login |

Sex&Drugs&Rock&Roll: 3 rész után

2015. 08. 02. 21:34 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Ilyen, amikor hazaérkezünk? A Sex&Drugs pont olyan, mint a többi Leary-sorozat a második évadjában. Az egyik negatívum ehhez kapcsolódik, viszont még így is rohadtul szórakoztató az FX komédiája.

Az egyetlen problémám jelenleg a sorozattal (pilotkritika és alapsztori itt), hogy kicsit erőltetetten kerültek össze ezek az emberek, nem érezni természetesnek a közöttük levő viszonyokat, főleg az apa-lánya kapcsolatban. Erre mivel indít a harmadik rész? Az apa lánya pont erről beszél. Nem konkrétan az “erőltetett” hangzik el, hanem a szeretet kérdése merül fel. Csak mert valaki a véred, de 25 évig nem láttad, akkor rögtön szereted?

Az előbbi kivételével viszont működik a sorozat. Aki Leary-rajongó, annak mindenképp javaslom, hogy két résznyi esélyt adjon ennek a műnek, mert a második epizód annyira tipikus, részemről jó értelemben, hogy érdemes eljutni addig. A végén elhangzókon konkrétan hangosan szakadtam a tévét bambulva.

Amit viszont be kell vallanom, hogy a vendégszereplők nekem semmit nem jelentenek. Néztem Twitteren, hogy Leary mennyire odavolt, mert Joan Jett beugrott kicsit a sorozatba. Rendben, hihetőbbé teszi a Sex&Drugs zenei részét, de sajnos összességében elég nulla volt. (Valamiért az Arrested Development ugrott be Liza Minnellivel. Bár ez jónak kéne számítson.)

Szóval az összerázódást átlépve csalt kicsit a sorozat, de ez nem is baj. Mostanra már a csapaton belüli ugratások is működnek, szóval simán maradok a végéig.

6 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2015. 08. 02. 21:55

Jó hogy írtál erről, Denis Leary a Rescue Me-vel maradandót alkotott szerintem, ezt is bepróbálom.

Wall-E - 2015. 08. 02. 22:19

Én két rész után kaszáltam, az alapsztori és a téma potenciálisan nagyon jól hangzott számomra, de a megvalósítással nem voltam elégedett, nem voltak egyszerűen érdekesek a karakterek, számomra kicsit üres volt.

crashland - 2015. 08. 02. 23:07

nekem nagyon bejon, theme song fasza lett btw :)

CotA - 2015. 08. 03. 13:35

En is beprobaltam Es reg nevettem ennyit. Egyik hulyeseg utan egybol jon a masik, es a lany is nagyon dogos :)

kabuki - 2015. 08. 03. 19:02

Nekem máris nagy kedvenc, hatalmas dumákkal, tömve rock-utalásokkal :) Egyetlen probléma, hogy nekem a huszonegy-két perc/rész kicsit kevés, simán nézném 40 percesben :D

perelli - 2015. 08. 04. 18:18

Pontosan. Imádom a sorit, de egyszerűen rövid. Szerintem ez egy vicces drámasorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz