login |

Mr. Robinson: vége az 1. évadnak

2015. 08. 24. 19:01 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Az NBC mindössze 6 részes berendelést adott a Mr. Robinson-nak, ráadásul jó rég, hiszen az eredeti tervekhez képest majdnem a teljes szereplőgárdát lecserélték (ld. a régi stábfotót). És a The Office-ból ismert Craig Robinson próbálkozása itthon sem kavart nagy port (a nézettség alapján folytatódhatna), a kutyát nem érdekelte a pilot (kritika itt) – a csatorna is ledarálta a sorozatot 3 hét alatt. A kérdés, hogy érdemes-e rááldozni a 2 órás daraidőt egy lájtos School of Rock-ra.

Mr Robinson - 1x06-02

Nem igazán. Gyenge voltam, tipikus junkie, leszaladt a 6 rész, de csak azért, mert a pilot második fele jópofa volt. És bár a folytatásban is akadtak aranyos megoldások, de a sorozat nagy részében az erősen közepes és a semmilyen között ingadozott a színvonal, minimális téttel, hiába volt szó kirúgásról, felmondásról és nagy szerelemről.

Az egész Mr. Robinson klasszikus limonádé (hmm, ezt a jelzőt egyre többet használjuk), amit maximum a hozzáadott zene emelhet ki egy kicsit az átlagból egyesek szemében. (Nem szokásom, de a színpadi performanszokat tekertem, mert annyira nem érdekeltek.)

Mr Robinson - 1x06-01

A mellékkarakterek zöme egyszólamú volt, a tesitanárban és az igazgatónőben volt fantázia, de sokszor a háttérbe lettek állítva, a sorozat sztorija meg egyszerre próbált a tanári szoba, az osztályterem, a lokálzenész én és az otthon/tesó körül forogni, így teljesen töredezett volt, bőven elég lett volna két aspektus, de így semmit sem sikerült komolyabban megalapozni.

Nem volt pocsék, de olyan szinten langyosra és nem következetesre sikerült a humora, hogy már a címe sem ugrik be a sorozatnak, amiről írok. Ennyire felejthető. 3/10.

1 hozzászólás Ne habozz!

human - 2015. 08. 24. 20:55

de sok a komment! a 4. rész feléig jutottam, időkidobásnak tűnt nagyon, pedig kompletista vagyok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz