login |

The Odd Couple: vége az 1. évadnak

2015. 07. 23. 16:40 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

Mi a fene, minimális karakterfejlődés egy sitcomban? Na, ne már! Kár, hogy ez semmit sem jelent a poénok minőségét tekintve.

A The Odd Couple a végére is pont olyan lett, mint az elején volt, kivéve a már említett fejlődést. Mondjuk ez is olyan, hogy teljesen a képünkbe nyomják, talán úgy mindenki észreveszi. Teljesen jellemzőnek tűnik a sorozatra.

Igazából baromi nehéz erről a fináléról írni, mert egész egyszerűen semmilyen ez a Furcsa páros. Matthew Perry önmaga árnyéka, a vendégszereplők (még Lauren Graham is!) szintén, a Thomas Lennon pedig egyszerűen csak idegesítő. A többieket nem sorolom fel, mert minek, párnál egyszerűen sajnálom, hogy ide temetkeztek egy időre.

Mindezt egy borzasztó adóhatóságos epizódban bizonyították újra, amiben olyan nagyszerű poénokat kaptunk, mint a random spiclizés, a volt feleséggel való meglepő szex és… Á, ezerszer elsütött poénok ezek, nagyon rosszul előadva. Lelombozó az egész, egyszerűen nem működik ez a komédia számomra.

Az előbb muszáj volt a számomra részt odatenni, hiszen a CBS már berendelte a folytatást őszre – hátha nem jut a haosnlóan “megmentett” The Millers sorsára. Én meg remélem úgy jön ki a sor, hogy winnie ír majd a premierről majd. Mondjuk elismerem, nem szenvedés a The Odd Couple, csak kicsit nagyon szomorúan semmilyen.

4 hozzászólás Ne habozz!

gogo - 2015. 07. 23. 17:02

Unatkozok, megnézem, felállok és unatkozok tovább. 20 percre betölti az űrt, de utána semmi. Pár nap múlva már nem is emlékszek rá. A poénok meg, hát.. egy-szer kétszer nevettem, sajnos az évad alatt.

goodjohnwin - 2015. 07. 23. 17:22

Igen, elég jellegtelen lett ez a felújítás. Mondjuk, az alapsémát már eléggé elhasználták. Talán egy erősebb elképzeléssel rendelkező producer/showrunner tudna többet kihozni belőle, de az is lehet, hogy ez megvolt, de a CBS nem engedte… majd talán a 2. évadban magukra találnak…

ALDO - 2015. 07. 23. 21:12

Sok sitcomot bepróbáltam már életem során. Volt, amelyik nagyon tetszett, volt, amelyik az elmegy kategóriába került és olyan is, amelyiket elkaszáltam a pilot után. Azonban még a leggyengébbnél is megeresztettem legalább egy halovány félmosolyt. Na a furcsa párnál nem. Sokan dícséték Parry alakítását, de szerintem kritikán aluli. Túl színpadias – jobb esetben – vagy csap szimplán gyenge. Kb. mintha semmi sem érdekelné, csakhogy legyen már vége a melónak és megkapja a fizut. Úgy látszik, akárcsak a többieknek, neki is a Jóbarátok volt és marad is a karrierje csúcsa. Lennon pedig valóban idegesítő. Poénok azok nincsenek benne, legalábbis amit annak szántak, azokon sírni tudtam volna. Szó szerint ez a legrosszabb komédiasorozat, amit valaha láttam. Lehet, hogy a későbbiekben jobb lett, vagy majd a 2. évadra jobb lesz, de én két epizód után feladtam.
10/2

galocza - 2016. 04. 18. 07:09

túl szigoróak vagytok. szerintem megérdemel 2,5/10-et is. jobb napokon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz