login |

Gotham: az első évad 7 percben

2015. 09. 05. 20:13 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: video,

Az alábbi videó azokon segít, akiknek felkeltette az érdeklődését, hogy milyen jó gonoszok lesznek a második évadban, de nincs kedvük ledarálni 22 részt miattuk. Meg azoknak, akik az elején kaszálták a sorozatot és érdekli őket, miről maradtak le.

Tessék, a tovább mögött 7 percben össze van foglalva mi történt a Gotham első évadjában.

5 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2015. 09. 05. 21:13

A második évadra se javul a helyzet, jövő ilyenkor legfeljebb megnézek arról egy ilyen összefoglalót.

Wall-E - 2015. 09. 05. 21:23

Érdekes, mert bár a képregény-sorozatok közül valószínűleg ezt nevezném a legkevésbé jónak, de ettől függetlenül voltak tök jó pillanatok, meg szálak az első évadban, és én jól szórakoztam rajta hétről hétre általában, (inkább nem írok példákat, nem akarok lelőni semmit), viszont pl. ha cancel-t kapna a sorozat, vagy épp bármilyen okból nem nézhetném tovább, semmilyen űrt nem hagyna bennem. Viszont simán megvan a sansz, hogy javul a második évadban, mert szerintem az elsőnek bizonyos részei azt bizonyítják, hogy sokkal több is lehetne ebben a sorozatban, majd kiderül, de valószínűleg már az átívelős szálak dominanciája önmagában is dobni fog a sorozaton.

Bruce - 2015. 09. 05. 21:50

Szerintem jó volt az első évad a gyermekbetegségei ellenére is. Ez az összefoglaló elég hangulatos lett, kiragadta a legjobb pillanatokat.

bélabá - 2015. 09. 05. 22:48

7 percben elég volt. Örülök hogy nem néztem végig a sorozatot.

Llew - 2015. 09. 06. 09:56

Rajta volt a listán, hogy bepróbáljam a pilotot, de nem került rá sor, aztán a langyos kritikák sem ösztönöztek, hogy érdemes. Ez az összefoglaló pont elég volt belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz