login |

Délelőtti videók 2.: Faking It

2015. 08. 31. 11:22 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

“Ma” kezd Amerikában a Faking It új szezonja, vagy mondhatnám azt is, hogy folytatódik a régi, hiszen még mindig a 2. évadot tapossuk annak ellenére, hogy az tavaly szeptemberben kezdődött el. Éljenek a technikai/anyagi okok?

Mindegy, a tovább mögött a Faking It új részeinek előzetese. És egy másfél perces felhozó, amiből kiderül, hogy eddig mi történt a sorozatban. Kicsit nagyon szappanosnak hat így ledarálva. És ez a rendőrös szál mennyire jött be a nézőknek?

3 hozzászólás Ne habozz!

Alterego-x - 2015. 08. 31. 14:12

A rendőrös szál gagyi volt, de eléggé mellékvágányon futott hogy annyira ne zavarjon.

A szappanosság engem általában sem annyira zavar, sőt, itt kimondottan örültem hogy elterelte a figyelmet az eredetileg kicsit kínos premisszájáról.

A Switched at Birth-ben például ugyanez zavart, de azt azért néztem mert a címbeli premissza is érdekes volt, és a siket kultúra bemutatása is elgondolkodtató volt, de a karakterek maguk annyira nem, úgyhogy ahogy átlagos színtelen szagtalan szappanná kezdett válni, dobtam.

Itt a karakterek szerethetőek, elnézném még évekig a csetlés-botlásukat, és végső soron kicsit módosítva a fő témája is megmaradt, az összes szereplő szálát meghatározza valami kifelé mutatott álarc, ami érdekesebb is mint az eredeti “Lassan már DIVAT leszbikusnak lenni! Csak hazudják az egészet!!!” idétlenség.

Cápi - 2015. 09. 01. 00:04

Ezek az MTV-s tinisorozatk igazából totál nézhetők/szerethetők mindaddig, míg a két főszereplő nem kezd el vergődni. Pl. Lauren sztorija és a karakterfejlődés nagyon szépen meg lett csinálva. Szóóóval. Meglátjuk.

Elis - 2015. 09. 01. 13:00

tyű tényleg! Faking it! a nagy Fear the walking deadezésben el os felejtettem, hogy most kezd meg tényleg annyira régen volt az évad első fele, hogy lassan a sorozatot magát is elfelejtem. pedig kár lenbe elfelejteni, a kezdeti “hát izé aranyos és nézhetőből” egészen jól eljutottunk a kötelező heti nézősségbe. azt hiszem az egész bittersweetség az, ami a fentebb említetteken kívül nézőssé teszi magát a sorozatot (meg valahogy mindenkit megszerettem, még a srácot is, akinek nem jut eszembe hirtelen a neve (ugye az eltelt egy év :-) )
a trailer alapján pont az jutott eszembe, hogy eddig viszonylag okosan oldották meg a dolgokat, a karakterfejlődések jók voltak…de innen hova tudják majd fokozni/kavarni és a trailer alapján egy kicsit félő, hogy nem biztos hogy tetszetős irányba.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz