login |

Magyar jelenlét: Wayward Pines

2015. 08. 10. 17:32 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: magyar jelenlét,

Tudom, hogy már vagy egy-két éve tisztában voltunk vele, de ha már a Scorpion pilotja kapcsán a magyar operatőr (Pados Gyula) megkapta a posztját, akkor itt is az a minimum, hogy Antal Nimród előtt kalapot emelünk a Wayward Pines – 1×09-ből. Ki tudja, lehet, hogy idővel még több ilyen kredit lesz kiemelt pozíciókban magyarmagyaroktól.

Bár a rendezők ugye általában sima szakmunkások a sorozatokban, magában a részben voltak jól sikerült rendezői megoldások, például a cellák közti beszélgetés, vagy a kivégzés megoldása.

Wayward Pines - Antal Nimród

4 hozzászólás Ne habozz!

ThomassLord - 2015. 08. 10. 18:16

Melyik epizod volt? Amelyik reckoninggal kezdodik es oda ter vissza? Ha nem is er fel a nagy igazsagos reszhez, de azert ebbrn is voltak jo megoldások. Sosem értettem miert nem kaptak fel jobban ezt a Nimródot. A Predators a masodik resz ota a legjobb film volt kedvenc ragadozonkrol, siman lehetett volna egy jo kis reboot, csak a koztuk levo reszek es a gyengus marketing kinyirta. Meg Matt Dillonnal a rablos filmjukbis jo volt az erezhetoen alacsony koltsegvetes ellenere. Gondolom azota is jo haverok Mattel, es beajanlotta ide? :)

winnie - 2015. 08. 10. 20:29

ehh, pont azt nem írtam. 1×09.

brody - 2015. 08. 10. 21:35

Antal Nimród egy igen jó rendező. Én legalábbis a filmek amiket rendezettekben a gyenge forgatókönyv ellenére mindig látok egy kicsit több törődést. Kár, hogy nem jobb forgatókönyveket kapott.

szerintem - 2015. 08. 11. 00:20

nekem is tetszettek a rendezoi megoldasok az 1×09-ben, csodalkoztam is, hogy nem kapott korabban posztot. kulon orom, hogy antal nimrod nevehez fuzodik, kar, hogy ilyen sorozatban. talan az a baj, hogy rosszul valaszt…?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz