login |

Délelőtti videó 3.: Reign

2015. 07. 10. 12:34 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: video,

Megint egy májusi CW-s előzetes (a tovább mögött), ebben most a Reign showrunnerje, Laurie McCarthy harangozza be a sorozat harmadik szezonját, ami tippre az utolsó is lesz.

7 hozzászólás Ne habozz!

Silas - 2015. 07. 10. 12:52

ennyire rossz a nézettsége?

winnie - 2015. 07. 10. 12:55

az archívumban visszanézhető.

http://www.sorozatjunkie.hu/category/nezettseg/

de igen.

Deny - 2015. 07. 10. 14:52

Ugyan nem nézem (rühellem a CW-t), de nem kap egy kegyelem 4. évadot a syndication miatt? Ha a Beauty and the Beast kaphatott ennél gyengébb számokért, akkor szerintem a Reign is meg fogja kapni. Bár az is igaz, hogy a Beauty “különleges bánásmódot” kap, mert a csatornaigazgató kedvence…

winnie - 2015. 07. 10. 15:45

egy csatornaigazgató sem fog csak azért továbbvinni valamit, mert kedvenc, csak azért teszi, mert megéri és a BatB megéri. a reign ellenben nem olyan jól ismételhető (vannak egyáltalán kábelen cw-sorozatok? ezeket még országoson is alig nézik:), nem is olcsó és szerintem nem feltétlenül népszerű nemzetközileg, bár ezt nem tudhatom biztosan.

Deny - 2015. 07. 10. 17:59

Lehet igazad van, winnie :) Ezt nem én mondtam, az amcsi oldalakon emlegetik mindig, hogy a BatB csak azért van életben, mert Pedowitz (?) imádja. Egyébként azt hiszem, csak a SupNat megy kábelen a TNT-n.

winnie - 2015. 07. 11. 04:49

de érted, az, hogy valaki azt írja, vagy valakik. fogalmuk sincs elvileg róla.

tényleg a supnat.

Dianne - 2015. 07. 30. 18:34

A 2. évadot úgy elrontották ahogy csak lehetett, nem csoda, hogy jóformán nem maradt már nekik nézőjük. Az első évadot imádtam, tetszett a misztikus vonal, véres erdő, pogány áldozatok, Nostradamus jóslatai, titkos, sötét folyosók a kastélyban, Clarissa története stb…
A szerelmi szálak is rendben voltak, tetszett ahogy Bash és Kenna egymásra találtak, Greer és a konyhás fiú románca majd a Borsos Úr előzékenysége és figyelmessége a lány iránt, Henrik ágyasai, Katalin cselszövései stb… ezeket a 2. évadban sikerült mind tönkre vágniuk.
A fekete halállal ígéretesen indult az új évad, de az írók sajnos kifogytak az ötletekből. 90%-ban a zsarolós szál és Mária szerelme (árulása) Lajossal dominált. Ezek mellett az összes szerelmi szálat megpörgették, évad végére a királyi páron kívül nem maradt senki a férje/felesége mellett, hogy a jó pontpontpont és pontpontpont mintha arra ment volna ki az egész, hogy kinyírják a saját sorozatukat. Minden nőből szajhát csináltak, Bash és Kenna kapcsolatába nem kellett volna belerondítaniuk, Greernek is adhatnának már egy kis eszet és ha azt a Delphine vagy mi a neve rusnya boszorkát visszahozzák Bash mellé akkor akármennyire is megszerettem néhány színészt/színésznőt dobni fogom a sorozatot még mielőtt a CW kaszálná azt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz