login |

Marry Me: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is

2015. 07. 26. 15:55 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2014/15 finálék, kritika,

Az őszi évad egyik legjobb újonc komédiája olyan szépen beleállt a földbe, hogy rossz volt nézni. A finálé alapján semmit nem vesztettünk a sorozat kaszájával.

Ha jól emlékszem, úgy a 7. rész magasságában szálltam ki. Akkor még elmentek a poénok, de valahogy elvesztette azt az aranyosságát a Marry Me, amit az elején az egész jó szereplőgárda szállított. Leginkább Ken Marino-t bírtam a csapatból, de valójában a többiekkel sem volt semmi baj.

Legnagyobb gondnak az tűnt, hogy a tipikus sitcomos A+B történetszálak sosem illettek össze. Az utolsó két epizódot elnézve ez a végére sem változott. Túlságosan eltért az jegyespár poénjainak “típusa” attól, amiket a mellékkarakterek szállítottak. Ez az utolsó előtti részben látszott legjobban, a repülőgépes borzasztó poénosban.

Az 1×17 volt az az epizód, amiben a főszereplők csak el akarnak dicsekedni eljegyzésükkel (random musical betét…), a mellékszereplők egyike pedig majdnem lezuhan egy repülővel, aminek kapcsán kiderül róla, hogy vámpíros ifjúsági regényt írt, ami tök random ismertségen keresztül végül egy kiadóhoz is eljut. Mindezt 20 percben, én meg csak néztem, hogy mi a fene még csak meg sem erőltették magukat összefüggő lépésekkel az írók. De a finálé ezt is felül tudta múlni.

Nyugi, ha jól látom több elmaradt sitcom fináléja már nem jutott rám. Vagy pont nem nyugi, mert élvezitek, amikor rosszat kell néznem, “legalább más is szenved”-jelszóval. Ha a The Odd Couple semmilyen lett, akkor ez egyszerűen kiábrándítóan közepes, mivel itt lenne lehetőség jobbra. Már csak a színészgárda és a Happy Endings-es készítők miatt is. De nem…

3 hozzászólás Ne habozz!

Dr. Agy - 2015. 07. 26. 16:10

Az első két részben még volt némi jópofaság, de onnantól nulla. Nem kár érte.

winnie - 2015. 07. 26. 16:18

jol kezdodott, szo szerint, ld. a pilot elso ot perce. kozepes, de aranyos folytatas, utana totalis erdektelenseg.

galocza - 2015. 07. 26. 20:18

azt hiszem, 3 epizódig bírtam, de őszintén, én azokon is szenvedtem. kukába, hátha jön vmi jobb helyette.
(pedig a 2 főszereplő miatt próbáltam szeretni. de tán ők is kapnak jobb esélyt vmi másban.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz