login |

Hírcsütörtök – South Park 21-22-23. évad! Rectify 4. évad! Between 2. évad!

2015. 07. 09. 09:01 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Premier: The Spoils Before Dying S1 (aka. The Spoils of Babylon S2), Key & Peele S4 (nyári), Why? With Hannibal Buress S1, The Amazing Race Canada S3, Catfish: The TV Show S4 (nyári), Million Dollar Listing: San Francisco S1 + Finálé: The Prancing Elites Project S1, Country Buck$ S2
 • 2. évados Gotham-forgatási képek, rajtuk Ben McKenzie, Cameron Monaghan és Erin Richards.
 • Az NBC nem engedte, hogy Hannibal Buress új sorozatát, a Why? With Hannibal Buress-t a Hannibal közben reklámozza a Comedy Central. Ezt a két promót adták volna le.
 • A Comedy Central berendelte a South Park 21., 22. és 23. évadját, vagyis 2019-ig biztos, hogy képernyőn marad a sorozat. (A fő szerződő fél a Hulu, mely 192M dollárt fizet 5 évre a Comedy Central-nek és a készítőknek – utóbbiak 110M körüli összeget vihetnek haza ebből.)
 • Michael Weston és Stephen Mangan lesz a főszereplője az ITV és a FOX közös sorozatának, a Houdini and Doyle-nak – előbbi Harry Houdini-t, utóbbi Sir Athur Conan Doyle-t alakítja majd a krimiben (bővebben róla itt). Állandó szereplő lesz még: Rebecca Liddiard.
 • Egyelőre nincs tervbe véve Downton Abbey-film.
 • A Sundance TV berendelte a Rectify 4. évadját. (Csak most esett le, hogy erre a sorozatra még nem mondhatjuk, hogy mellőzik az Emmy-n, hiszen tavaly még csak az első évadját “értékelték”. Ki tudja, idén a második kap valami jelölést.)
 • A City Tv berendelte a Between 2. évadját.
 • Az NBC kiadott egy Heroes Reborn app-et, ami “portál” a Heroes-univerzum múltjához, jelenéhez és jövőjéhez, plusz ez nyújt elsőként betekintést a Heroes Reborn: Dark Matters című 6 részes előzménysztoriba.
 • Mark Frost, az egyik készítő szerint a Twin Peaks rebootjának premierjére csak 2017-ben fog sor kerülni.
 • A The Strain 2. évadjában lecserélik a főhős fiát alakító színészt: Ben Hyland helyett Max Charles lesz Zach. (És ha már The Strain: a könyvolvasók közül sokan azt hitték, hogy Quinlan karaktere szerepelt az 1. évadban. Hát nem!)
 • Új sorozat: Glitch – ABC1, 6 rész, készítő: Louise Fox, Kris Mrksa és Giula Sandler, premier: “ma”. A sztori szerint pár ember emlékek nélkül feltámad holtaiból, s természetesen adja magát a kérdés, hogy miért történt ez, s hogy mi a kapcsolat közöttük. Szereplők: Patrick Brammall, Genevieve O’Reilly, Emma Booth, Emma Barclay, Rodger Corser, Andrew McFarlane, Sean Keenan, Daniela Farinacci, Ned Dennehy.
 • Pilotberendelés: The Infamous – A&E, készítő: Joshua Zetumer, hip hop bűnügyi dráma az 1990-es évek Los Angeles-ében, valós események alapján. Két igencsak komplex személyiség lesz a középpontjában: egy ambíciózus, megtért gengszter, aki ki akar törni a South Central-ből, és egy zsaru, aki el akarja őt kapni.
 • A készítő megerősítette, hogy Superman nem fog nagy szerepet játszani a Supergirl-ben, nem nagyon fogjuk látni, bár a jelenlétére utalgatni fognak.
 • Folytatódik a Lip Sync Battle, a soron következő tátika-párosok: 07.09 – Alison Brie vs. Will Arnett, 07.16 – Justin Bieber vs. Deion Sanders, 07.23 – Andy Cohen vs. Willie Geist, 07.30 – Victoria Justice vs. Gregg Sulkin, 08.06 – Abbi Jacobson vs. Ilana Glazer, 08.13 – Iggy Azalea vs. Nick Young, 08.20 (egy dupla fináléban) – Terrence Howard vs. Taraji P. Henson
 • Állandó szerep: Susan Sarandon – Graves (Epix),
 • Vendégszerep: Micah Hauptman, Mark Ivanir – Homeland (utóbbi visszatérő),
 • Interjú: Caity Lotz (Sara – DC’s Legends of Tomorrow), Edward Kitsis és Adam Horowitz (a Once Upon a Time készítői), Tim Kring (a Heroes Reborn készítője), Taylor Kitsch (Woodraugh – True Detective),
 • 07.29-én tér vissza az America’s Best Dance Crew az MTV-re, a címe pedig America’s Best Dance Crew: Road to the VMAs lesz, mert a 6 rész Video Music Awards-os tematikára fog épülni. Arról már írtunk, hogy a zsűritagok kik lesznek (T-Pain, Teyana Taylor és Frankie Grande), de arról nem, hogy a műsorvezető Jason Dundas lesz. És arról sem, hogy mely all starok térnek vissza: Super Cr3W (S2), Quest Crew (S3), We Are Heroes (S4), I.aM.mE (S6), Elektrolytes (S7). Ha ez nem all star bagázs, akkor semmi. A hatodik csapat a Kinjaz lesz, mely az S1-es Jabbawockeez és a Kaba Modern egyes tagjaiból áll.
 • Az Animal Planet berendelte a The Last Alaskans 2. évadját.

18 hozzászólás Ne habozz!

PTOBI - 2015. 07. 09. 11:13

Ma érkezik a premier, és ezt még megtoldják a 4. évad bejelentésével! Csodás! Elismerik vagy sem, nem ez a lényeg, mi azért tudjuk, hogy a Rectify létépítő.

Enzo - 2015. 07. 09. 11:26

A Gotham képek ígéretesek – Cameron Monaghan visszaztér! \o/
meg a Heroes interjú is hasznos :)

Cseho - 2015. 07. 09. 11:41

Pár napja meg még azon agyaltak, hogy érdemes-e még folytatni a South Parkot. Erre itt a berendelés.

winnie - 2015. 07. 09. 11:50

cseho: én csak azt olvastam, hogy azt nyilatkozták, hogy akár az életük végéig is csinálnák (nem mintha most látnám, hogy hol.)

de azt nem hiszem, hogy lenne bárki, aki több, mint 100 millió dollárt visszautasítana egy aláírásért, vagy akár elgondolkodna azon, hogy visszautasítsa.

Sorozatgarázda - 2015. 07. 09. 12:54

Igazuk lett, akik azt mondták, hogy a srácból akarnak Jokert csinálni.

Sorozatgarázda - 2015. 07. 09. 12:56
winnie - 2015. 07. 09. 12:58

én erre még véletlenül sem vennék mérget:) még bármi előfordulhat.

zolkó - 2015. 07. 09. 13:14

A Rectify berendelés nálam a hét híre!

Jencike05 - 2015. 07. 09. 13:14

Twin peaks csak 2017-ben? :( kár

Limepie - 2015. 07. 09. 13:42

city tv? a between nem netflixes?
egyebkent mar kerdezni akartam…
varom a netflixen a 7. reszt, de nem akar jonnni
most valami szunet van a sorozatban?
errol infot miert nem kozol a netflix, hogy mikor jon a kovetkezo resz?
annyi tortent(ezt is most vettem eszre), hogy a “minden heten uj epizod” cimke lekerult a sorozatrol

Limepie - 2015. 07. 09. 13:45

tok jo, hogy az amcsik csak almaba tudnak gondolkozni

winnie - 2015. 07. 09. 13:49

a between a kanadai city tv sorozata, amit a netflix megvásárolt, hogy elérhetővé tegye a tévés sugárzással párhuzamosan. (ezért nem kerül fel az összes rész egyszerre.)

az 1. évadnak vége lett, 6 részes volt.

Limepie - 2015. 07. 09. 14:05

kosz winnie
jo tudni, hogy csak 6 reszes volt :)
hat akkor ez igy felejtos :/

Gabe - 2015. 07. 09. 19:58

Strainben lehet tudni a csere okát? Azon kevés gyerekszínész közé tartozott a kis srác, aki egyáltalán nem idegesített.

winnie - 2015. 07. 09. 20:12

itt írnak róla: http://www.hitfix.com/the-fien-print/the-strain-season-2-10-things-we-learned-on-the-set

csak bevágom angolul a lényeget – egyrészt idősebb kellett (lassan nőtt?), másrészt a sötétebb hangulat miatt:

One of the biggest changes between seasons: Ben Hyland is out and Max Charles is in as Zach Goodweather. While Corey Stoll nervously declined questions about the changes to his on-screen son, Guillermo del Toro explained the reason for the recasting. “We knew we needed him to end older,” del Toro says. “Kids grow fast or grow slow and in a movie you can kind of control it but if the kid looks 11 and you need two seasons later for him to look 15 or things like that. There was also [that] some actors are great at comedy but they are not great at drama or they are great at drama but they are not great at comedy, and we thought that the notes and the tone that we were getting, we needed to go very dark. Very dark on the second season and then really, really dark in the following seasons. Really dark. If you read the books, you know that he becomes big time dark and there was really – Ben is such a nice, well-adjusted kid! His color was that and the matter of scheduling and the parents decisions about school vs. work and all of those things collided and we said let’s go that way.” Viewers can decide for themselves how that worked out.

Gabe - 2015. 07. 09. 20:31

Köszi!

Mr. S. - 2017. 03. 23. 19:45

Könyörgöm, ne tükörfordítással használjuk már a szövegeket.
Olyan ugyan van a magyarban, hogy berendelni valamit / valakit (pl. “A főnök berendelte az irodájába a beosztottját.”, vagy “Berendelték a bíróságra.”), de ne keverjük már a MEGRENDEL szóval, itt ugyanis ezt kellett volna használni mindenhol !!!
Nem vagyok nyelvtannáci, de ez már olyan fajta igénytelenség, ami fáj. És tovább rongálja az amúgy is igénytelen netes nyelvezet.
Másképpen mondva, attól, hogy trendi tükörfordítású kifejezéseket használni a magyarban is, még nem lesz igényes. Sőt !

Más tekintetben, köszönet a site dolgozóinak a friss hírekért. Ezekkel nincs is semmi baj.
Csak a nyelvi igénytelenség miatt szóltam.
További sikeres munkát !

Üdv: Mr. S.

winnie - 2017. 03. 23. 21:53

a berendelés és a megrendelés nem ugyanaz, és attól, hogy a berendel mást is jelent, ezt is jelenti.

ha ismeri az ember, ha nem, a sorozatos zsargonban, amit valamennyire mi (mármint a közösség) alakítottunk ki, a berendelés a megfelelő szó a jelenségre. mint ahogy a kaszálás azt jelenti, hogy megszüntetnek egy sorozatot, a darálás pedig azt, hogy tömbösítve nézünk valamit – ezek már beépültek a köznyelvbe is talán. a nyelv folyamatosan alakul, és a szubkultúrák, mint például ez, a sorozatos alakítják a leginkább.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz