login |

Quantico: minden, amit tudni kell a sorozatról

2015. 09. 27. 13:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: 2015/16, ajánló, kampány, video,

Ezt a sorozatot várjátok leginkább az ABC-től, s elvileg a kinti előzetes felmérések is azt mutatják, hogy a Quantico-nak van a legjobb ismertsége a csatorna újoncai közül. Persze ez nem jelent feltétlenül nézettséget és a vasárnap elég kemény nap, hiszen sokféle műfaj küzd a nézők kegyeiért.

Quantico-cast-1

Quantico-cast-01-kisQuantico-cast-03-kisQuantico-cast-04-kisQuantico-cast-05-kis

A Quantico úgy ahogy jól jött ki az ABC újonc drámákat érintő változtatgatásokból, de itt is volt szereplőcsere, ráadásul a keddi nap helyett vasárnapra került a sorozat, mert az ide szánt újoncot kénytelenek voltak totál átalakítani.

Quantico-cast-02-kisQuantico-cast-06-kisQuantico-cast-07-kisQuantico-cast-08-kis

Az alapfelállás egyébként klasszikus, emlegetik is Grey’s Academy-ként, ugyanis fiatal FBI-osokról szól, valamint egy flashforward révén belebegtetett terrortámadásról, így a szappanos és talán bűnügyi keretet egy “ki lehet az áruló?”-koncepció is körbe fogja venni, és ez akár még nagyon jól is elsülhet.

Vajon befuthat egy indai filmsztár Amerikába is egy sorozatos főszereppel? Kiderül. A tovább mögött 3 promó nézhető meg és egy forgatási videó.

6 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2015. 09. 27. 13:31

Országos tévé, itt muszáj klisékben gondolkodni, nyilván nem a legkézenfekvőbb arab vagy indiai karakter lesz a hunyó. A feketehajú szemüveges származása is egyértelmű(nek látszik), ő is kizárható. Szőke nő gyanúsan ártatlan kinézetű, ezért nem gyanús. A szőke, csíkos pólós srácnak a szeme se áll jól. Csak mondom. A színebőrű nő meg a jelentéktelen pasi a második sor jobb szélén a kakukktojások, az égvilágon semmi nincs rájuk írva. Ergo fő gyanúsítottnak marad Jake McLaughlin karaktere. De a klisék alapján belőle úgyis inkább hőst csinálnak, szóval itt visszaértem a kiindulási ponthoz. Csak azt a nyitó 8 percet tudnám felejteni……

winnie - 2015. 09. 27. 13:57

a néger csaj a főnök, szóval ő nem, de szerintem még ők sem tudják, hogy ki lesz. viszont ha az american crime-ból indulok ki, akkor nem érdemes senkit kizárni. illetőleg ki tudja, lehet, hogy azért ilyenek a karakterek, mert azt akarják, hogy így gondolkodjunk.

ilyenkor persze benne van, hogy a főhős a ludas, mert valami kisebb rosszat vállalt be. viszont kíváncsi leszek a heti dinamikájára, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a robbantó szál mennyire lesz hangsúlyos-

Blade - 2015. 09. 27. 14:05

Az egyik legjobban várt újonc nálam. Remélem nem okoz majd csalódást :)

ALDO - 2015. 09. 27. 14:55

Nekem a tavalyi how to get away with a murderer ugrott be, csak itt nem jogászok vannak, hanem FBI ügynökök. Tavaly az volt az egyetlen újonc, aminek megbántam a pilotra fordított időt, így szerintem ennek esélyt sem adok. Amúgy sem várok tőle sokat.

muhaddib - 2015. 09. 27. 17:08

Ez a szereplőgárda lehetne az arca bármely corporate reklámfilmnek. Válogassuk össze a legkülönbözőbb hátterű embereket, még véletlenül se legyen köztük 2 hasonló életű ember.

Számomra a legtöbb beépülős sorozat egyből kuka. Elég egyszer elolvasni, hogy mik a követelmények a jelentkezéshez és utána hány “background check” megy végbe, és milyen részletességgel nézik át az embert.

Szinte lehetetlen, hogy valaki beépüljön ezekbe a szervezetekbe, hacsak nem gyerekkortól képzik erre. Nem azt mondom, hogy tökéletesek, természetesen vannak korrupt és szar alakok közöttük is, de olyan szintű beépülés, mint a sorozatokban szokott lenni, lehetetlen.

Amikor elkezdik majd mutogatni, hogy egyik-másik szereplőnek milyen volt a gyerekkora, milyen csúnyaságokat követett el, hogy rá terelődjön a gyanúnk, pontosan ezeket a dolgokat keresi az FBI felvételi iroda is. Még az ovodás tanárt is felkeresik, hogy nem-e volt a gyerek kicsit szadista, vagy nem-e látszódott rajta furcsa hajlam.

Tudom, hogy sorozat, és a való életről forgatott film élvezhetetlen lenne, hiszen ki akarja 45 percen keresztül nézni, hogy 3 napot töltenek jelentés írással. Vagy, hogy a 6 órás repülőúton csak nézenk maguk elé esetleg alszanak, mert aktát kinyitni civilek előtt tilos, tehát még véletlenül se fordulhat elő, hogy kávét szürcsölgetve, olvassa a titkosított anyagot egy sima belföldi járaton.

Tippre a 13-ik részben leleplezik a szöszit, majd kiderül, hogy nem egyedül van benne. Ha tudják tovább vinni, kiderül, hogy mindenki benne van, és még a recruitment is segített neki, sőt, nem csak az FBI-ba épültek be. De remélem nem lesz igazam, és lesz egy újabb jó sorozat, bár kétlem.

Lilith - 2015. 09. 28. 18:20

Az ok,hogy belekukkantok az Rick Cosnett vendégszereplése miatt lesz.Mivel nem tűnik valami világmegváltó sorozatnak,de sosem tudni :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz