login |

Pilot: The Jim Gaffigan Show

2015. 07. 16. 21:21 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Míg az Impastor pozitív meglepetés volt, addig a Tv Land másik komédiájában csak látatlanban bíztam, és csalódás lett belőle.

Mondjuk igazából nem kéne meglepődjek, mivel ez a komédia pont olyan volt, mint egy Jim Gaffigan-standup. Ő a főszereplő, a készítő, és magát alakítja (persze komikusan eltorzítva). Így tényleg nem annyira újdonság, hogy a poénok is az ő szintjén mozognak.

Nem is csak a pilotot láttam amúgy, hanem a 2 netre tett részt, és tipikusan van 1-2 jobb pillanat bennük, ahogy a standupjában is mindig, de ezek elvesznek a gyengébbek rengetegében. Pedig a csávót már a My Boys óta bírom, de tényleg csak annyi jó belőle, ha néha mellékszereplőként kap 5-6 percet. Egy egész sorozatot nem lehet a vállára tenni.

Pedig ezúttal jó segítőket szerzett magának, mert a feleségét Ashley Williams alakítja, aki vicces és szép is, na meg Adam Goldberg kapott még pár percet, aki egy állat. Na, ez remek példa: Goldberg saját sorozatában milyen jó mellékszereplő lenne Jim Gaffigan! Álmok, álmok…

A történetről nem véletlenül nem beszéltem eddig, hiszen annyi az egész, hogy egy család mindennapjaiba kapunk betekintést. Nem olyan indie filmes, és hát, nem is drámás, mint a Married és a Togetherness, sokkal inkább hagyományos egykamerás komédia. Vicces helyzetek, pár érdekes párbeszéd és ennyi.

Lehet, megnézek még pár részt, de semmi zsenialitás vagy kihagyhatatlan érzés nincs benne, így annyira ajánlani sem tudom. Nem egy Louie, na. Legyen 6/10.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 08. 08. 15:08

nagyon egyenetlen, viszont amikor jó, akkor nagyon. Itt is az olcsó humor működik, de Ashley Williams-ért maradok még

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz