login |

The Player: minden, amit tudni kell a sorozatról

2015. 09. 24. 12:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2015/16, ajánló, kampány, video,

Ééés, a Strike Back másik fele is megérkezett az NBC-re egy újonc akciósorozat főszereplőjeként. És a The Player a bűntény-megakadályozós, gazdagemberes fogadós sztorija is bőven rejt magában potenciált, hát még a helyszín, Las Vegas, és Wesley Snipes. Egyedül az aggaszt, hogy a készítő John Rogers, aki eddig két nagyon limonádé (de végülis élvezetes) sorozatot csinált.

The Player-01The Player-02

Megvallom, hogy mindig is szerettem a kevés szereplős sorozatokat, úgyhogy ez mindenképp plusz pont számomra, főleg, hogy tudatosan csökkentették a szereplők számát, hiszen a pilot idején még Cara Buono is állandó lett volna, de visszatérőre minősítették és Daisy Betts vette át a helyét. (Nem tudom, melyik volt előbb.)

The Player-04The Player-03

A partnerség is korrektnek tánik a The Blacklist-tel, illetve tűnne, ha a The Blacklist tavasszal nem állt volna bele a földbe azzal, hogy csütörtökre került… A plakát alatt, a tovább mögött 4 promó ránthat be minket, illetve ötödiknek betettem a Comic Con-os panel 16 percét is.

The Player-poster-1

4 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2015. 09. 24. 15:45

Az egyetlen országos sorozat ami tényleg érdekel, kíváncsi vagyok nagyon.

Peter_Wiggin - 2015. 09. 24. 16:34

Szerintem a fiúknak cserélniük kellett volna, Winchester jobban illett volna a Blindspot-ba, Stapleton pedig ide.

napocskin - 2015. 09. 24. 17:25

Eh, az egész sztori abszolút nem az én világom, mégis belenézek, guilty pleasure-nek jó lesz, talán. De inkább csak Philip Winchester miatt, akinek amúgy mennyivel jobban állt már a brit akcentus. :-) De azért így is erős az eyecandy faktor.

Gedeon74 - 2015. 09. 26. 21:43

Szóval egy egyfajta PoI, csavarral? :)

Nem volt ez azért rossz, annyira mindenféleképp elég volt, hogy egy pár részt még teszteljek belőle, de félek, hogy könnyen unalmassá is válhat. Snipes mindenesetre nagyon adta, nem ő lesz a gyenge láncszem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz