login |

Ez volt a How To Get Away With Murder 1. szezonjában

2015. 09. 20. 14:33 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Ha már Shonda, akkor legyen kövér. Ha valaki már nem emlékezne, hogy mi történt a sorozat első szezonjában, vagy ha valaki már kaszálta és azért kíváncsi, hová futtatták ki a sztori, akkor a tovább mögött 3-4 percben a teljes évadot összefoglalja nekünk az S1 fináléjában kinyírt szereplő. Sőt, annak is ajánlom, aki nem nézi a sorozatot, hogy lássa, jó döntést hozott-e.

(Ahogy az elején bejött a zene, eszembe jutott, hogy mennyire állat a sorozat zenei anyaga, legyen szó saját zenéről vagy válogatottról, hihetetlenül pörgőssé teszi a látottakat. A sorozat zeneszerzője egy los angeles-i DJ, Photek (nem tudom, ismert-e), a recap elején pedig a OneRepublic egy számának billentyűs futama hallható, amiről eddig fogalmam nem volt.)

3 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2015. 09. 20. 16:12

A zenéje is nagyon jó. A kedvencem az, amikor Henna kihívja a rendőröket és azok átkutatják a házat. Annál a jelenetnél, ami úgy kezdődik, hogy Annelise belép a házba szól ez a zene és finoman szólva is libabőrös lettem tőle, zseniálisan volt kitalálva.

https://www.youtube.com/watch?v=VCMWXPCbc2E

Marci - 2015. 09. 21. 18:53

Nekem dilim, hogy az éppen aktuális kedvenc szappanomban felcsendülő pörgős zenéket megszerzem és arra futok, olyankor sorozatszereplő menő arcnak képzelem magam. :D Anyways, ha valakit érdekelne, de lusta lenne megkeresni, pár szám, ami betét volt az első évadból:
IAMX – I Come With Knives
Naughty Boy feat. Bastille – No One’s Here to Sleep (mindig röhögök az előadó nevén)
IAMX – Walk With the Noise
IAMX – I Salute You Christopher
IAMX- Music People
Zola Jesus – Run Me Out
The Soft Moon – Black

A promók többségében a One Republictól a Love Runs Out szólt.

Muhito - 2015. 09. 22. 04:17

Kicsit pontosítok,Photek Angol aki Los Angelesben él.Régi motoros a zeneiparban főleg drum and bass és downtempo vonalon mozog,de mindig is a kísérletező DJ-k táborát erősítette,egyedi hangzásvilágával,rengeteg remixet is jegyez és ha jól emlékszem a Pengéhez is csinált már Soundtracket,szóval nem ez az első kalandja,de remélem hogy más sorozatoknál is felfog tűnni még,mert véleményem szerint nagyon érzi ezt is!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz