login |

Délelőtti videó 1.: How To Get Away with Murder

2015. 09. 20. 10:19 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

OMG-momentet ígérnek, nekem pedig nem kéne néznem ABC-s promókat, mert még a sorozattól fog elmenni a kedvem a marketingesek vagy a PR-osok miatt. Jövő héten visszatér a tavalyi év egyik legjobb országos újonca, és már a premierben kiderül, hogy ki a finálés gyilkosság elkövetője. Mivan? Igen, a tovább mögötti promó szerint ez fog történni.

6 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2015. 09. 20. 10:53

Az ajánló tényleg nem lett a legjobb, érdekes, hogy szerintem még a sorozat hangulatát sem adja igazán vissza, se a zene, se az, amit mutattak belőle, valahogy teljesen más, sokkal feszesebb és az elektronikus(abb) zenétől is valahogy más. A promótól eltekintve viszont az első évad zseniálisan jó volt, szóval jöhetne magyarul is.

Tumpollo - 2015. 09. 20. 12:48

@AJ, ha arra gondolsz, akkor van magyarul, hiszen adta az AXN az egész évadot. Vagy a 2. évadra gondolsz?

AJ - 2015. 09. 20. 12:58

Tumpollo

Nem jól fogalmaztam, bocsánat. A második évad is jöhetne magyarul, így értettem. Az elsőt szinkronosan néztem és imádtam.

Theo - 2015. 09. 20. 14:18

Gyilkos lényegében már az utolsó részben is kiderült.
Persze sajnos az íróknál sokszor ez úgy megy, hogy ráfogják mindenkire, még szegény télapóra is mire kitalálnak valakit, mint PLL, hogy az legyen, igaz azt nem mindig sikerül nekik értelmesen megmagyarázni, hogy miért is ő volt a gyilkos. Mint ahogy szerintem a megölése is alapból rossz húzás volt. De persze valamiről szólnia kell.

winnie - 2015. 09. 21. 07:07

“Gyilkos lényegében már az utolsó részben is kiderült.”

az utolsó részben az első évad fő szálának tettese derült ki, az nem, hogy ki ölte meg rebeccát.

aki krimit ír, annak egyébként is úgy kell alakítania a dolgokat, hogy mindenki lehessen gyilkos, mielőtt kiválasztják, hogy ki az. kivéve, ha előre meghatározzák, de akkor nehezebb a dolguk.

Theo - 2015. 09. 28. 22:31

Jó nem mutatták meg, hogy ki Rebecca gyilkosa, de lényegében egyértelműen ki lehetett találni. Max 1 másik opció volt.
De mint mondtam, manapság bármit ki tudnak találni, és idővel arra fogni, bármennyire is valószínűtlen, vagy logikátlan, a végén még akár öngyilkos is lehetett. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz