login |

Ezek pedig a legjobb tavalyi főcímzenék

2015. 08. 12. 20:33 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: díjátadó, video, , , , , , ,

Tegnap megnézhettétek a 2015-ös Emmy-re jelölt főcímeket, és meglepetésre egyiket sem jelölték az idei főcímzenés kategóriába. Szokás szerint itt is (tavaly) újonc sorozatok vannak, hiszen nem sok széria vált menet közben főcímzenét. A tovább mögött a zenéjükkel Emmy-esélyes intrók: The Dovekeepers, Marco Polo, Penny Dreadful, Texas Rising, Transparent és Tyrant.

Melyiknek a legjobb a zenéje?

The Dovekeepers – itt nem találtam az intrót, de elvileg ezen a krakkói koncertfelvételen ez hangzik el.

Marco Polo

Penny Dreadful

Texas Rising

Transparent

Tyrant

1 hozzászólás Ne habozz!

Gedeon74 - 2015. 08. 13. 18:44

Hát, érdekes, igen. Egyik sem rossz, de nem kicsit túlsúlyban vannak a nagyzenekari darabok. Ehhez képest csak a hat legjobb főcím közül is három simán beférne közéjük. Nekem a Bosch innen nagyon hiányzik, de jöhetett volna a Halt and Catch Fire és az Olive Kitteridge is, az utóbbi sokkal érdekesebb a szimfónikus stílusban, mint a fenti jelöltek.

A kínálatból nálam a Penny Dreadful zenéje nyert. Még a Marco Polo-é említendő, mert ügyesen ötvözték a western és a távol-keleti hangzást.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz