login |

Pilot: Mr. Robinson

2015. 08. 08. 17:02 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2014/15, kritika, pilot-mustra,

Craig Robinson csinált egy sorozatot a már többször bevált komikus karakterére építve, s ezt az NBC nyáron adja le. Bocs, hogy ezt a szót használom rá, de a Mr. Robinson egy hatalmas chill, sajnos negatívan is értve.

craig1

A sorozat főhőse egy nem túlzottan befutott zenész, aki köziskolás szerelme miatt elmegy tanítani a régi sulijába, hogy befűzze a csajt. Aztán persze megkedveli a munkát, meg ilyesmi. Valójában 10 perc alapozás után megy a munkahelyi sitcomos rutin, egy kicsit megfűszerezve a zenész karrierrel.

Nyilván nem a hatalmas, vagy épp túlzottan ötletes poénok miatt működik a sorozat, hanem mert egy olyan lassú, nyugodt, mosolygós hangulat sugárzik belőle. Viszont pont emiatt nem veszít senki semmit azzal, ha kihagyja.

craig2

Ez amúgy komolyabb kérdéshez is vezet, mert ez is tipikusan olyan, mint a Significant Mother. Aki nem sok sitcomot néz, az lehet elmosolyog rajta kicsit, de annyi jó néznivaló van helyette, és most még csak nem is az elvont Louie-ra gondolok. De erről fogunk posztokat írni még mostanában, ott majd lehet flame-elni.

Visszatérve Craig sorozatára: teljesen kihagyható. Sőt, mivel két részt kaptunk, ez alapján még biztosabban tudok kiállni az előbbi ítéletem mellett. A pilot az alaphelyzet gyors felvázolása mellett egész jó sitcompilot volt, viszont a második részen már némi erőlködést is észre lehetett venni. Bár a zenei betét tipikusa Craig volt.

craig3

Részemről biztosan ennyi, valahova 6/10 környékére lőném, de a második rész fényében valószínűleg nem ölök bele több időt.

2 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 08. 08. 17:10

nagyon akartam utálni és az első 10 percben csápoltam is, hogy de utálom (csak viccelek, de ettől még igaz, mert ez a zenélés nagyon nem kenyerem), viszont utána jópofa lett a gyerekek(!) és az iskolai terep behozásával, és a második rész sem zavart, ráadásul ott a zene is jópofa volt.

nem értem én sem. 5/10.

mogsta - 2015. 08. 13. 20:09

DJ Request with Roofie! Azon meg jó ideje nem győzök csodálkozni, hogy a kis Nina a Cousin Skeeter-ből hogy felnőtt.

Maga a sorozat háttérzajnak elmegy, nem hiszem, hogy klasszikus lesz belőle, még a sztorit is az Eastbound and Down-ból inspirálódta.

A szereposztás és az igazgatónő karaktere miatt maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz