login |

Délelőtti videó 1.: You, Me & the Apocalypse

2015. 08. 31. 10:22 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Cockroaches (ami végül nem lett nagy fanfavorit) után újabb világvége komédiát/dramedy-t nézhetünk meg, csak ez nem posztapokaliptikus lesz, hanem…, ööö, preapokaliptikus? A You, Me and the Apocalypse a Sky1 sorozata lesz, ami szeptember végén premierel, hogy aztán valamikor az NBC is eladja vadiúj szériának.

Annak ellenére, hogy inkább komikus lesz a sorozat (azt írják), az epizódok 1 órásak lesznek (40 percesek, vagy amennyi a Sky1-nak belefér). Szereplők: Rob Lowe, Jenna Fischer, Megan Mullally, Mathew Baynton, Pauline Quirke, Paterson Joseph, Joel Fry.

A történet pár, látszólag egymással semmilyen kapcsolatban nem lévő karakterről szól (lázadó pap, tisztaságmániás cyber-terrorista, joviális bankigazgató, ötcsillagos tábornok, zavarodott árja), akik útja váratlan módon kereszteződik, amikor bejelentik, hogy egy üstökös fog nekiütközni a Földnek. A tovább mögött az első előzetes, de ez még csak hangulatpromó a karakterekkel és az üstökössel.

3 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2015. 08. 31. 12:06

A cím szörnyű, a sorozat még lehet jó :)

a Kati néni - 2015. 08. 31. 12:36

Megan Mullally miatt belenézek. Nagyon hiányolom őt a palettáról.

chulo - 2015. 08. 31. 20:32

most épp a FTWD miatt is rápörögtem a “preapokaliptikus” cuccokra…akinek van 1,5 órája az csekkolja le a These final hours c. filmet. A cím pontosan lefedi hogy miről szól :)

a sorit meg várjuk, hátha nem b.szarintják el

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz