

Jaj, különben ez szokott zavarni a szinkronos többkamerásoknál :D vagy úgy elnyújtják az egyik röhögést, hogy belemegy a másik poénba, és annál már elhallgat a “közönség”, vagy egyszerűen alá sem vágják.

Nem tudom, hogy ez hogy működik, nem értek hozzá, de nem tudják megtartani az eredeti röhögést? Nem tudják úgy alávágni a szinkront, vagy tilos az eredetit használni

ldavid - 2015. 06. 30. 15:04

úgy utálom amikor kihagyják a személyes névmást olyan helyen ahol pont fontos lenne

“randizni voltál és nem tudtam róla?”
sőt, még kézzel magára is mutat…

goodjohnwin - 2015. 06. 30. 16:27

Ez egész jónak tűnik így

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz