login |

The Middle: kezdett a 7. évad

2015. 09. 25. 16:40 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Still here.

Igen, a The Middle még mindig itt van és nem is megy sehova egy ideig, bár Charlie McDermott kissé ráijesztett a rajongókra azzal, hogy tavasszal leszerződött egy pilotba, amit aztán nem rendeltek be. Szóval ő visszatért, s már nem csak Axl megy főiskolára, hanem Sue is – a rész természetesen erről szólt, kaptunk is készülődést, mini road trip-et, meg a végén egy kis cliffanger-t, aminek feloldására azért kíváncsi leszek.

The Middle - 7x01-01

– Mom!
– Mike.
– Axl.

Mivel nem tipikus rész volt az újabb nagy váltás miatt, így természetesen csak azt tudom mondani, hogy eltekintve attól, hogy némiképp neurotikusra sikerült a hangvétel, maradt minden a régiben a színvonalat illetően, majd a folytatásban derül ki, hogy mit jelent Sue távolléte. Ahogy látom, a személyisége nem nagyon fog változni.

The Middle - 7x01-03

My God, I feel like I’m on one of those TV shows where the older brother has to take care of the younger siblings ’cause the parents are dead or incompetent or…

A rész közben pedig elmerengtem azon, hogy a 7 évad alatt a gyerekek mennyire megnőhettek, ráadásul a szemünk előtt – ezt mindig furcsa látni hosszan tartó sorozatokban. Ezt maximum persze most csak Brick-en látom, de poén elnézegetni a 2009. májusi promóképet. Egyébként nem szomorkodnék, ha megérnénk a harmadik gyerek főiskolára kerülését is.

8 hozzászólás Ne habozz!

artschi - 2015. 09. 25. 20:13

Én most kezdtem a sorozatot darálni, nagyon tetszik :)
Szinkronosan nézem, és az elején nem nagyon tudtam megszokni Neal Flynn szinkronhangját a Dokik után, de most már nincs vele gond :)

FrankLuck - 2015. 09. 25. 20:47

Épp ma néztem két részt, lassan beérem magam – soha nem volt kiemelkedő, de cserébe nagyon stabil, biztosan ott lennék a huszadik évadnál is.

Nagyné Nagy Judit - 2015. 09. 25. 21:31

Nagyon szeretem őket!

Dexter Morgan - 2015. 09. 26. 18:52

Bizony, ritkán látunk ilyen stabil színvonalat. Mindenki kellőképpen imádnivaló ahhoz, hogy bármeddig tudjam nézni. Top 10-es, még mindig.

Wall-E - 2015. 10. 02. 15:38

A második epizód annyira jó volt, nagyon szeretetreméltó sorozat, ráadásul most többféle humorban is erősek voltak, feelgood és nevetős rész is volt egyben.

farkas - 2015. 10. 27. 20:57

Annyira remélem, hogy valaki majd ír egy hosszú cikket a holloweeni részről! Már csak rutinból néztem a sorozatot, 6 évadon keresztül nem tudott megújulni, mindig ugyan azok a viccek, ugyan azok a részek, erre a hetedik évaddal akkorát húztak!!! És ennek a legjobb szemléltetése a hatodik rész, amelyik tényleg megmutatta, hogy igen, képes megújulni, képes megint 20 percnyi hangos röhögést kihozni belőlem.
Már mindkét lakótársamat rászoktattam a sorozatra, a megújulással a The Middle készítői rá is érdemeltek.

Még még még még!!

Khaal - 2015. 10. 30. 19:44

Hetedik évad eddig nagyon jó, az eddigi kiszámíthatóan korrekt minőséget mostanában próbálják felfelé vinni, szerintem sikeresen.

e/e - 2015. 11. 08. 08:52

Az egyik kedvenc feelgood sorozatom. Sok depressziós vizsgaidőszakos napom mentette meg a sorozat. Mondjuk Brick néha kicsit idegesítő tud lenni, de a többiek közül nem tudnám megnevezni a kedvencem, mindenki nagyon szerethető és a felemelő pillanatok sem túl nyálasak. Remélem még belefér nekik egy-két-tíz évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz