login |

Undateable: vége a 2. évadnak

2015. 07. 17. 14:54 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

This is hard to watch. And I sat through “50 Shades of Grey” with my mom.

Egy dolgot tudok biztosra mondani az Undateable második évadjáról: az élő dupla epizódot érdemes megnézni. Bár nekem nem annyira tetszett, főleg csak a közönségre és előségre való utalások, de az elég különleges volt. Nem csoda, hogy a 3. évad végig élő lesz, de persze adja magát a kérdés, hogy az apró bakik és hasonlók viccesek-e olyan hosszú ideig.

A lényeg, hogy a LIVE-epizód után a finálé sajnos nem sikerült a legjobban. Pont olyan volt, mint azok a részek, amikor visszanéztem a sorozatba. Az lejön, hogy egy baráti társaság dolgozik a sorozaton, a színészek jól érzik magukat, de Bianca Kajlich szerepe annyi, hogy jókedvűen mosolyog mások poénjain.

Sőt, a legnagyobb baj, hogy igazán jó poénokat még mindig csak Chris D’Elia szállít. Ezen kívül, bár a címet elnézve nem kéne meglepetés legyen, csak párkapcsolati baromságok mennek. De ilyen nyögvenyelősekre, amiknél az ember inkább ideges és “na szedd már össze magad és növessz pár golyót azt mondd meg neki!”-módon a tévére kiabál. Erre kap egy cliffhangert az arcába.

Tényleg nem tudok sokkal többet mondani róla. Ha valaki megkedvelte a karaktereket, az szerintem nézi tovább, akit az élő epizód megfogott az jövőre ott lesz (nyugi, winnie viszi a premiert majd, talán pozitívabban), de engem semmi sem rántott vissza pedig 10-ből 5 résznyit kapott a sorozat.

6 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2015. 07. 17. 15:41

CD ökörködésein jókat röhögtem. :))

Totya1989 - 2015. 07. 17. 16:31

Én imádom, akkor is nézném, ha nem élő részek lennének :) De így meg pláne, már alig várom a 3. évadot :)

JimmyL - 2015. 07. 17. 17:30

Én is imádom. Teljesen jó marhaság…

galocza - 2015. 07. 17. 17:57

teljesen elfogadható idétlenkedés. viszont az élő rész határozottan irritált: csak azzal, h pár régi sorozatból ismert arcok tűntek elő, nekem nem lehetett eladni.

monana - 2015. 07. 17. 23:03

Az élő epizód csak az miatt volt jó, hogy Scott Foley from Tv mennyivel szemetebb volt másodjára.
De ha jővöre minden részt kétszer kell megnézni, hogy vicces legyen nem tudom meddig huzzák.

winnie - 2015. 07. 18. 15:13

galocza: nekem teljesen irrelevans volt a vendegszereplo faktor az eloben, az kit izgat? megnezheto kulon is, ha cameo kell.

viszont a gyenge alapanyagot eszmeletlen elvezetesre alakitotta a kiszamithatatlansag es a szineszek jateka. mint latszik, nem mindenki ugyanazt veszi le az elo cuccbol. ld. nekem egyszer is zsenialis lett volna az elozes, az, hogy ketszer meg lehet nezni, csak erdekesseg, hogy mi valtozik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz