login |

Hírcsütörtök – Rick and Morty 3. évad!

2015. 08. 13. 08:01 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Apa csak egy van 4. évad
 • Premier: Kevin From Work S1 (dupla!), Ties That Bind S1, Thrill Factor S1, Food Paradise S5 (nyári), Carnival Cravings with Anthony Anderson S1, Make Me a Millionaire Investor S1, Beach Eats USA S1 + Finálé: Life in Squares S1
 • Magyar premier – AMC: 2016. 01.06 Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 7. évad
 • Az Adult Swim berendelte a Rick and Morty 3. évadját.
 • A Pretty Little Liars zárásával kapcsolatban a készítő, I. Marlene King válaszol különféle kérdésekre itt, itt és itt. Itt pedig kiderül, hogy sok múltbéli eseményekről, hogy azokat ki követte el. Ez meg egy interjú A-vel – és ez is.
 • Laurie Holden családi okok miatt kiszállt a Chicago Med-ből.
 • Syfy-premierdátumok: 12.14 Childhood’s End (3 nap alatt 3*2 részt adnak le) és The Expanse (ennek a második része 12.15-én megy le, utána beáll hetibe)
 • A USA-es Colony 01.14-én fog startolni és a készítők nem akarják, hogy inváziós sorozatnak nevezzék, inkább egy kémthrillerről van szó, ami egy scifis környezetben, a földönkívüli megszállás alatt játszódik. (A minta a nácik által megszállt Párizs volt számukra.)
 • További USA-premierek: 10.16 Satisfaction S2, 11.10 Donny! S1 + 11.10 Chrisley Knows Best S3 (folytatás)
 • Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a sajtóban több negatívumot olvasni a Masters of Sex 3. évados babás sztoriszáláról. Nos, a készítő elmondta, hogy mindezt jogi okokból kellett beleírniuk a sorozatba, hogy védjék a valós eseményekre épülő sorozat még életben lévő karaktereit. (Értsd: ne higgye senki azt, hogy mondjuk az egyik gyerek sztorija, az a valódi, most felnőtt gyerekkel is megtörtént.)
 • Pilotberendelés: I’m Dying Up Here – Showtime, készítő: Dave Flebotte, executive producer: Jim Carrey, rendező: Jonathan Levine. Fekete komédia a 70-es évek standup komédiás világáról, az aranykorról. A történet híres klubokban játszódik és a nagy nevettetők olykor sérült pszichéjét tárja föl. Az alapot William Knoedelseder dokukönyve jelenti.
 • Pilotberendelés: cím nélküli dráma – Showtime, készítő: Lena Waithe, executive producer: Common. Coming-of-age történet Chicago-ból, egy fekete férfiról, aki számára már a felnövés is élet-halál kérdése.
 • Stephen Amell a 08.10-i WWE-s, pankrátoros incidenst követően 08.23-án, a Summer Slam-en már éles meccsen fog megküzdeni Stardust-tal. Nem egy az egy, hanem csapatmérkőzés lesz, de akkor is. (Szóval ezt  írhatnánk úgy is, hogy vendégszerepelni fog, hiszen a pankráció fő elemeit tekintve olyan szerkezetű, mint egy tévésorozat.)
 • Fent láthattátok a mostani premier, Thrill Factor-t, ami a Travel Channel új sorozata, a Mythbusters-ös Kari Byron és Tory Belleci műsorvezetésével. Ezekben mindenféle vidám- és egyéb szórakoztató parkos meneteket fogna kipróbálni, és működésüket tudományos szemmel megközelíteni.
 • Pilotszkript: Gateway – Syfy, készítő: David Eick és Josh Pate, Frederik Pohl Hugo- és Nebula-díjas regénye, az Átjáró alapján. A könyv hazai kiadásának fülszövege rávilágít a történetre, de röviden az emberiség találkozásáról szól egy ősi, rejtélyes civilizációval. Az emberek nagy rohanásba kezdenek, hogy megszerezzék az idegen faj ereklyéit és technológiáit, így indul egy csomó, előre programozott hajó a távoli, gazdagsággal kecsegtető világba – vagy a biztos halálba.
 • Pilotszerep: Alfonso Herrera – Urban Cowboy (FOX),
 • Vendégszerep: Brit Morgan – Supergirl (mint Livewire), Michelle Rodriguez – Running Wild with Bear Grylls (jövő héten), Criss Angel – Grandfathered, Travis Van Winkle – Scorpion, Melissa Tang – The Big Bang Theory,
 • Interjú: Josh Charles (korábbi szerepeiről), Carlton Cuse és Ryan Condal (a Colony készítői), Jessica Szohr (Gretchen – Complications), a Scream-sorozat legutóbbi áldozata, Ariel Winter (Alex – Modern Family)
 • A fenti interjúból kiderült, hogy Ariel Winter műtéti úton csökkentette mellei méretét, mert már nagyon akadályozták.
 • A The Lion King-folytatás tévésorozat, a The Lion Guard, ami a Disney XD-n indul, a következő színészekkel lesz hallható: Rob Lowe (Simba), Gabrielle Union, Ernie Sabella, Max Charles, Atticus Shaffer, Dusan Brown, Eden Reigel, Sarah Hyland, Greg Ellis, Khary Payton, Kevin Schon + James Earl Jones, mint Mufasa.

13 hozzászólás Ne habozz!

scott21 - 2015. 08. 13. 08:49

Szoval a pretty little liarsnél ugy definiálják a summer of answerst hogy ahelyett hogy a sorozatban kapnánk választ a kérdésekre 10 részből csinalnak 8 filler epizódot és a megválaszolatlan kérdésekre meg elmondják interjúban a választ XD ez azért teljesítmény

winnie - 2015. 08. 13. 08:52

scott21: ez csak pontosítás, nem? illetve az újságíró kérdezte, hogy mindenki pontosan lásson, a többség azért tudott volt.

nyilván végigmehettek volna a fináléban didaktikusan az összes kérdésen, de még így is eléggé fura volt a mese felépítése szerintem, nem volt benne sok természetesség, ahogy szólt a mese, hogy mi mikor és miért történt, kvázi az író magyarázott hosszasan a nézőnek, azt sugallva, hogy “képzeld, ezt találtuk ki végül”.

LaCRossE - 2015. 08. 13. 09:15

Rick and Morty 3. évad, király!

LaCRossE - 2015. 08. 13. 09:19

winnie, mit gondolsz, fogsz írni az Umbre-ról?

winnie - 2015. 08. 13. 09:23

igen, szeretnék, de még nem láttam, és az európai cuccokkal gondban vagyok, mert megnéztem pár hete vagy ötöt és még egyikről sem ment az írás.

szóval tervezem, de ki tudja, mi lesz belőle.

Jesustomer - 2015. 08. 13. 10:46

Simbaaaaa!! :D
De am érdekel hogy vajon elgyepálják SA-t vagy hagyják nyerni. Úgy érzem ebből lesz még 1v1 is (remélem kicsinálja stardust-ot)

energy - 2015. 08. 13. 11:13

Olvastam Az átjáró első kötetét. Unalmas volt. A főszereplő verte a barátnőjét, komoly pszichés gondjai voltak, a barátait is otthagyta a bajban, hogy magát mentse… Remélem csak az alaptéma marad!

DaMan - 2015. 08. 13. 14:58

Jesustomer: a celebek mindig nyernek. :/ Plusz Nevilleből most csináltak képregényhőst, még akkor se kapna ki, ha egyedül menne Dust és Barrett ellen.
És az összes vallás Istene mentsen meg minket egy 1v1-től, igy is pont elég nézhetetlen lesz.

CotA - 2015. 08. 13. 21:43

Én is olvastam a Átjárót (kb 4-szer az első regényt). Az egyik kedvencem. Az, egész feeling h egy nagy aszteroidán találnak egy hajóállomást, amiről a hajók előre beprogramozott, de nem ismert helyre mennek. Vagy nagyon gazdagok lesznek az űrhajósnak jelentkezők vagy semmit nem találnak vagy akár meg is halhatnak, nagyon bejött.

A folytatásokban sajna a történet fókusza már elég másra terelődik és egyre kevésbé voltak érdekesek a soron következő regények..

Samu - 2015. 08. 13. 22:03

Gyermekkor vége és Átjáró yess! Már alig várom. Bár én is remélem, hogy az Átjáróból az a “space orosz-rulett” alapötlet marad, nem az antipatikus főhős meg amire kivezették a végén.

kiskiraly - 2015. 08. 13. 22:08

Kijött egy teaser trailer a magyar Félvilág tévéfilmhez

Facebook oldala (és az origo-s video).
https://www.facebook.com/demimondemovie

Szula 25 - 2015. 08. 14. 06:43

Winnie a Saticfaction 2. évadáról mit tudsz mert én mintha azt olvastam volna hogy teljesen más szereplőkkel fog futni a sorozat?

winnie - 2015. 08. 17. 08:12

nem, nem olvastam ilyet, de lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz