login |

Délelőtti videók 3.: Adam Ruins Everything

2015. 09. 29. 10:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: doku, video,

A truTv ma induló új sorozatáról, komédiájáról halványan a Penn & Teller: Bullshit! jutott eszembe, ami akkor ment 8 évadon át, amikor még a Showtime nem jött rá, hogy sorozat-sorozatokkal is nagy királyok lehetnek. (Sőt, ahogy olvasom egy korabeli Bullshit-kritikámat, ott azt írtam, hogy a Bullshit a Showtime válasza a Mythbusters-re.)

A lényeg, hogy az Adam Ruins Everything Adam Conover-nek CollegeHumor-on megjelent webes sorozatának tévés változata (nem tudom, mennyire folytatás és mennyire új). Ez afféle oknyomozó komédia, mely pár mindennapi dologról és tévhitről rántja le a leplet (vagy nem) – például a jegygyűrűkről, a körülmetélésről vagy a borravalókról.

A tovább mögött megnézhető a tévésorozat előzetese, valamint egy részlete, amiben egy, általunk annyira nem ismert cipős modellről beszélnek, amit egy The Amazing Race-es terjesztett el.

2 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2015. 09. 29. 12:03

Jónak tűnik!

mogsta - 2015. 09. 30. 16:32

bejövős, tényleg P&S: Bullshit! érzésem volt közben, de ez dicséret.

Hiányzott már valami ilyesmi, kezdtem kifogyni az okosságokból amivel rosszalló pillantásokat lehet bezsebeleni társaságban =)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz