login |

Hírpéntek – Da Vinci’s Demons-kasza! Rizzoli & Isles 7. évad! The Comedians-kasza!

2015. 07. 24. 09:02 - Írta: winnie

30 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Finálé: Wayward Pines S1, Cutting It in The ATL S1, Dare To Wear S1
 • A Wayward Pines fináléjáról beszél: a készítő Chad Hodge itt és itt és itt, illetve az executive producer, M. Night Shyamalan itt. Kaszáról nincs szó, 2 évados tervekről inkább, de az is csak kérdése, nulla a konkrétum. Hodge azért elmondja, hogy a befejezés ellenére 1 évadosnak tervezte a sztorit, a második évados tárgyalások csak a fogadtatást követően kezdődtek el.
 • Az már korábban kiderült, hogy a Top of The Lake 2. évadot kapott, most már az is biztossá vált, hogy ennek a szezonnak is Elisabeth Moss lesz a főszereplője. A sztori helyszíne pedig Sidney lesz.
 • Sorozatberendelés: Wynonna Earp – Syfy, készítő: Emily Andras, 13 rész, kanadai vétel. Az IDW képregénye alapján egy Justified + Buffy The Vampire Slayer képlettel leírható projekt, amiben Buffy bírja az italt és cowboy csizmát visel. Egy modern westernről van szó, mely Wyatt Earp lányunokájáról szól, aki démonok és már természetfölötti teremtmények ellen harcol különleges képességeivel és diszfunkcionális csapatával. Szereplők: Melanie Scrofano, Tom Rozon, Shamier Anderson. Premier: 2016. április.
 • Kevin Costner passzolta, de így is sikerült nagy nevet szerezni: Billy Bob Thornton lett az Amazon-os The Trial című pilot főszereplője, amit David E. Kelley ír. A kérdés már csak az, hogy a projekt megkapja-e a sorozatberendelést.
 • A How To Get Away With Murder már a 2×01-ben fel fogja fedni a finálés gyilkosság elkövetőjét.
 • A TNT berendelte a Rizzoli & Isles 7. évadját, 13 részt.
 • Az FX elkaszálta a The Comedians-t. Ami azért nem semmit, mert az FX-nél még a legergyább nézettségű sorozatok is megkapták mostanság a 2. évadot. Nem baj, ettől még a The Comedians pilotja számomra az év legjobbja volt. Be kéne fejeznem már azt a kritikát…
 • A Starz elkaszálta a Da Vinci’s Demons-t, ami azt jelenti, hogy a sokat késő 3. évad lesz az utolsó.
 • Egyben a Starz azt is bejelentette, hogy a Da Vinci’s Demons 3. évad 10.24-én kezd.
 • És, ha már premierdátumok, akkor Showtime: 10.04 Homeland S5 és The Affair S2
 • Pilotszkriptet rendelt be az HBO egy minisorozatra, mely Emmett Till-ről szólna és az executive producerek között Will Smith és Jay Z is ott lenne. A cím nélküli széria központi alakja egy 14 éves néger srác lenne, akit 1955-ben brutálisan meggyilkoltak Mississippi államban.
 • Először ugrik időt a The 100. A 3. évad pár hónappal a második zárása után fog kezdeni.
 • A Showcase a tervezett július 26-áról szeptember 4-ére halasztotta el a Continuum 4., egyben utolsó szezonjának kezdését.
 • Pilotszerep: Josh Henderson – The Arrangement (E!)
 • Állandó szerep: Vella Lovell, Pete Gardner – Crazy Ex-Girlfriend, Jackson Cohen, Ana Ularu, Gerran Howell – Emerald City
 • Vendégszerep: Jeri Ryan – Arrow, Naomi Campbell, Lily Rabe – American Horror Story (előbbi több rész, utóbbi még csak tárgyalás, de ez általában biztosat jelent), Sacha Dhawan, Lottie Tolhurst, Mimi Ndiweni, Emma Hamilton, Zoe Richards – Mr. Selfridge (visszatérők),
 • Interjú: Manny Montana + még egy (Johnny – Graceland), Michael Bazzell (a Mr. Robot technikai/hacker konzultánsa), Glen Mazzara (a Damien készítője),
 • Mat Franco’s Got Magic címmel America’s Got Talent-különkiadás lesz 09.17-én, aminek a középpontjában természetesen a tavalyi győztes bűvész lesz. Vendégek: Neil Patrick Harris, Heidi Klim, Jason Mraz és Rob Gronkowski.
 • Marc Maron: More Later címmel standup különkiadást kap az Epix-en Marc Maron, amire 20 éve nem volt példa. 12.04-én.

30 hozzászólás Ne habozz!

debali - 2015. 07. 24. 09:31

Sziasztok!
Ma írták, hogy elvileg a Sztárban Sztár új évadában lesz benne: Tóth Gabi, Csobot Adél, Nagy Feró, Baby Gabi, Csonka András, és talán Király Viktor és Tolvaj Reni is.. bármi hivatalos megerősítést nem adott még a tv2.

naughtyl - 2015. 07. 24. 10:26

The Comedians nekem végig bejött. sajnálom. Érdekes egy darab volt.

Adamo - 2015. 07. 24. 10:28

A Da Vinci’s Demons ennyire nem ment? Kár érte, jó kis sorozat volt .

winnie - 2015. 07. 24. 10:35

adamo: vissza tudod nézni a nézettségeket, bár nem ma volt. de a starz mostani számaihoz képest (power, outlander, white queen) nudli volt, akár még a 3. évados berendelés is meglepetésnek mondható volt, 3-400e néző, 18-49-ben 0.1-0.2

Herceg - 2015. 07. 24. 10:41

huh, hála az égnek. akkor kapom is le az utsó két Wayward részt.

Kira - 2015. 07. 24. 10:45

Érdekes ez a Da Vinci dolog, szerintem fantasztikus sorozat volt és rég élveztem ennyire bármit is, mint ezt… mind a világ, mind a történet, mind maga Da Vinci személyisége… nem értem mi van az emberekkel. Ahogy azt se értem, akik a Wayward Pinest lehúzzák, pedig az is nagyszerű.

winnie - 2015. 07. 24. 10:49

kira: a válasz egyszerű, mindenki mást keres. gondolja két olyan sorozatra, amit utálsz. és utána arra, hogy sok millióan imádják őket és el nem tudják képzelni, hogy mi van veled, hogy nem jön be neked az a két sorozat.

Adamo - 2015. 07. 24. 10:52

winnie
kösz az infot :)

Kira
Én is így vagyok vele, Kb a GoT után ez volt a második kedvenc :D

Wayward Pinest szeretném elkezdeni bár nem olvastam róla semmit, az alap koncepciót se tudom hogy mi, így nem nagyon tudom hogy mire számítsak :D

Kira - 2015. 07. 24. 10:57

Adamo: kezd csak el, így tudatlanul is, juss el az 5. részig. Imádni fogod, valószínűleg…

winnie: Ez eddig oké, de azért nagy vonalakban fellehet vázolni, hogy mi a jó sorozat, függetlenül a nézettségtől… nézzük csak meg egy Bonest, vagy egy NCSIS-t… jó sorozatok? Annyira azért nem, tucat sorozat, arra van hogy az átlagos munka után hazaeső nem junkie azokat nézze…

Adamo - 2015. 07. 24. 11:03

Kira: oké :D

winnie:
Azt megkérdezhetem hogy hol szerzed a szinkronos berendelésekről az információt? :D

winnie - 2015. 07. 24. 11:04

kira: nem szabad abból kiindulni, hogy te imádod – lehet, hogy érdemesebb abból, hogy sokan nem imádják, főleg az 5. rész után:) majd írok róla ma, de jelenleg az az összkép, hogy a többségnek nem jött be a sorozat.

szóval lutri, nem tudhatod, hogy neki hogy fog bejönni. viszont, ha nem tetszik, akkor nem nagyon érdemes 1-2 résznél többet nézni belőle. inkább el kell kezdeni egy másik sorozatot, hátha. az ajánlás nagy felelősség, semmi biztosíték nincs arra, hogy egyezik az ízlésetek.

winnie - 2015. 07. 24. 11:09

“azért nagy vonalakban fellehet vázolni, hogy mi a jó sorozat, függetlenül a nézettségtől… nézzük csak meg egy Bonest, vagy egy NCSIS-t… jó sorozatok?”

a bones? az nem nézett, sosem volt nézett. az biztos, hogy ezek a sorozatok közel sem kapnak elismerést a kritikától. de 1.) sok néző mondaná, hogy nagyon jó sorozat az ncis, 2.) a feltevésed igaz a da vinci’s demons-re is, az sem vált elismertté, szóval lehet ugyanaz a kategória, mint az említett kettő.

az igaz, hogy a téma miatt bizonyos mértékben fanfavorit a DVD, de ez megint nem mérce, mert a téma miatt kábé az összes ilyen sorozat fanfavorit valamilyen szinten, azok is, amiket sokan utálnak, illetve lehúznak.

winnie - 2015. 07. 24. 11:13

és ha már sorozatok és kasza. egy dolog a tetszés és nemtetszés kérdése, de ott van az is, hogy melyik sorozatnak hányan adnak esélyt. nem a da vinci miatt mondom, hiszen annak például a tévében eleinte nagy volt a nézettsége, de sok olyan sorozat van, aminek a rajongói nem értik a kaszát, aminek nem az az oka, hogy a többségnek nem jött be a sorozat, hanem az, hogy el sem kezdték nézni.

és itt megint csak személyre szóló példa: biztos van sok olyan sorozat, amit imádnál, csak éppen nem kezdted el őket nézni. aminek az okát csak te tudod, illetve az, akiről éppen szó van.

és ez a nagyobb “probléma”. még a junkie-k közül is 2/3 részben 10 vagy annál kevesebb új sorozatot próbálnak be évente, ami…, nos, nagyon kevés. így rengeteg iszonyatosan jó sorozat megy el sokak mellett, és így máris érthető, hogy sokan miért néznek valamit megszokásból, vagy olyat, ami “nem rossz”.

karit - 2015. 07. 24. 11:46

“Hírpéntek – Da Vinci’s Demons-kasza! …”

Jóval lejjebb:

“A Starz elkaszálta a Da Vinci’s Demons-t, ami azt jelenti, hogy a sokat késő 3. évad lesz az utolsó.”

Ezt a Hírpénteket simán be lehet tenni az érzelmi hullámvasútról, vagy a cliffhanger feloldásáról szóló gyik-be…

…még a kávémat törölgettem le a monitorról, miközben eljutottam a poszt közepéig…
Szóval legalább egy utolsó kört kapunk belőle – mert eddig az is a levegőben lógott.
:)(

winnie - 2015. 07. 24. 11:52

sorry, nem volt szándékos – bár elég ritka, hogy visszamondjanak berendeléseket, bár tény, hogy előfordult már.

karit - 2015. 07. 24. 12:08

Végül is a hír eredője pozitív (folytatódik) és ez a lényeg… :))
A kávét csak a hatás kedvéért írtam. (Sima szóda volt.) ;)

István - 2015. 07. 24. 12:14

A Da Vincit sajnálom, viszont ami felhúz az a Continuum eltolása.

BotondB - 2015. 07. 24. 12:26

Az lenne a kérdésem hogy akkor a Da Vinci így most valódi befejezést vagyis Series Finale-t kap vagy nem lesz valódi vége a sorozatnak és egyszerűen nincs folytatás? Illetve tudni lehet e hogy hány részes lesz az idei évad? Előre is köszi. :))

winnie - 2015. 07. 24. 12:50

nem találom, hogy hány rész lehet (8 vagy 10 gondolom), és tippre lesz befejezés (az utolsó epizódra tett célzás miatt), bár fura, hogy a közleményben david s. goyer nyilatkozik, a készítő, akit pont idén váltott john shiban, mint showrunner.

“While ending Leonardo’s journey is bittersweet for me, I’m happy we’re ending the story on a high note. Leonardo was famous for his mirror-writing, and there’s a symmetry to the entire series — between the first episode and the final one — that I think the maestro would have appreciated,”

BotondB - 2015. 07. 24. 13:43

Köszönöm :)

Leon0424 - 2015. 07. 24. 17:40

Mi van ha túl jó lesz a Da Vinci démonai 3 évad akkor vissza hozzák majd…??? Várjuk az október.

winnie - 2015. 07. 24. 17:41

nem, arra nincs esély.

idioty - 2015. 07. 24. 19:09

Mi van ma, péntek 13? Da Vinci és Continuum kasza??? Az elsőt rettenetesen imádom, a másodikat meg szimplán szeretem. de azért kapnak majd rendes lezárást legalább!

Zizi - 2015. 07. 24. 19:20

mérges vagyok a The Comedians miatt, igazán szerettem, és reménykedtem a második évadban…

winnie - 2015. 07. 24. 19:30

idioty: a continuum már korábbi kaszahír.

Leon0424 - 2015. 07. 25. 07:24

@winnie “nem, arra nincs esély.”

kevés nézőszám miatt?

winnie - 2015. 07. 25. 15:49

nem, hanem ilyenkor felbontják a szerződéseket és mindenki elmegy máshova dolgozni, így sem az írók, sem a színészek nem lesznek jó eséllyel elérhetőek, plusz az állandó díszleteket is lebontják addigra.

kiskiraly - 2015. 07. 25. 17:00
Leon0424 - 2015. 07. 25. 17:24

Köszönöm a válaszod Winnie.

drmotto - 2015. 07. 28. 14:13

A Vikingek 3. szinkronosról nincs valami hír?
A Viasatos néni annyit mondott hogy jön, amikor írtam nekik, annyit válaszoltak, hogy nem áll módjukban azt se mondani, hogy egyáltalán lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz