login |

Hírvasárnap – Happyish-kasza! Key & Peele-kasza!

2015. 07. 26. 09:02 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Ancient Aliens S8, Kingin’ with Tyga S1, Missing in Alaska S1, Bostom EMS S1, Race To Escape S1 + Finálé: The Messengers S1, Treetop Cat Rescue S1
 • Országos csatornás premier – Duna: 07.28 Az utolsó angol úriember (Parade’s End)
 • Egy csomó, nyilván spoileres, színfalak mögötti kép a Once Upon a Time 5. évados forgatásáról.
 • A Comedy Central elkaszálta a Key & Peele-t – és ez azon kevés (de tényleg minimális) esetek egyike, amikor azt tenném hozzá, hogy a készítők/színészek kérésére, hiszen az egyik legnagyobb sikerük, legkibeszéltebb sorozatuk volt, ami két éve 1, tavaly 3, most pedig 7 Emmy-jelölést hozott a csatornának (Key még normál színészi kategóriában is jelölt lett) – tippre minden pénzt megértek volna a CC-nek. Vagy mégsem? Azonban a siker átka, hogy Key és Peele rengeteg egyéb projektben is érdekelt lett, így megegyeztek a csatornával egy kaszában. Jöhetnek a filmek és persze az új sorozatok.
 • A Showtime elkaszálta a Happyish-t.
 • Julie Chen, a Big Brother US műsorvezetője beszél a legutóbbi részről.
 • Az ABC feléleszti a To Tell The Truth című ősrégi vetélkedőjét, melynek műsorvezetője Anthony Anderson lesz. 6 rész. Ebben 3 ember fogja állítani azt, hogy ők egy bizonyos valakik (akiknek van valami különleges foglalkozása, képessége, vagy eredménye), és egy celeb panel (köztük Jalen Rose, Betty White, NeNe Leakes) megpróbálja kitalálni, ki mond igazat.
 • Ősszel, Malajziában kezdődhet a Red Flag című sorozat forgatása, melynek főszereplője Maggie Q és Francois Arnaud, s ha már együtt Q-val, Dylan McDermott jöhet visszatérőnek. A készítő David Franzoni lett, a történet az 1800-as évek elején játszódó történet egy kínai prostituáltról, Ching Shih-ről, akiből a világ egyik leghatalmasabb kalóza és egy kínai bűnszövetkezet vezetője lesz.
 • Új sorozat: South Beach – Hulu, start: 07.29, 6 rész, készítő: Brian Hurwitz, Miami-ban játszódó zenés szappan (latin amerikai zene!) két konkurens lemezkiadóról. Egy énekesnőről, aki az angol és spanyol nyelvű toplisták élére kerül, de a világkörüli turnéjára készülve beleszeret egy DJ-be, akit a lemezkiadójának a konkurendéshez köt a szerződése. Ehhez még jön némi gyilkosság és maffiatevékenység, ahogy kell. Szereplők: Ana Villafañe, Jacqueline MacInnes Wood, Manny Montana, Jordi Vilasuso + Arlene Tur, Marc Menard, Deniz Akdeniz, Eddie Finlay, Steve DuMouchel, Whitney Anderson.
 • Új minisorozat-szkript: The Family Shakespeare – csatorna nélkül, 6 rész, készítő: Shane Connaughton – a drámaíró feénőtt koráról, ahogy próbált egyensúlyozni vidéki családi élete és felfele ívelő london-i pályája között.
 • Vendégszerep: Andrew Jenkins – Once Upon a Time (több rész), JR Bourne – Arrow (mint Double Down), Laura Bell Bundy – Recovery Road (visszatérő), Blake Berris – Pretty Little Liars, Amy Poehler, Jack Black, Aubrey Plaza – Welcome To Sweden, Helena Mattsson – American Horror Story,
 • Interjú: Amy Poehler (Wet Hot American Summer: First Day of Camp), a Big Brother US legutóbbi kiesője + még egy, Kat Graham (Bonnie – The Vampire Diaries), Raphael Bob-Waksberg (a BoJack Horseman készítője),
 • A WWE minden kapcsolatát megszakította Hulk Hogan-nel. A WWE Tough Enough is nélküle folytatódik.
 • Anthony Anderson új kajás reality-t kapott a Food Network-től. A Carnival Cravings with Anthony Anderson 08.12-én kezd, 6 részes lesz és a színész mindenféle ünnepeken és fesztiválokon fogja degeszre zabálni magát különlegességekkel.

12 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2015. 07. 26. 09:14

Winnie, had legyek egy kicsit off: a kiadott sajtóanyagokban látod esetleg, hogy mostanában leadná az RTLII a Homeland 3. évadát? Az első kettőig eljutottak, érdekelne mikor jön a folytatás? Köszi!

winnie - 2015. 07. 26. 09:17

nem, de feltételezem, hogy el fogják kezdeni az ismétlések után. de passz, semmi infóm.

Ancsa - 2015. 07. 26. 09:20

Igen, én is arra tippelek.

Sirocco - 2015. 07. 26. 09:40

Red Flag sorozat melyik csatornán lesz?

Casey Novak - 2015. 07. 26. 09:59

Archerék összeraktak egy tribute videót George Coe emlékére:
http://www.hulu.com/watch/823278

Trükközni kell hozzá, de ez legalább nézhető, a YouTube-on atombiztosan elérhetetlen. Legalábbis nekem.

winnie - 2015. 07. 26. 10:07

igen, én is akartam – ha valaki át tudja tölteni, akkor kirakom.

winnie - 2015. 07. 26. 10:08

Red Flag sorozat melyik csatornán lesz?

azt írják, hogy most keresnek prémium, illetve digitális csatornákat hozzá világszerte, nem csatornás megrendelés, hanem egyénileg fogják mindenhova értékesíteni.

Sirocco - 2015. 07. 26. 10:28

winnie köszi a választ

garcon - 2015. 07. 26. 10:47

Nagyon-nagyon várom Maggie új soriját. Imádom őt <3 !!! És nem utolsó sorban a story is jól hangzik.:)

kisanna - 2015. 07. 26. 10:58

Happyish :(((((((((((

naughtyl - 2015. 07. 26. 11:19

happyish kasza is kár, de nem meglepő.

ldavid - 2015. 07. 26. 12:42

Anderson milyen felkapott lett

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz