login |

Délelőtti videók 3.: Undrafted

2015. 09. 17. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: reality, video, ,

A másik amerikai focis reality vagy “ma” kezdődik, vagy 09.22-én, mindegy, ez az Undrafted lesz, amire tavaly figyeltem fel, amikor az 1. évadja futott. A Hard Knocks-ban egy profi NFL-es csapat felkészülését kísérhetjük figyelemmel, s eközben sok nem draftolt játékost tesztelnek, hátha találnak közöttük csiszolatlan gyémántokat. Nos, az Undrafted ezekről a játékosokról szól.

Illetve egész pontosan a készítők kiválasztanak előre hat játékost, akiknek az NFL felé tartó útját kísérik figyelemmel kamerákkal. És mi is ezt tehetjük, ha bekapcsolódunk. Nyilván előre a készítők nem tudják, hogy valóra válik-e valamelyik nagy álma (elég valószínűtlen, de lesz, amelyiknek igen), de szurkolni azért lehet. A tovább mögötti pár promó egyenként bemutatja az idei, 2. évados alanyokat. Tavaly baromi inspirálónak találtam, marha jó volt nézni.

3 hozzászólás Ne habozz!

bhead - 2015. 09. 17. 12:42

Hol található meg az első évad? Sehol nem lelem…

winnie - 2015. 09. 17. 13:07

én a tenyardtorrent nfl-es torrentoldalról szedtem, nem tudom, hogy free reges-e. lehet, hogy egyéb, nem torrentes helyeken is volt, de olyanokat nem nagyon használok. anno kerestem mindenfelé, és valamikor felkerült oda az első rész, amit követett a többi.

kisakos - 2015. 09. 17. 15:25

Nekem nem játssza le beágyazva a videókat, itt a teljes playlist:
https://www.youtube.com/watch?v=b2kShl_ve6M&index=1&list=PLRdw3IjKY2glLP66uaOIg_Upq4UUq_PZ2
A Tenyardtorrent/Tenyardtracker nem free reg-es, most épp nem lehet tudtommal regisztrálni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz