login |

The Mysteries of Laura: kezdett a 2. évad

2015. 09. 25. 15:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Több szempontból is fazonigazításon esett át az NBC krimisorozata, amit csak üdvözölni tudok. Egyrészt (most?) nem szerepeltek a gyerekek. Laura Diamond persze még mindig anya, anyás meglátásai és tárgyai vannak, de legalább nem megy el az idő a gyerekekre. Másrészt pedig a volt férj távolléte alatt jött egy ideiglenes új parancsnok (Callie Thorne nagyon leharcoltam néz ki, nem tudom, mennyire szándékos), így Laura együtt nyomozhatott Jake-kel. Ami ezerszer jobban állt a sorozatnak, mint az eddigi felállás – Frankie karakterét gyorsan ki is írták.

The Mysteries of Laura - 2x01-01

Persze tudom, hogy mindez csak ideiglenes (legalább gondolom), de rész közben végig abban reménykedtem, hogy meghagyják ezt a formulát, valamint az ellenséges főnököt, ami jó ötlet – papíron, mert egyébként az epizódban valamiért nagyon nem működött, nem volt szórakoztató. De talán belejönnek idővel.

Persze valahol vicces, hogy annak örülök, hogy a The Mysteries of Laura is csavar nélküli, tipikus nyomozós lett, de ez van.

The Mysteries of Laura - 2x01-03

Kár, hogy a szerkezetbeli változtatások nem mozdították ki a Laura-t a gyenge, limonádéízű középszerből (4/10). Azt aláírom, hogy a készítők ide-odacsavargatták az esetet, és próbáltak nem tipikusat írni (emberrablás volt), de még így is kissé mechanikusnak tűnt, pusztán egy-két jobb pillanattal, a poénok továbbra sem nagyon ülnek nálam. Talán másnál.

1 hozzászólás Ne habozz!

dzsiaj - 2015. 09. 25. 16:33

Ez valami horribilis volt. Lehet, hogy az első évad még ennél is gyengébb szintet ütött meg, és emiatt érezhető volt némi javulás (nem tudom, az s1-ből egy epizódot sem láttam), de avatatlan szemmel ezt nem sok választotta el az értékelhetetlentől. Oké, volt egy két jelenet, ami tetszett (mikor felhajol a “gyerekközvetítő” az asztal mögül, és 2 jelvénnyel találja magát szemközt), de attól sem sok választott el, hogy 10 perc után kikapcsoljam a francba.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz