login |

El kéne dönteni

2015. 08. 17. 17:47 - Írta: winnie

53 hozzászólás | kategória: szavazás,

Már rég furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Tudom, hogy a többséget az American Horror Story 1. szezonja rántotta be, és azt is tudom, hogy a 2. évad viszonylag jó kritikákat kapott, de sokan mást vártak, az S1-hez hasonlót. És azt is tudom, hogy a 3. és 4. évad a jó kezdés után inkább negatív véleményeket generált, azonban ez a két évad itthon és külföldön is a legsikeresebb volt, szóval lehet, hogy a több negatív hang mellett a pozitív is több az esetükben.

Szóval, nem hiszem, hogy lefutott lenne az alábbi kérdésre a válaszok sorrendje. Vagy igen? Nálatok melyik szezon győzedelmeskedett eddig? A téma vagy a megvalósítás számított inkább?

Melyik American Horror Story-szezon volt a kedvenced?

  • A második. (Asylum) (52%, 919 Votes)
  • Az első. (Murder House) (36%, 631 Votes)
  • A harmadik. (Coven) (9%, 153 Votes)
  • A negyedik. (Freak Show) (3%, 48 Votes)

Total Voters: 1,751

Loading ... Loading ...

53 hozzászólás Ne habozz!

Tiffauges - 2015. 08. 17. 17:53

Az első jó volt.
A második nagyon jó volt.
A harmadikat nem tudtam végignézni.
A negyedik elgurult.

Revidivo - 2015. 08. 17. 17:58

Az első volt nálam a kedvenc, az tűnt nekem a legkiegyensúlyozottabbnak. A másodikat is nagyon szerettem, az évad első felében még jobban is, mint az elsőt. A harmadiknál csak a negyedik részig jutottam, a negyediket pedig el se kezdtem (nem fogott meg a cirkuszos téma).

eLaNoR - 2015. 08. 17. 18:01

Az első nagyon tetszett, főleg a karakterek miatt.
A másodikat nem volt jó nézni, de a sztori jó volt.
A harmadik végig hidegen hagyott, alig emlékszem rá.
A negyediket nem néztem.

PatrickMonster - 2015. 08. 17. 18:06

Asylum>>>>>Murder House>>>>>>>>Coven=Freak Show

Lamantin - 2015. 08. 17. 18:06

a második, egyértelműen a témája miatt, nagyon meg tudnak venni az elmegyógyintézetes témákkal.
az első évad szimplán tetszett.
a harmadikat végignéztem, de a végére már csak azért, hogy a végére érjek, nem azért, mert annyira érdekelt volna.
a negyediket meg inkább abba is hagytam féltáv körül.
az ötödiket meg elkezdem, tippre ezt is abbahagyom.

tobias88 - 2015. 08. 17. 18:07

Elég egyértelmű. Az első sokszor volt horror jellegű, bár az utolsó rész nem volt az igazi. A második is jó volt úgy az utolsó előtti részig és azóta gyenge a sorozat

LoGi - 2015. 08. 17. 18:08

88 szavazat, de már valaki szavazott a hotelból, ahol nyaralok :D Amúgy nem rossz a szavazata az illetőnek, valszeg nálam is az Asylum kapta volna.

baker - 2015. 08. 17. 18:09

Messze a 2. a legjobb evad.

Tatala - 2015. 08. 17. 18:12

Az első tetszett nagyon, volt benne fordulat.
A másodikban tudtam már az elejétől ki volt a gyilkos, de azért berántott.
A harmadikat ásítozva bedaráltam.
A negyedikhez hozzá se fogtam, egyszerűen totálisan hidegett hagyott a téma, és a sorozat lejtmenete sem tett a véleményem ellen…

astrid - 2015. 08. 17. 18:16

Egyértelműen Asylum, de a Murder House is nagyon jó volt. A harmadik semmi extra, de azért megnéztem, a negyediket viszont 3 rész után abbahagytam, rettenetesen bénára sikerült.

DarylD - 2015. 08. 17. 18:21

A Murder House-t mindig is nagyon szeretni fogom, eléggé megfogott a hangulata, sztoriban is erős volt és talán azóta is ezen az évadon borzongtam a legtöbbet.
Az Asylumnak ezt is sikerült überelnie, hozott egy szövevényes sztorit és AHS-mértékhez képest sikerült végig átgondoltnak, érdekesnek maradnia. A karakterek is talán ebben az évadban voltak a legjobban kiépítve. Nem csak a kedvenc ahs-évadom, hanem egyik legjobb daraélményként is számon tartom azóta is, nekem ez az évad a kedvence.
Coven és Freakshow mérföldekkel gyengébb volt az első 2 évadnál, mindkettő jól indult, aztán kifulladtak. A kettő közül utóbbit szerettem jobban, de a Hotelt sokkal jobbnak várom.
Tehát Asylum.:)

Mikilós - 2015. 08. 17. 18:22

Szerintem egyértelmű hogy a második évad volt a legjobb. De nekem a 3. évad is nagyon bejött igen voltak pár unalmas részek de nagyon jó a hangulata. Az első évadban tetszettek a karakterek. Ijesztő volt és néha voltak váratlan fordulatok. A negyedik évad kicsit nekem se tetszet de én úgy gondolom hogy megnézhető. Legalább is az első 4 rész nem volt piskota.

tamas - 2015. 08. 17. 18:22

Nekem a második évad kivételével egyik sem tetszett úgy igazából. A különbség az első, és az harmadik-negyedik között, hogy az elsőt azért végig tudtam élvezni valamilyen szinten.
A második viszont nagy kedvenc lett.

Zsuzsee - 2015. 08. 17. 18:32

A második volt a legjobb, mind témájában, mind helyszínileg, mindenhogy. Az első évad is jó volt, de ott szerintem még a készítők is meg mi is csak kóstolgattuk a másikat. A harmadik évad jónak ígérkezett, de aztán el is laposodott, a negyedik meg olyan pocsék lett, hogy még azóta sem sikerült végignéznem. Lehet, hogy nem is fogom.

drx - 2015. 08. 17. 18:34

1: Asylum -> Számomra ez sikerült a legsötétebbre és legelborultabbra, ráadásul sokkal több mellékszereplő kapott főbb szerepeket.

2: Murder House -> Ez is még egy jó évad volt, de azért annyira nem, mint az első, kicsit kusza volt, meg lightosabb, de az biztos, hogy a fiatal házvezetőnő mindent vitt anno. Elég dögös volt, nagy kedvenc volt akkoriban! :D

3: Freak Show -> Bár azt meg kell mondanom, hogy körülbelül a 7-ik rész környékén abbahagytam és azóta se fejeztem be, de még így is sokkal jobbnak éreztem, mint a Covent. A bohóc és Dandy karaktere hihetetlenül jót tett a 4-ik évadnak.

4 Coven: -> egyértelműen eddig ez volt a leggyengébb évad. Se nem volt félelmetes, meg az egész annyira gagyi volt. A karakterek se voltak túl érdekesek, sőt csomó karaktert kifejezetten elcsesztek szerintem. :D Egyedül Madison karaktere és Myrtle Snow hozott egy kis életet az évadba, de más értékelhető nagyon nem volt.

lynx - 2015. 08. 17. 18:36

Most daráltam le újból mind 1 hete, így a válaszom biztosan egyértelműen a következő

1. Asylum
2. Murder House
3. Freak Show
4. Coven

TheF00L - 2015. 08. 17. 18:38

A második nekem a hangulata miatt nagyon tetszett. Az első is jó volt, de én még a harmadikat is bírtam. A negyediket viszont 2 rész után abbahagytam.

Remélem az ötödik hangulatosabb lesz.

sepörd - 2015. 08. 17. 19:23

ez nagy dilemma volt mindig is, de most az 1.-re nyomtam, az egyik legjobb dara élményem, az az igazi “tegyük be gyorsan a következőt”. a 2. már hetiben ment, talán ezért picit kevésbé maradandó az élmény, de az is zseniális. hát ami utána jött azt inkább hagyjuk, nem gondoltam volna hogy ahs-t valaha fogok kaszálni, de a 3. felénél megtörtént, egy érdektelen horrort abszolút nélkülöző csajos valami volt. a negyedik aztán lecsúszott, de hát az is néha önmaga paródiája volt, és horrort abban is nagyítóval kellett keresni. nem is értem mit keresnek még a díjátadókon, full nem az a kategória a 2. évad óta.

ragnar - 2015. 08. 17. 19:26

Nálam:
1. Murder House, 2.Asylum , 3. Freak Show, 4. Coven

CyClotroniC - 2015. 08. 17. 19:44

Az Asylum járatta csúcsra azt a ponyvát, ami a sorozatnak a legjobban áll, illetve messze ott volt a legjobb a rendezés, sok régi filmes kikacsintás volt, zseni fény-árny játékok, meg tényleg minden klappolt. Hangulat szempontjából verhetetlen, de ha #1 karaktert kéne választani a négy évadból, akkor valszeg Lily Rabe Mary nővére lenne az.

A részemről a többi három szezon jócskán le van maradva mögötte, de legyen azért az S1 a második, mert ott még nem volt Jessica Lange show a koncepció, plusz Kate Mara Haydenje imádnivaló pszichopata volt.

A rémgyenge 3-4. szezonból talán annyival volt erősebb a 3. hogy komolytalanabb volt, Emma Roberts Madisonja egy szerethető szemétláda volt, illetve volt két emlékezetes csúcsjelenete, a Kathy Bates feje dokumentumfilmet néz rész és a boszorkányégetés.

A 4. szezon minden pozitívuma kimerült Finn Witrockban.

Arányaiban kb ez:

Asylum >>>>>>> Murder House >>> Coven > Freak Show

El Diablo - 2015. 08. 17. 19:44

Az első és a harmadik is nagyon jó volt, a másodikra szavaztam, a negyediket nem tudtam megnézni, pedig akartam. A való életben is iszonyodom a törpéktől, down-kórosoktól, torzszülöttektől, így hát két kész után kényszer-kaszáltam. De az ötödiket már nagyon várom.

Jessica - 2015. 08. 17. 20:05

Az első elment, a második nagyon tetszett, a harmadik borzasztó gyenge, és nekem a negyedik évad a kedvencem. Már 4x újranéztem. Imádom a karaktereket, a történetet, a zenét, mindent. Lehet, hogy azért is szeretem a cirkuszos témát, mert Carnivale-t is imádtam, és azt az egyik legjobb sorozatnak tartom Twin Peaksszel együtt.

PureArt - 2015. 08. 17. 20:11

Nekem az első tetszett legjobban.
a második még jó volt de a harmadik iszonyat
szar volt szerntem alig bírtam nézni
a negyedik egyáltalán nem is érdekel utálom a cirkuszos
témáju dolgokat.
A Hotel meg érdekel nagyon a casting nagyon jó remélem jó lesz az évad!

n5wrr7 - 2015. 08. 17. 20:47

Az 1. volt a legjobb. Nagyon elkapott a sztori és a hangulat is, lehetett parázni is.
A 2. nem jött be. Egyszerűen nem érdekelt sztori: vallás, gyilkos, UFO, mintha túl sokat akart volna markolni, sokszor nem tudtam, h mire is kellene jobban figyelni, katyvasz lett számomra.
A 3. sztorija nagyon érdekelt, a megvalósítással voltak gondjaim, holott kiváló nevekkel bővült a szereplőgárda. Kathy Bates, Angela Bassett. A vége igazi pofáraesés volt, mintha elkapkodták volna.
A 4. tetszett az 1. után a legjobban. Érdekelt a sztori. Kicsit csalódtam, hogy nem volt hátborzongatóbb, de a drámát viszont itt éreztem a legerősebbnek.
Tehát az én sorrendem: 1-4-3-2

superpityu - 2015. 08. 17. 20:48

Nekem is az Asylum volt a kedvencem. Messze ott kapták el legjobban a szálat a készítők, és hiába akadtak lyukak a történetben nem igazán volt hiányérzetem miatta. Karakterileg pedig szintén ez volt a legerősebb évad, Mary nővér tényleg a legjobb dolog volt amit a sorozat eddig nyújtott. és az ottani duplarészük szitén a legjobb volt eddig.

A Murder House pedig ott van mögötte, mert bár nem tartom már annyira remeknek, mint az elején, de akkor nagyon nagy élmény volt.

A covent még végignéztem, mert voltak jó pillanatok, de mindent feláldozták a supreme keresés oltárán, pedig sokkal több volt abban az évadban.

a freak show pedig nem lett végignézős. egyáltalán nem kapott el az az évad.

Jencike05 - 2015. 08. 17. 20:56

1.évad nagyon tetszett.A karakterek nagyon jól elvoltak találva
2.évad is nagyon jó volt csak az nem igazán jött be hogy a három főbb karakter egy részben ki is lépett
3.évad amilyen jól indult olyan béna lett a vége
4.évad katasztrófa.A témája egyáltalán nem érdekelt.egyetlen pozitívum nekem Neil Patrick Harris
5.évad Nagyon várom.Azért ilyen témából remek kis storyt össze lehet hozni , csak nehogy csalódás legyen .

TheF00L - 2015. 08. 17. 21:21

“Lehet, hogy azért is szeretem a cirkuszos témát, mert Carnivale-t is imádtam.”

Nekem a Carnivàle az all time favorite sorozatom, de amit ott hangulatosnak éreztem, azt az AHS/4 esetében hatásvadászatnak. Ízlések és… :)

sziki - 2015. 08. 17. 21:31

Messze a második a legjobb, az elsőnek a vége lett elfuserálva, de azt is adom. A harmadik annyira rossz volt, hogy hagytam. A negyediket inkább már nem is néztem, de úgy látom sokat nem vesztettem.

Thomas - 2015. 08. 17. 22:07

A megvalósítás persze, hogy fontosabb mint maga a téma. Az első kettő évad nagyon jó volt, de a kettő közül a második az ami mindent vitt, nem is hiába kapta a szavazatok több mint felét eddig. A harmadik kiszámítható volt és gyenge megvalósítás, lapos story. A negyediknek csak a témája volt jó, de a megvalósítás borzalmas, pedig lehetett volna a legjobb évad is.

Lemoni - 2015. 08. 17. 22:09

Nálam a sorrend:
1. Asylum – annyira elborult volt, imádtam
2. Freak Show – különleges hangulata volt, szerettem
3. Murder House – hasonló témában láttam már jobbat is, de arra jó volt, hogy rákattanjak az AHS brandre
4. Coven – jó alapötlet alaposan elcseszve, a végén már nagyon utáltam

Gellcsi - 2015. 08. 17. 22:30

Az első olyan különleges, hátborzongató, már-már fojtogató légkörrel rendelkezett, hogy szerelem volt első látásra. A második évad másban volt ijesztő, ott inkább a vallási vonulat, meg az a feszes egyházi zene hozta rám a frászt. Jó évad volt, kétségkívül, de az elsőt nem tudta nálam überelni. A harmadik évad jó időtöltés volt, de meg sem közelítette az első kettőt, szinte semmilyen téren. Nem is volt félelmetes egyáltalán, sok volt benne a tinis drámázás meg Jessica Lange cigis-monológos-időkitöltős jelenetei. A negyedik évad élvezetesebb volt a harmadiknál, de az első kettőhöz nem ért fel. Az egész a meghökkentésre, az érdekes, fura szerzetekre volt kihegyezve és az ennek háta mögött meghúzódó lélektani kérdésekre. Örülnék, ha Hotel mindezek keveréke lenne, mindegyikből átvenne egy kicsit és tökéletes elegyet alkotnának ezek az összetevők.

mattkirby - 2015. 08. 17. 22:41

Nálam a 2.évad, egészen egyértelműen.
Lily Rabe meg a kopasz doki, Quinto és Jessica Lange karakterei mai napig emlékezetesek, izgalmas volt és a legelborultabb mind közül.Az első amilyen jól kezdődött annyira eluntam a végére, harmadikat véégigszenvedtem, negyediket meg egy rész után hagytam a francba.

sherlock20 - 2015. 08. 17. 23:20

Asylum>>>>>>Murder House>>>>Freak Show>>Coven

Kb nálam így.

Abban bízom, hogy 5. évadban lesz egy jó helyszín ami remek alapot tud adni (Hotel), a hátrány-hogy nincs Lange- egyben előny is, Lady Gagát lehet szeretni/nem szeretni, de hogy egy őrült zseni a maga világán belül, az biztos.
A sok újdonság miatt most érzem a legtöbb potenciált, a szereplőgárda ha lehet még erősebb, mint az eddigiek.

CloudyMadness - 2015. 08. 18. 01:08

Nekem is Asylum a kedvenc évadom (+ messze ezt az évadot zárták le a legjobban).
A Coven-t még nagy nehezen végigszenvedtem, de a Freak Show-nak már csak az első részét néztem meg és kaszáltam is vele a szériát. Egyszerűen nem értem, hogy lehetett ennyire népszerű a 3-ik és 4-ik évad. Én még sorozatban ekkorát nem csalódtam. Az bánt benne a legjobban, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből az egészből, minden adott volt hozzá és mégse jött össze. A walking dead-nél érzem még ezt, de ott közel sem ilyen nagy a minőségesés.

szerintem - 2015. 08. 18. 01:17

nekem az elso evad jott be legjobban. egyreszt mert ujdonsag volt es nagyon friss, nagyon eredeti, kivalo szereplogardaval es igazi horrorral. elborult volt, de elvezheto.

a masodik evad szerintem erre a nepszerusegre akart egy fokkal raemelni, es sikerult is valamilyen szinten, horrorosabb lett, a szereplogarda meg jobb lett, viszont annyira elborult volt (beteg szerintem), hogy nekem vegul nem okozott akkora elmenyt. sokszor ereztem ugy, hogy teljesen celtalanul tultoltak az evadot. bar hozzateszem, jessica lange ebben volt a legjobb szerintem, a name game pedig azota is nagy kedvenc, kizarolag az o eloadasaban.

a harmadik evad oriasi kellemetlen meglepetes volt, feltavon kidurrant a lufi, addig tatott szajjal neztem kathy batest es angela bassettet, jessica lange-ot es a tobbieket. viszont minden mas hianyzott belole, amitol jo volt az elso ket evad. oriasi csalodas volt.

a negyedik evad, bar szarabb volt, mint a harmadik, nem volt akkora csalodas, mert a harmadik utan mar fenntartasokkal alltam neki, igy kb a 3-4. reszre mar biztosan tudtam, hogy ebbol sem lesz semmi, es ezt az evadot mar nem mentettek meg a szineszek sem, egyszeruen annyira semmilyen volt, hogy borzaszto.

az antologiaban az a jo, hogy ennek ellenere neki fogok allni az otodik evadnak es bizom benne, hogy lesz belole valami izgalmas ujra.

ubul - 2015. 08. 18. 07:57

ahhoz képest, hogy sokan az Asylumot savazták a 3. és 4. évad kibeszélői alatt, magasan az vezet. Bár hangulatilag tényleg az vitte a prímet, jó lenne még egy olyan évad

winnie - 2015. 08. 18. 08:25

volt, aki savazta inkább. de nekem is az jött le mindenhonnan, hogy az a kedvenc, az volt az a szezon, ami rá tudott pakolni az előtte lévőre.

Reeka - 2015. 08. 18. 08:30

Első és második évad nagyon tetszett, de leginkább a második a kedvenc.
Harmadik évad befejezésére azóta se tudom magam rávenni, első pár rész még úgy-ahogy tetszett, de a kezdeti lelkesedés hamar alább hagyott, szerintem ezt hagyom is függőben, annyira nem mozgatott meg.
Negyedik évadot el se kezdtem. Ezért jó az antológia.
De az ötödiket kiváncsian várom, már csak a szereplők miatt is.

Réka - 2015. 08. 18. 09:30

Nálam az 1. évad volt a csúcs, tetszett, hogy a mellékszereplők is kaptak játékidőt, vagyis szinte nem érződött, hogy van főszereplő, a család. Ijesztő volt, de pont annyira, hogy mindig meg bírjam nézni csütörtök éjszakánként, direkt egyedül, rettegve :D Ja és tök cuki pár volt a kiscsaj meg a szellemsrác (sajnos most nem jut eszembe a színészek neve)

A második sem volt rossz, Lily Rabe zseniális volt, de nekem too much volt az őrült professzor azzal a furcsa lénnyel, akit létrehozott meg a fura kísérletei, az UFO-kat meg sehova se tudtam tenni.

A harmadik gagyi lett, pedig az alapkoncepció nagyon jó volt. A negyediket meg nem bírtam nézni, szörnyű volt, szegény Lange-nek is megalázó volt ez a szerep szerintem, hogy már negyedszerre ugyanazt a karaktert kell hoznia -.-.

szóval 1 – 2 – 3 -4 a sorrendem.

David191 - 2015. 08. 18. 09:38

1. Asylum
2. Murder House
3. Coven
4. Freak Show

Zoli - 2015. 08. 18. 10:48

Asylum>>>>>>>>>>

Messze ez a legkedvencebb évadom, már vagy 4x végignéztem. A hangulata egyszerűen leírhatatlan.

audrey - 2015. 08. 18. 12:08

Én az elsőt félbehagytam, utána néztem hetiben a harmadikat, majd nyáron daráltam a másodikat, aztán jött a negyedik.

Ezért az Asylum nagyon bejött, lehet hetiben nem élveztem volna annyira, mint két nap alatt.

A Coven témája és karakterei nagyon tetszettek, sajnos a történetet nem jó irányba vitték, de hangulatilag ez van a toppon.

A Freak show-tól egyenesen hányingerem van. Legrosszabb sorozatélményem.

sleepwalker77 - 2015. 08. 18. 12:49

Ha az évadok első felét nézem, akkor magasan a 2. évad a legjobb, de a második fele annyira gáz lett, hogy a Coven-re szavaztam, az végig tetszett.

BotondB - 2015. 08. 18. 16:24

Az első igazi horror sztori volt szerintem egyben a legjobb évad is.
A második sztorija érdekes, voltak nagyon jól eltalált karakterek de a hangulata nekem kicsit sötétebb volt a kelleténél de lehet ez csak az én puhányságom :)
A harmadik nekem nagyon nem jött be, ugyanakkor az évadon beüli részekhez képest ott volt a legjobb minőségű rész az évadzáró.
A negyedik évad keretsztorija tetszett a legjobban, jó volt a kezdés, de a végére szerintem elúszott. Finn Wittrock miatt így is a második kedvencem.
A sorrend nálam: 1,4,2,3

Csigusz - 2015. 08. 18. 23:52

Egyértelműen az Asylum.
Az első ugye új élmény volt, nagyon berántott, kedveltem a gárdát, és a sztorit, de a végére azért lapos lett, lehet ha két résszel kevesebb jobban megcsinálják.
Viszont a második… sorozatgyilkos, elmegyógy, mellé ördög-megszállás, náci tudós, űrlények (wtf?) plusz Zachary Quinto, Lily Rabe kb legjobb alakítása, meg ugye a Dominique dal (és a Name Game) Kb napestig lehetne fényezni, de inkább akkor már újranézi az ember :)

A 3-ban is volt potenciál, de nem sikerült kiaknázni – persze így is kaptunk egy baromi jó Emma Roberts karaktert, de nekem a new orleans-i körítés, meg a hangulat nem jött át.
A 4 még darára vár – de sok jót nem fűzök hozzá.

Thomas - 2015. 08. 19. 03:08

Én az első hármat láttam, de egyik sem tetszett igazán, így inkább nem is szavazok. De ha mondani kéne valamit, akkor csak azért lenne az Asylum a kedvencem, mert annak legalább az utolsó része nagyon bejött, ahogy elvarrták a szálakat.

edg - 2015. 08. 19. 13:26

A 3. És 4. Sajnos gagyi volt, de a második a náci doki haláláig nagyon kemény volt! Kár, hogy nem akarják hasonló stílusban folytatni, inkább vergődnek..

alessa - 2015. 08. 19. 20:44

A murder house volt úgy egészében számomra a legjobb. Az asylumnak viszont a második fele annyira erős volt hogy talán még túltett a murderhouse egész évados erős eppizódjain.

DE még mindig nem értem hogy találhatják a Covent az emberek rosszabbnak mint a FreakShowt. Kiszámítható volt? igen, néha gagyi? igen, sokkal jobb is lehetett volna? OHH HÁT HOGY LEHETETT ÍGY A WITCH TÉMÁT ELCSESZNI??

NADE a FreakShow az egy vállalhatatlan hulladék lett. konkrétan nem történt semmi benne. a karakterek nem hogy kedvelhetetlenek voltak, de amikor halomra gyilkolják őket az uccso részekben kb egyikre se mondtam volna hogy jaj érte kár. sőt kár h valaki életben maradt. Covenben legalább vmilyen szinten lehetett kötődni hozzájuk. a halloween rész volt a legjobb ezen felül még a zavaró zenére emlékszem. (sőt még az agyonistenített Dandy is unalombafulladt amikor 120adjára ordítozik,sír,gyilkol… micsodatehetség -.-)

Asylum 8/10
MurderHouse 7/10
Coven 4/10
FreakShow -1000000/10 ássa el magát aki írta, rendezte, köze volt hozzá, fuj.

jessm - 2015. 08. 19. 22:54

Csak a Covent néztem meg csak az a téma érdekelt, mert nagyon szeretem a boszorkányos sztorikat, és nekem nagyon bejött!4 A többi meg nem érdekel és nem fogom megnézni.

jessm - 2015. 08. 19. 22:56

Ja és 3. évad miatt újra beleszeretem Stevie Nicksbe.

CyClotroniC - 2015. 08. 19. 23:36

Érdekességből megnéztem a Buzzfeedes szavazást meg átlagoltam 3 amcsi tévés oldal szavazását, és ott ezek jöttek ki:

– amerikai oldalak: 30% / 39% / 20% / 11%
– Buzzfeed: 39% / 31% / 25% / 5%

Az jól látszik, hogy külföldön is az első két évadot jóval jobbnak tartják, bár ott azok 70%-ot tesznek csak ki, míg itthon 90%-et. Ez főleg a Coven miatt úgy tűnik, leginkább annak a megítélése pozitívabb kint, mint itthon.

Nagy Dominik - 2015. 08. 20. 08:46

Én mindenképp a harmadikat, a Covent választom. A téma tökéletes, ahogyan a megvalósítás is. Az első a második és a negyedik évadban belenéztem és egyáltalán nem ragadott magával. Ezért a Coven volt az első amit megnéztem végig. Remélem a Hotel is ennyire fog tetszeni… ;) :)

Sawyer - 2015. 08. 23. 21:43

Az első egy mestermű, rengeteg hasonló témájú filmet lealáz.
A második nem lett volna rossz, ha nem zsúfolják tele annyi hülyeséggel, de számomra már nem közelíti meg az elsőt.
A harmadik egy keszekusza fos, melyben a nézőre akarták erőltetni a sok művészi baromságot, ráadásul irigy hónaljmirigy-stílus jött át nekem abból, hogy ugyanazok a színészek próbálkoznak más szerepben.
A negyedikből 2 vagy 3 részt láttam, a színvonal ugyanaz a gyér maradt, úgyhogy kasza tibi, emörikánhorrorsztori.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz