login |

Teen Wolf: lepihent az 5. évad

2015. 08. 27. 14:50 - Írta: superpityu

25 hozzászólás | kategória: kritika,

Kifejezetten nehéz úgy értékelni egy sorozatszezont, ha az embernek alapvetően csak a fináléval van baja, hiszen ez tudat alatt mindig rányomja a bélyeget a teljes évad megítélésére. Ez a helyzet Teen Wolf idei részeivel is, mert maga az út, az építkezés piszkosul tetszett, de a finálét megint sikerült elbagatellizálni, akárcsak tavaly.

teenw5.10

Ennek ellenére a Teen Wolf nem került le a kedvenceim listájáról, sőt tudom, hogy már ősszel epekedve fogom várni a téli folytatást, de nem is igazán a történet, hanem a karakterek miatt, akiktől nehéz lenne csak egy vállrándítással megválni.

Szerintem sokan azt hittük, hogy az évadkezdő cold open egy keretet fog adni ennek a 10 résznek, de egyelőre csak azt tudtuk meg, hogyan fogunk eljutni oda (és ezt is csak olyan nagyjából). De ezt semmiképpen sem negatívumként hozom fel, mert ha azt a szálat még beledobták volna a fináléba, talán el is folyt volna az agyam.

tw5.10

Valahol jogosan gondolhatunk arra, hogy most akkor kezdődhet az igazi  5. évad, mert ez a nyári szezon egy hatalmas építkezés volt. Ezzel pedig nem akarom megmagyarázni a bizonyítványt, mert ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb, amit láttunk, de mégis az jár a fejemben, hogy elismerően dobjak egy pacsit Jeff Davis-nek, a showrunnernek.

Megérdemli, mert okosan forgatta ki a lapokat, talán kicsit szándékosan is, de hozott egy gyengébb szezont, amiben minden a darabjaira hullik, hogy aztán a következőben önmaguk hibájából tanulva visszatérjenek sokkal erősebben. Kicsit ugyan tipikus húzás, de épp akkor, amikor a főhős egyértelműen a leggyengébb pontjává válik a sorozatnak, kvázi újraindítják az egész karaktert.

tw5.10

Ami számomra azért elég meglepő húzás, hogy nem hoznak új ellenséget a következő 10 részre. Nincs lezárva a Dread Doctor vonal, olyannyira, hogy róluk még mindig semmit sem tudunk, viszont pár mellékszál nagyobb teret kaphat később mellettük. De a spoilerekkel a tovább mögött folytatom. 

Először is kiderült, hogy Parrish egy Hellhound (szerintem inkább így hivatkozok majd rá, mert a pokolkutyára elég nehezen áll rá a kezem, a nyelvemről nem is beszélve). Ami itt azt takarja elsősorban, hogy ő valamiféle őrző, aki felügyel arra, hogy a természetfelettire ne derüljön fény mindenki előtt.

tw5.10

Aztán Braeden visszatért, bár csak egy jelenet kapott, de gondolom, hogy a nagy Derek-fanok most izgulnak, hogy következő részekben felbukkan-e a csaja mellett. Igazából illene valahogy visszahozni, hiszen a Sivatagi Farkas jön legyilkolni a lányát, csak meg kell védeni Malia-t valakinek.

Theo egy kísérlet eredménye. Korában már a kibeszélőben felmerült ez a lehetőség, örülök, hogy végül ezt lépték meg. Azt viszont elképzelni sem tudom, hogy a fináléban sikerült neki mindenhol ott lenni, pont időben. Talán teleportálni is tud?

tw5.10

Azt is elkönyvelhetjük, hogy Theo a következő félévad főgonosza lesz, hiába körvonalazódik ki mellette az, hogy a Dokik is nagyobb sebességre kapcsoltak. Az is biztos, hogy ezzel együtt ő lesz Scott nemezise, hiába van egy Peter a tarsolyukban, hiszen ő az elvei ellenére is egy sokkal jobb és elfogadhatóbb karakter.

tw5.10

A dokik pedig létrehozták a tökéletes kimérát, amit ugyan mi még láttunk, hiszen micsoda CGI kellett volna hozzá (és ugye elment a pénz a zöld háttér előtti vergődésre…), hogy lássunk valami hasonlót, mint ami a rész végi freskón volt.

Scott anyja durván tolja az újraélesztést is, hiszen a 15 perce halott fiába is sikerült életet verni, amit egy kicsit bánok. Hiába Scott a főszereplő, egyszerűen annyira leépítették a fent említett újraindításhoz, hogy kevés esélyt látok arra, hogy jól jönnek ki ebből az írók.

tw5.10

És hiába halt meg Scott átmenetileg, Lydia és Stiles így is az úgynevezett szopóág szarabbik oldalán állnak. Tegyük hozzá, hogy valahol értem a készítőket miért pont ezt a két karaktert szívatják megint. MTV-sorozatról beszélünk, ahol azért nem biztos, hogy találunk kiemelkedő alakításokat, de itt a Teen Wolf házatáján azért van egy Dylan O’Brien, aki előtt még hatalmas karrier állhat, és van egy Holland Roden aki ugyan nem a legjobb, de valahogy belőle süt az, hogy akar jobb lenni (és tud is, csak nézzük meg az első évadban még milyen kis ripacs), nem csak felolvassa a szövegét, megpróbál életet lehelni a karakterébe.

Nem is lepődök meg rajta, hogy az 5. évad legemlékezetesebb pillanatai is hozzájuk kapcsolódnak, ugye a könyvtáros néma csendes, és az elmegyógyintézetes sétálós flashback. Szóval Stiles apja eléggé rossz bőrben van, bár kétlem, hogy nagyobb baja esne, de mégis ez az egyik legkellemetlenebb szituáció amit a végére tettek.

tw5.10

Lydia-val megint iszonyat mostohán bántak. Tudtuk, hogy el kell jutni az Eichen-házba, de az, ahogy a finálé utolsó 5 percében építették le szerencsétlen karaktert, az már nekem fájt. Most megint reménykedhetek, hogy jövőre megkapja a rivaldafényt, de már nem kergetek kósza ábrándokat ezzel kapcsolatban.

A szezon csavarja pedig nem Theo kimérasága lett, hanem az az okos, de mégis szájhúzogatós döntés lett, hogy feltámasztották az elhunyt kísérleti alanyok egy részét. A Teen Wolf eddig sem sok karaktert ölt meg, de idén egy szezonban sikerült többet kiiktatni, mint a korábbi 4 évadban. Volt köztük pár papírmasé is, de azért kiváló táptalaj lesz ez a folytatásra.

tw5.10

Bár nem értem, hogy miért is követték Theo-t, de ezen lépjünk is túl. Ebben az egészben nagyon nagy lehetőség van, hiszen ez az évad inkább volt karakter-leépítés, mint az ellenkezője, de a visszatérők között van egy szerethető és sajnálható Tracy, egy magának való Cory, és ugye ott figyel Hayden, valamint egy negyedik srác, akire alig emlékszem (nem értem miért nem Donovan-t lőtték be).

Mivel Theo valószínűleg Scotték ellen akar menni, így lesz itt belső konfliktus is bőven.

tw510

Valahol a közepéig nagyon szerettem az évadot, az 5×06 nálam tényleg a csúcs, de aztán megint a kapkodás lett úrrá az írószobán, és elsiettek egy csomó szálat. A finálé kapcsán ha megvernek sem értem, hogy Liam miként került be a könyvtárba, vagy Theo, hogyan volt ott mindenhol.

Kíváncsi leszek, ki is a sikeres kísérlet, mennyire rúgnak vele luftot, ha pár pillanat akarják majd felépíteni a semmiből a karaktert. De várom a választ arra is, hogy Kira mikor tér vissza, hogy Lydia, hogyan vészeli át ezt a krízist, és hogy a felnőtt karakterek mikor lépnek megint színre, mert az ő segítségük nélkül úgy tűnik, szétesik az egész.

És persze az is igencsak érdekel, hogy végül ki fogja Theo-ból az utolsó csepp életet is kifacsarni, mert ilyen mocskosul suttyó karaktert már-már művészet lehetett megírni.

tw510

Lényeg a lényeg, bizakodom a folytatásban, talán ha egyben tekintünk vissza a 20 részre nem lesz annyira gyászos a helyzet, mint most, 10 rész után.

25 hozzászólás Ne habozz!

Galagonya Subája - 2015. 08. 27. 15:18

Annyi szépet írtatok erről a sorozatról + volt a hét legjobb epizódja többször is, hogy bepróbáltam, és bár erős kitartó embernek gondolom magamat, nem jutottam az első évad végére. Nem hagy viszont nyugodni, muszáj megkérdeznem: ez későbbre jobb lesz és az első évad ilyen amilyen, vagy az 5. évadig is nagyjából hasonló, ne is erőltessem?

mark - 2015. 08. 27. 15:19

Alapjában véve nem volt rossz ez a félévad, voltak benne rendkívül erős részek, de a végére eltolták. Ez valamiféle depressziós, lelki vívódásos etap akart lenni. A főszereplőt konkrétan fel is áldozták ennek érdekében, de kőkeményen. Kár, hogy az anyja megmentette. Jelenlegi karakteréhez az illene a legjobban, ha megvágná az ujját egy chipses zacskóval, a seb elfertőződne és így halna lassú halált. Kábé ennyit ér most. Persze lehet, hogy nagyon bedurvul a feltámadása után, ki tudja. A doktorokkal nem igazán kezdtek semmit. Egész évadban nem csináltak mást, mint lassan mozogva megjelentek, meg kattogtak, fényt “pislákoltattak”, injekcióztak, fúrtak-faragtak, de ennyi. A fináléban pedig alig kaptak 1 percet, ami rémesen kevés. A felnőttek pedig eltűntek. Eltiniesedett a sorozat, hiszen ennyire még sosem voltak túlsúlyban a fiatalok. Ez nem feltétlenül tett jót a sorozatnak, sőt. 1-2 igazán erős felnőtt karakter nagyon hiányzik.
Tehát összességében elfogadható félszezon volt ez, de azért remélem, a második fele sokkal ütősebb lesz.

winnie - 2015. 08. 27. 15:20

Galagonya Subája: akkor még nem volt hét epizódja-közelben, de szerintem érdemes visszaolvasni a korai írásokat és kommenteket, mert látszik rajtuk az ív.

andus - 2015. 08. 27. 15:28

@Galagonya Subája
Az első évad még hű marad a (sorozat egyébként legnagyobb ellenségéhez) a címéhez, de utána felpörög a sztori, és habár a “teen” vonal megmarad, más dolgok kerülnek előtérbe.

Vegyes érzéseim vannak ezzel a fél évaddal kapcsolatban, mert egyrészről baromira tetszett, másrészről azért elég rendesen hiányérzetem van. Remélem tényleg úgy lesz, hogy építkezésnek szánták ezt a 10 részt, és a maradékban kiderülnek a fontos elemek, illetve megváltoznak szereplők (khm, Scott, inkább haltál volna…)

Még mindig nagy kedvenc, az is marad. Dylan pedig fantasztikus, remélem is, hogy nagy karrier áll előtte!

mse - 2015. 08. 27. 15:35

Nekem elejétől végéig ürülék volt a levesben, talán az 5×03-nál éreztem egy kósza pillanatra, hogy én ezt a sorozatot szeretem. Ha előre szólnak, hogy a flashforward jelenetig el sem jutunk, talán át is ugrom az egészet.

Amiben egyet tudok érteni, az tényleg az, hogy Dylan O’Brienre és Holland Rodenre meg a karaktereikre lehet építkezni, azonkívül… Theo nem hogy suttyó, hanem olyan igazi agyonütnivaló mocsadék, egy dolog az “imádod utálni” karakter, én ezt a gyereket élvezni nem tudom a képernyőn, annyira élettelen, üres, tenyérbemászó és empátiamentes.

Szóval én tényleg nem tudom, maradjak-e, nekem szerintem lehet, hogy most már itt telt be a bili.

wanpetya - 2015. 08. 27. 15:50

Engem az nem hagy nyugodni, hogy egy szaros kis béta hogyan tudott legyőzni egy True Alphat :/

FireKeeper - 2015. 08. 27. 16:08

én az egész szezonban úgy éreztem hogy túl sok szálat visznek/lebegtettek be egyszerre és emiatt szétesik az egész. vannak nekünk Dread Doctorjaink, van Theo, van Desert Wolf, volt szó a Wild Hunt-ról… remélem összekapják magukat a második féltávra mert ez így nem lesz okés. Nyilván nem várok egy konstans 3B-t, de azért nem kéne nagyon alább adni a színvonalból.

krigin - 2015. 08. 27. 16:14

wanpetya: Scott farkasölőt szivogatott…hála Theonak, így valamelyest érthető a gyengülése.

n5wrr7 - 2015. 08. 27. 16:22

A kibeszélőben már kifejtettem a vegyes érzéseimet az évaddal kapcsolatban, de most jöttem rá, hogy rosszul álltam hozzá az egészhez.
A 3. évadot úgy osztották ketté, mint két teljesen különálló sztorit, mintha két évad lett volna, csak nem 1 évet kellett várni közöttük.
Az ötödiknél viszont már elejétől fogva hangoztatták, hogy 1 db sztori lesz kettéválasztva. Általában egy évadnak az eleje lendületes, a közepe ellaposodik, kb 3/4-e a mélypont, és az utolsó negyed az, amikor újra lendületet vesz, hogy aztán üssön a finálé. Jó, persze vannak kivételek, de nagy általánosságban ez szokott lenni bármely sorozatnál. Márpedig ha 1 sztoriként kezeljük az 5. évadot, akkor még csak a felénél járunk, és a szereplők még akár ennél is lejjebb fognak kerülni a gödörben. A DesertWolfon kívül új szál szerintem nem lesz a második szakaszban, hanem a már meglévőket folytatják. Akkor pedig most ott vannak a történetben, ahol épp lenniük kellene egy rövidebb szezon során is. Én szeretem annyira a sorozatot, és vagyok olyan elfogult, hogy így értelmezem a cselekményt, és megbocsátom a sok baromságot. Theo teleportál, Melissa feltámasztja Scottot, stb. Bár Kira kardját is idesorolhatnám, mert határozottan az volt a legkínosabb pillanatom az évad során, amikor kirántotta a nacijából azt a sz*rt.
És azt muszáj még megemlítenem, hogy rühellem Theot! Nem hiteles gonosz, nem is félelmetes. Csak egy belőtt hajú nyikhaj, aki górét akar játszani, mindenhol ott van, mindent tud és nagyon menők a steampunk komái. Sírni tudnék Peterért vagy Gerardért! Őket imádtam gyűlölni!

Crystal - 2015. 08. 27. 17:36

Egyébként maga az évad nekem is nagyon tetszett, látszik a sorozat fejlődése, ha a 4. évad nem is lett jó. Kirán kívül az összes új szereplőt meg tudták kedveltetni velem, Parrish meg szerintem kifejezetten érdekes, főleg ezzel a pártatlan felügyelő szereppel, amit most a hellhounddal kapott.
Dylanről sokat mondtunk már, de Hollandban nekem továbbra is van valami idegesítő, bár tényleg közel sem olyan ripacs, mint az 1-2. évadban. Talán most a tág babaszem-nyitott száj kombót viszi túlzásba.

Amúgy Jeff azt mondta, Lydiának lesz egy szövetségese Eichenben, ez lehet esetleg Peter?

Granty - 2015. 08. 27. 17:42

@wanpetya

1. Liam-et mindig is kivételesen erősnek emlegették a sorozatban.
2. Theo rendesen gyengítette Scott-ot az inhalálóval és lelkileg is (mivel True Aplha ezért ez is fontos).
3. Alpha többféle módon lehet ám valaki, pl.: egy béta aki legyőzi az Alphat.

superpityu - 2015. 08. 27. 17:58

azt az interjút én is olvastam. és visszagondolva a jelenetre simán lehet, hogy valack tréningeli lydiát, hogy újra önmaga legyen. bár peternek jobban tudnék örülni. köztük egyébként is megvan a kapocs az első évad óta.

Lilith - 2015. 08. 27. 18:14

Parrish egy Hellhound aka Guardian of the Supernatural :)
Az évad alatt ami velem történt:
-megszerettem Liam-et (előtte utáltam de rendesen)
-megutáltam Scottot (amiket művel az borzalmas főleg mióta Alfa lett)
-Stiles/Lydia párosítgatásból Marrish lett (Parrish/Lydia)
-Hayden-t megkedveltem
-A Dread doktorok meg érdekesek,de nekem valahogy nem ütöttek akkorát mint az előző évadokban a “gonoszok”
Remélem a 5B-ben Malia karaktere sokkal jobban lesz megírva,mert így ahogy most van az katasztrófa,szinte semleges karakter lett.

Crystal - 2015. 08. 27. 18:30

superpityu: tényleg, el is felejtettem, hogy Valack ott is szerepelt. De talán így is inkább Peterre tippelnék, mert Valackról lehet tudni, hogy ott lesz az 5B-ben, ez a szövetséges meg elvileg “unexpected”.

Fragmented - 2015. 08. 27. 18:42

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Scottnak repülnie kéne a sorozatból, hogy végre normális főszereplőt kapjunk, mert amit nyújtott eddig annak még a kritikán aluli jelző is túlságosan pozitív lenne. Könyörgöm valamit kezdjenek már vele…

Silas - 2015. 08. 27. 20:54

nekem eddigi leggyengébb de esélyt adok a téli folytatásra

kellrol - 2015. 08. 27. 21:23

Személy szerint nekem a finálé tetszett a logikai bukfencek ellenére is. A 7,8,9 résznél úgy éreztem marhára nem történik semmi, a Dread doktorok jönnek, ölnek, Scotték megpróbálják megállítani aztán ennyi… A legnagyobb hülyeség Scott részéről ez a “miért nem hagytad megölteni magad Stiles”, mi mindenkit megmentünk baromság. Ráadásként jobban bízik, hisz egy idegennek, Theonak. Arról nem is beszélve hol van az a Scott aki leggyőzte Petert? Erő szempontjából.
Úgy érzem az évad második fele sokkal akciódúsabb lesz, hiszen ott vannak a Dread doktorok plusz az új kiméra, Theo és a falkája (bár nem tudom pontosan miért követnék?) Parrish (nagyon örülnék ha több szerepet kapna, remélem ő lesz az aki megöli Theot habár DEREKért nagyon szurkolok). Engem még Lydia anyja is érdekelne, mert elvileg “ő többet tud”. Valóban hiányzik Argent is!
Theo egy szeretethiányos pszichopata kis p*cs. Már csak az érdekel ki fogja megölni.
+ ki lesz az aki visszatér? mert elvileg valaki visszafog a régiek közül (nem a 4 évados szereplőkre gondoltak ugye? )
Dereknek mindenképp jönnie kell :D már a fináléban vártam mint megmentő de Braeden jött. (Sajnos semmit nem látok a karakterben, sem a szinészben)

Aragorn83 - 2015. 08. 28. 14:58

Szerintem azért fogják követni Theot, mert a halálból hozta vissza őket és valamennyire megváltozott a személyiségűk is. Ez a Hayden már nem az a Hayden, akit Liam ismert és szeretett.

pansz - 2015. 08. 29. 21:05

Nekem tetszett a finálé, bár tény, hogy nem ez volt a legjobb rész. Az egész évadban azon gondolkoztam, hogy Theo hogy tud mindenütt ott lenni, de ez most már tényleg sok lett kicsit. Viszont ha már Theo-nál tartunk, szerintem Cody elég jól játszotta ezt a szerepet. Voltak idegesítő pillanatai, de az szerintem inkább a karakter volt, viszont itt az utolsó részben tetszett, amit hozott. Ettől függetlenül a karakter maga egy kétszínű kis féreg, szavakat se találok rá, ilyen undorító szereplő talán még nem is volt. Ez a halálból-visszahozós dolog nekem elég bizarr volt, de már meg se lepődök rajta. Elég kábának tűntek, bár ez az adott körülmények között érthető, viszont én nem vagyok abban biztos, hogy ennek a szernek a hatása örökké tart. Scott kiborít idegileg, kb. annyira mint a táboros gyerekek, ha nem jobban, pedig ahhoz tehetség kell. Jó, oké, farkasölő volt az inhalátorában, de ha már True Alpha, azért kicsit lehetne erősebb. Már nagyon unom, hogy semmit nem tudnak vele kezdeni, mindig mindenki elveri, aztán hirtelen történik valami, és akkor ő nyer/visszatér a halálból/megmentik stb. Nem bántam volna, ha kiírják, és felőlem Hayden is mehetett volna a levesbe. Bár ki tudja, még mehet. Kíváncsi leszek, mi lesz az 5B-ben. Örülnék, ha Peter vagy Derek (vagy mindkettő) visszatérne, de nem hiszem, hogy erre túl sok esély van. Elég jó évad volt, de nekem még mindig a 3B a csúcs.

peldak - 2015. 08. 29. 22:38

Lehet hogy egy kicsit off lesz, de muszáj megkérdeznem, hova tünt Coach?? Csak nekem tünt fel a hiánya? Úgy hiányzik, hogy vki szapulja Greenberget.:D

AlrightSir - 2015. 09. 01. 11:59

Scott-ot rég ki kellett volna már írni a sorozatból, simán indulhatna a leggyengébb főszereplő címért. True Alpha, de egy közelharcot sem tudott évadok óta megnyerni, ami kicsit nevetséges. Az is nevetséges, hogy semmi konfliktusokra építve szedték szét a csapatot, mondvacsinált okokat dramatikusnak bemutatva. Pl. Stiles szálja a megölt (?) Donovannel vagy Kira szenvedése. Ezek miatt annyira keserű íz van már a számban, hogy kaszáltam volna a sorozatot…

…ha Braeden nem jön vissza. Imádtam a karaktert és remélem bad bitchként mindenkit jól helyretesz majd. Kira visszatérhetne megerősödve, plusz Malia is és girl powah! Hamár a srácok ennyire szerencsétlenek egytől egyig.

vev - 2015. 09. 01. 18:08

Braedent én is imádom :D

NeonPink - 2015. 09. 02. 00:45

Továbbra is állítom, hogy ez az 5. évad első fele egyenesen siralmas volt. Az a tipikus “sokat akar a szarka…” eset. Az előző évad igen gyengus volt, de legalább rendben volt (Derek karakterét kivéve). Most már valóban nevetséges, hogy amióta Scott true alfa azóta sokkal gyengébb és szerencsétlenebb is mint előtte. Azért ez olyan dolog, amin képtelen vagyok túltenni magam. A dread doctors olyan szinten váltak természetes jelenséggé ezalatt a 10 rész alatt, hogy már lassan bármit érdekesebbnek találok náluk. Pedig az elején még kirázott a hideg tőlük. Azt hiszem jelenleg ott tartok, hogy két szál érdekel össz-vissz, hogy mi lesz Lydiával és Parrish mint Hellhound. Tényleg abban bízok, hogy Derek visszajön, mint 1-3 évados badass karakter és helyretesz mindent és mindenkit. Vagy legalább azt a szerencsétlen Scottot.

Datsyuk - 2015. 09. 26. 23:49

Most néztem meg az 5. évad első felét….szomorú vagyok. Ez eddig a legrosszabb az összes közül. Nem tetszik merre vitték el ezt a sorozatot.
A 3. évadot imádtam, mert nagyon sötét kezdett lenni és kicsit komolyabb hangvétel is volt,de ez???
1. A zenét én most már utálom benne. Tisztára úgy érzem hogy az MTV átvette az irányítást a sorozat felett. Állandóan valami nyikorgó, síró melódiát nyomnak be a jelenetekhez…mellesleg abszolút nem oda illő pillanatokban, hogy reklámozzák az éppen feltörekvő együtteseket. Ezzel semmi gond, csak ne állandóan kötelező jelleggel tegyék. Teljesen kizökkentik vele a nézőket.
2. Dread Doktors….jajj…elsőre nagyon jó, titokzatos ellenfelek. Három rész után már nem bírtam nézni őket. Komolyan? ők? tőlük kell félni? Lassított felvételként sétálnak minden jelenetben!!! és a farkasok nem bírnak elfutni előlük? Megkerülni őket 3x mire akár a karjukat is felemelnék? Semmi félelem érzetem sincs, nem tartok tőlük,nem ijesztőek sőt most már úgy érzem hogy akár én is elbánok velük..simán.
3. Scott karakterének annyi…nem tudnak vele mit kezdeni. Nem most tűnt ez fel hanem már vagy a 3. évad mikor ez van. 1 db verekedést se tud megnyerni. Soha….ja igen, utána eszébe jut hogy True Alpha! és leüti a maradék 1 percben 2 ütéssel az éppen ott járó ellenfelet. Klasssz….
Itt megjegyezném, hogy a verekedések nagyon rosszul mutatnak a képernyőn. Komolyan visszanézem, hogy ez vajon mindig ilyen béna volt???
4. Túlságosan tinikre szablyák most már a sorozatot. Tocsog a nyálban, értelmetlen párbeszédek, kusza jelenetsorok. Styles-al is mit csináltak?Szerencsére még mindig a legjobb színészt sikerült kiválasztaniuk erre a szerepre aki még mindig megmenti az írókat.
A finálé pedig érthetetlen volt…egyszer ide vágtak utána oda. Mintha körkapcsolás lett volna az M1-en. Nem tudtam éppen ki került arra a helyszínre….elpasszoltam valamit? Értelmetlen volt az egész ami által teljesen kizökkentem.

Attól tartok nekem ennyi volt a sorozat…sajnálom mert nagyon is jó irányt vettek az első évad után. Viszont a 3. fináléja után érezhető a lejtmenet. Nem értem, hogy az írok rontották-e el, vagy a produkciós cég (MTV) kezdte megszabni merre kell, hogy tartson a sorozat. Tényleg sajnálom….

Levi - 2015. 10. 30. 11:59

Nekem igazából tetszett ez a félévad megnéztem a B résznek a promoját és itt a második évad lesz eseménydús és izgalmas.Amit nagyon de nagyon elhanyagoltak a készítők az Stiles és Malia kapcsolata.Az első részben még hatalmas a szerelem,a többi részbe viszont nem is törődnek egymással. Szerintem a kettőjük kapcsolatát a B részben jó lenne magasabb szintre emelni pláne hogy most már valószínüleg Theo ban sem fog senki bízni és teljesen kikerül a képből.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz