login |

Pilot: Difficult People

2015. 08. 12. 21:43 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nem minden arany, ami stream szolgáltatótól érkezik? A Hulu sorozata olyan szinten nem tetszett, hogy még a szokásos 3 részt sem adom meg neki, pedig komédia elvileg. Elvileg.

diff1

A történet két New York-i komikus körül bonyolódik, akik 30 fölött járva sehol nem tartanak még a karrierjükkel, ami miatt iszonyat keserű és elbaszott emberek lettek. A probléma, hogy ezt az egészet rossz nézni.

Lehet, hogy elmegy mellettem a mélyebb mondanivaló, de a főszereplőktől egyszerűen kinyílt a bicska a zsebemben. Például az It’s Always Sunny in Philadelphia főszereplői is seggfejek, de van valami olyan tulajdonságuk, amik miatt az ember nem nem pofozná fel őket minden pillanatban. A Difficult People-öknek nincs.

Odáig értem, hogy ne lássunk mindent negatívan az életben, és néha gyakoroljunk önkritikát, de basszus, ennyi a pilotban lejött. Minek nézzem tovább, mit lehet még kihozni ebből a témából úgy, hogy nincs benne hibás jellemű, de kedvelhető karakter? Még a mellékszereplőktől is falnak lehet menni.

dif2

Azt persze mondanom sem kell, igazán humort sem találtam a Difficult People-ben. Egy-két kínosságra épülő poén akad, és ennyi. Hátha winnie rávilágít majd az igaz útra, neki ez inkább lehet a stílusa, de részemről 1/10 és soha többet ne lássam.

6 hozzászólás Ne habozz!

and1 - 2015. 08. 12. 22:15

Ez már a két kép alapján is egy erős NEM! El se kellett olvasnom a kritikát…

winnie - 2015. 08. 12. 22:36

pedig pont a kép alapján kötelező, hiszen billy eichner:)

Lajosék a másodikról - 2015. 08. 13. 09:37

Annyira akartam utálni, hogy csak Poehler neve miatt néztem meg a pilotot, de ha kicsit több időm lenne, maradnék.

Annak ellenére, hogy ez a hip meg hop mentalitás nagyon távol áll tőlem, a pilot sok helyen kifejezetten szellemes volt. Nem tudom, a nevén kívül adott-e mást is Poehler, de nekem átjött a Fey-Poehler-30 Rock vonulat, ráadásul itt lehet keményvonalasabban parasztkodni is.

Pedig Eichner továbbra is csak egy karaktert tud, a pilot végi “csavar” iszonyú erőltetett lett, de mégis van benne valami bugi.

CrM - 2015. 08. 13. 14:50

Eichnert eddig csak a Parks-ban láttam, de ott is nagyon irritált. Itt sem tűnik nagyon másnak a bemutató alapján. Nem hiszem, hogy rászánom az időt akár csak a pilotra is.

winnie - 2015. 08. 13. 15:14

pedig a billy on the street nagyon zseniális – ugyanarra a karakterére írták a parksos szerepet. gondolom az ottani figurákat is irritálta:)

winnie - 2015. 08. 18. 10:08

megnéztem. nem volt egetrengető, de tele van popkulttal, és összességében azért a közepesnél jobb volt.

de ennél több kell, hogy nézős maradjon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz