login |

Délelőtti videó 3.: Switched at Birth

2015. 08. 24. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A 4. évad folytatásának tovább mögötti promóját elnézve döbbentem rá, hogy mennyire nem vagyok már képben a Switched at Birth című ABC Family-drámával, nagyon elhaladt mellettem a sorozat, még az sincs meg, hogy a színvonal miképpen alakul. (Nem arról van szó, hogy nézős lenne és lemaradtam, csak szeretek mindenről minél többet tudni.)

3 hozzászólás Ne habozz!

Sheera - 2015. 08. 24. 20:14

Én most daráltam le, ha minden igaz, a folytatás heti nézős lesz. Az elejéhez képest szerintem komolyodott kicsit a sorozat, Bay drámái lassacskán eltünedeztek. A harmadik évadban Daphne csinálta a problémákat, ami már kezdett a tipikus tinidrámába hajlani, Bay viszont kifejezetten szerethető karakter lett. A negyedik évad első felében komolyabb témákat is feszegettek, szerintem elég ügyesen, erről írtam a nyári daráknál. Daphne is kicsit összekapta magát, de még így se lett a kedvencem. Lényegében szerintem igyekszik komolyan venni magát a sorozat, nyilván a műfaj keretein belül, ami viszonylag ritka a tinisorozatoknál, viszont ahhoz, hogy ne csak a tinilányoknak legyen emészthető, erre szükség is van szerintem.

jessm - 2015. 08. 25. 08:50

A 4. évadban egy elég komoly témát feszegetett. BAy és volt barátja a sárga földig leitták magukat , bár a barát kevesebbet ivott. Másnap Bay ráébredt, hogy lefeküdtek. A probléma ott volt, hogy nem emlékezett semmire, de elviekben nem egyezettt bele az együttlétbe ,csak hulla részeg volt. Szóval nem jelenthető ki, hogy erőszak volt, de az se hogy Bay beleegyezett. Persze a szereplő is egymásnak feszültek, hogy ki mit gondol erről. ÉS persze egy kapcsolat, hogy élheti túl vagy nem egy ilyen esetet.

Binky - 2015. 08. 25. 09:07

Én az M1-en néztem szinkronosan, mikor délutánonként adták, tehát valahol azt hiszem a 2. évadnál tartok, annyi időm (és indíttatásom) nem volt, hogy ledaráljam angolul, de szerintem tinisorozathoz képest nem annyira gyerekes, simán nézhető, pedig szoktam tartani az ABC Familytől.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz