login |

Pilot: Kevin From Work

2015. 08. 19. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Annyira volt emlékezetes ez az új ABC Family-s komédia, hogy amikor a poszthoz akartam képeket csinálni, akkor nem találtam a könyvtárát, mivel kiment a fejemből a Kevin név, csak a From Work maradt meg valamiért. Általában nem szokott ilyesmi előfordulni nálam.

kevinfromw1

A történet annyi lenne, hogy Kevin új állást szerez, méghozzá Európában, így levélben megvallja az általa régóta imádott munkatársnőjének, hogy mennyire szereti. De persze nem jön össze a kinti állás, így kénytelen továbbra is vele dolgozni. Kííínos!

Ami durva, hogy a fenti sztori szerintük nem lett volna elég, így még egy extra fordulatot is kaptunk. Most viccen kívül, amikor bejött a plusz húzásuk, akkor írtam le végképp a sorozatot. Előtte csak tipikusan semmitmondó volt.

kevinfromw2

A pilotban és az utána következő részben van egy-két jobban sikerült romantikus filmes pillanat, de poén az nem sok. Ami nekem durva volt, hogy oké, a főszereplők semmitmondóak, de basszus, a B- és C-sztorit is nullák tömik tele. Mindenki olyan, mintha valami más sorozatból eldobott ötlet lenne.

Pedig egykamerás komédiáról van szó, korrekt rendezéssel, viszont borzasztó írókkal. Nem akarom a színészeket is leírni, hiszen bármit csinálnának, a gyenge poénok akkor sem tűnnének jobbnak. Arról nem is beszélve, hogy fogalom nélkül keverik itt is a durva poénokat a kifinomultabb, 90-es évekből érkezett romantikus szál mellé.

Egyetlen dolgon mosolyodtam el, annyira furcsa apróság volt. Kevin izomagyú barátjának a benzintankján.

kevinfromw3

A pilot a fordulat miatt értékelhetetlen lett számomra, a második rész pedig klasszikus 5/10. Biztos vagyok benne, hogy elmegy, de igazából tökéletes időkidobás lenne folytatnom.

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 08. 19. 14:55

á, nagyon semmilyen azon kívül, hogy volt benne pár aranyos vizuális ötlet (a postit különösen cuki)

a karakterek fura módon a két végletet hozták. jordan hinsonnal meg mi a fenét műveltek? viszont a karatés pasi viccesen idióta, a főnökcsaj ezzel szemben viszont…, jézusom. totálisan elviselhetetlen, a havergyerek viszont nem tipikus, jó arc. marad a két főhős, akik elég középszerűek, de az, hogy a karakterek fele rém idegesítő, nem sok esélyt ad nálam a folytatásra. (az ázsiai munkatárs gyerek is elég izé.)

fura élmény, elég gyerekes élmény volt. valahol az 5/10 körül mozgott nekem is. nem szörnyű, nem kiemelkedő, és a pozitívumok meg negatívumok kilőtték egymást. aranyos romkom, mosolyogós helyenként, lehet, hogy a 3. rész fog megfogni, majd kiderül.

egyébként meg:

my dad’s a lawyer.

mogsta - 2015. 08. 19. 17:39

hát ezzel is csak többen vagyunk, de előrébb nem. becsülettel végignéztem mind a két részt, többet viszont biztos nem fogok, inkább még egyszer a heti Rick and Morty…

Thomas - 2015. 08. 20. 00:19

Mi a vicces a leragasztott benzintankban? Vagy meg kéne néznem a megértéséhez?:)

human - 2015. 08. 20. 01:23

nem kell, csak így közlekedik, full random apróság

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz