login |

Finálé előtt: Scream

2015. 08. 31. 19:05 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

A kibeszélő itt, a gyilkostippelde itta Scream fináléjának előzetese pedig a tovább mögött.

Nemsokára mindenki derül, mert minden kiderül? Nem olvastam a gyilkossal, gyilkosokkal kapcsolatos kombinálásokat, de mostanság jutott az az eszembe, hogy simán meghúzhatják azt, hogy az 1×10-re nem oldódik meg semmi, csak kapunk egy nagy cliffhanger-t, nem? (Már persze, ha nem nyilatkozták előtte az ellentétét.) És ennek szerintem nem nagyon örülnék.

Scream-1

Mint ahogy annak sem örültem, hogy bár valamilyen szinten a szezon közepéhez képest felpörgött a sorozat, és az 1×09 sem volt rossz, de annyira tipikusnak tűnt és átlátszónak (a rendőr, a tanár…), hogy mégsem voltam oda érte különösebben. Persze lehet, hogy a finálé után majd elismerően fogok csettinteni, de jelenleg csak a tipikus jeleken és a félrevezetéseken bosszankodom inkább.

Még a Pulp Fiction-ös tánc sem dobott fel. Na, de majd szerdán. Mint írtam, fináléelőzetes a tovább mögött, lehet kikockázni.

8 hozzászólás Ne habozz!

NightBagoly - 2015. 08. 31. 19:11

Wes Craven pedig – mától – foroghat a sírjában, hogy mire vitte a Scream.

LaCRossE - 2015. 08. 31. 19:57

Örülök, hogy már a finálé jön, mert nagyon érdekel a gyilkos kiléte, de ez így 10 részben rettenetesen túlhúzott. 6 résszel jobban működött volna.

winnie - 2015. 08. 31. 20:07

NightBagoly: neki is van kreditje, így szerintem tudta, hogy milyen.

markiboi - 2015. 09. 01. 01:34

Végül is az kiderült, hogy Audrey-nak hogy került a DNS-e a maszk belsejébe? Mintha ezt a szálat eltussolták volna, vagy csak én siklottam el felette. Az pedig, hogy ***SPOILER*** Kieran vitte haza Ninát, majd később meghalt Nina, teljesen ellentmond a pilottal. Én már nem értem. :D

Tr7 - 2015. 09. 01. 06:24

Markiboi: valoszinuleg akkor kerult Audrey DNS-e a maszkra amikor Ő, Emma es Noah abban az elhagyatott korhazban kutattak es megtalaltak a maszkot. Ha jol emlekszem Audrey vette le a polcrol…kozben meg jottek a rendorok es ezert ott kellett hagyniuk a maszkot,rajta a DNS-el…

DVM - 2015. 09. 01. 11:41

Piper az egyik. Majd meglépnek egy olyat, hogy Piper igaziból egy átoperált férfi, Brandon fia.:D
Kieranra Brandon anyja szerintem azért ismert rá, mert amilyen állapotban van, bárkire rámondaná, hogy ő az. Plusz ezt az infót is Piper adta…

Tipca - 2015. 09. 01. 12:07

markiboi: Ninát másnap este ölte meg a gyilkos, nem akkor, amikor Kieran hazavitte.

DVM: :D Ez nem a Halál angyala! :D

Az a baj, hogy egyre több jel mutat Kieranra, szóval tuti nem ő lesz a gyilkos. :D Viszont így jelentősen lecsökkent a gyanúsíthatók száma. Lehet, tényleg Branson lesz az. De így kicsit szembe mennek a Sikoly alapszabályokkal, hogy az álarc csak a legvégén kerül le.

Thomas - 2015. 09. 01. 21:11

Én már régóta gondolok erre, hogy nem fog kiderülni semmi, vagy esetleg 1 elkövető kiderül a kettőből vagy háromból. Nem is tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Mert ha most mindenkit elkapnának, akkor is valakinek folytatnia kéne.
Na mindegy, várom a finálét, az utóbbi 3 rész azért már hozta nekem a horrorfilmes hangulatot itt-ott:) Persze eléggé túl van húzva, de hát sorozat, nem egy 90 perces film.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz