login |

The League: kezdett a 7. évad

2015. 09. 10. 14:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Legutóbb két éve írtam a The League-ről (wow, napra pontosan!), akkor még lelkesedtem a haverszitkomért, bár akkor a túlságosan is öv alatti tartalmat sokallottam. (Nyugi, idén is jön majd Rafi és Dirty Randy.) A mostani premier nem volt annyira öv alatti, cserébe a sorozat elmúlt két szezonban megszokott, erősen közepes színvonalát hozta. Igen, kimondtam: egy ideje már nem a régi a The League.

The League - 7x01-01

Mondhatnám, hogy belefásultam a sorozatba, mint némiképp a hasonló stílusú Workaholics-ba, de míg például egy Modern Family-nél érthető a fásultság (ott nekem a 4. évadban jött el), mert elég repetitívek a részek, az improvizálásokra épülő The League esetében ez több, mint meglepő. Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy tényleg csökken a minőség?

The League - 7x01-02

Passz, de szerintem kaszálni nem fogom, mert még mindig szerethető és teljesen idióta a sorozat, ráadásul helyenként olyan random hasfalszaggató poénokat dobnak be, amiket kár lenne kihagyni. Ebben a részben is volt, nem lövöm el mindet, de Rafi belépője hatásos volt. (A Marshawn Lynch-es kezdőjelenet pedig minden NFL-nézőnek kötelező.)

The League - 7x01-03

A mostani rész a draft előtt indított. Mármint az igazi draftot szőtték bele a sztoriba, nem a fantasy focisat és történt még egy fejlemény, ami miatt nem biztos, hogy itt akarnám hagyni ezt a szezont: nem tudom, hány részre, de visszatért Pete volt felesége, az anno a pilotban szereplő Meegan, vagyis Leslie Bibb. (Oké, még később is volt egyszer, de egyébként 5 éve semmit sem tudtunk róla.)

The League - 7x01-04

Ki tudja, lehet, hogy az utolsó szezonra valami komolyabb történet is jut? Mindenkit elkezdenek a hepiend felé terelgetni? (Kivéve persze Ruxin-t.) Ki fog derülni, de mint írtam, sajnos már közel sem várom a választ akkora lelkesedéssel, mint annak idején.

1 hozzászólás Ne habozz!

exileee - 2015. 09. 11. 08:13

Sajnos tényleg romlott a minőség, de azért még mindig simán nézős

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz