login |

Limitált Széria podcast – 2×16: Animációs Klub

2015. 09. 29. 16:25 - Írta: CyClotroniC

13 hozzászólás | kategória: animáció, podcast,

Ha emlékeztek még rá, legutóbb közös sorozatnézésre invitáltunk titeket az animációs adásunk apropójából, melynek az eredményét most hallgathatjátok meg.

Beszélgettünk ugyan az adás elején általánosságban is a témáról, illetve a végén ismét előkerült egy tippjáték is, amiből elég jól lejön, hogy mennyire híres vendégek is előfordulnak szinkronhangként egy-egy ilyen szériában, de döntően azért mégiscsak a 9 sorozattal foglalkoztunk az alábbi sorrendben:

BoJack Horseman | Archer | Rick & Morty | Adventure Time | Over The Garden Wall
Steven Universe | Gravity FallsMy Little Pony | We Bare Bears

Aminek örülünk, hogy a sorozatklubosdi bevált, hiszen jöttek szép számmal vélemények tőletek is, illetve ha csak a csapatból indulunk ki, talán mindenki talált legalább egy darálnivalót a listában azokból a sorozatokból, amiket eddig nem nézett, sőt néha egészen meglepő volt, hogy kinek éppen mi jött be és mi kevésbé.

Ti hogy álltok az animációs sorozatokkal?
Van olyan, ami ott van a kedvenc sorozataitok élmezőnyében?

Ha valaki lemaradt, de szívesen próbálkozna az általunk kiválogatott epizódokkal, az itt talál hozzá segítséget, de az adás enélkül is ugyanúgy élvezhető. Le tudjátok tölteni innen mp3-ban és továbbra is megtaláltok minket Facebook-on, Twitter-en, MixCloud-on és iTunes-on is.

13 hozzászólás Ne habozz!

Raziel Anarki - 2015. 09. 29. 16:42

van :)
steven universe, adventure time, gravity falls, mlp
ebben a sorrendben

komi - 2015. 09. 29. 16:56

Samurai jack, best ever :D

LoGi - 2015. 09. 29. 17:31

Nézem: Archer, Rick and Morty, Gravity Falls. Mindhármat eléggé jónak tartom, adventure time és my little pony is daralistán van.

wondorog - 2015. 09. 29. 17:40

Archer és Rick and Morty zseniálisak + nézem a South Park-ot is, de az nagyon hullámzó

dummdumm - 2015. 09. 29. 17:50

A Gravity Falls és az Over The Garden Wall két olyan sorozat, ami szerintem kifejezetten azt bizonyítja, hogy lehet olyan tévésorozatot gyártani, ami tényleg minden korosztályt szórakoztat. – nem is kicsit…

Venom - 2015. 09. 29. 22:17

Rick & Morty annyira zseniális, hogy kedvem sincs másik animációst nézni, úgy érzem, megcsalnám a R&M-t :D

LapnLook - 2015. 09. 29. 22:44

Ha a pónikat lecserélnénk tinilányokra, akkor elveszne az egész fantasy világ amit kiépítettek. Nen véletlenül ebből készült nagyon jó poszt-apokaliptikus regényt (Fallout Equestria, meg aa végtelen spinoffja),mert ott van az alapanyag a háttérben, aa sorozatbeli történelemben

Flanker - 2015. 09. 30. 10:41

Archer, Family Guy, és erősen lemaradva Bob’s Burger. Cleveland Show-t anno végignéztem.
Amit erősen ajánlok, bár nem klasszikus sorozat, az az Oggy and the Cockroaches. Vicces, és 4. évad is van, relatíve új részekkel, és azok is jók :)

Meàcska - 2015. 10. 01. 18:11

Rick and Morty Hmm… imàdom egyszerűen zseniàlis.

AtisR - 2015. 10. 03. 10:24

Hiányoltam Wandert, a galaktikus vándort, simán beraktam volna 10. sorozatnak;)

Zem - 2015. 10. 07. 21:52

A nyári ajánló után elkezdtem a Phineas and Ferböt, régen még tévében láttam az 1. évad nagy részét és mindig is le akartam darálni, de most nem tudtam ellenálni, a héten értem a végére. Az első évadban még elég egyforma sémára épülnek a részek, és sok running gaget alapoznak meg, de azért nem kell attól félni, hogy unalmas lesz, mert évadról évadra sikerül mindig kicsit jobban megcsavarni a megszokott sémákat, poénokat, az utolsó évadban már nagyon elborult részek vannak. Imádom az az elején főleg James Bond-ot alázó Perry, azaz Agent P és ellensége a “gonosz” tudós, Dr. Doofenschmirtz szálát. Haláliak a flashbackjei (emotionally scaring backstory), amikkel megmagyarázza miért foglalná el az EGÉSZ VILÁ várost.
Ha valaki belenézne, én is ajánlanék két részt kipróbálásra:
Az első egy zseniális rész, talán a sorozat legjobbja, a 2×07 – The Chronicles of Meap, simán 10/10-es élmény volt nálam, nem csak P&F, hanem univerzális mércével.

A másik a 3×40 – The Doonkelberry Imperative, ami az egyik legelborultabb rész, ebben fő”gonoszunk” szülőhazájába, egy bájos kelet-európai országba, Drusselsteinbe látogatunk. :D

Ezek éppen 20 percesek, de a legtöbb rész 10 perces, és hihetetlen, mi minden belefér néha, pl 1 percnyi 2001 A Space Odyssey hommage: https://youtu.be/LmGVXaHkbDA

Ha megtetszik valakinek (tényleg egész jó volt a múltkori ajánló, olvassátok el), nyugodtan kezdheti az elején, mert jó részek azok is, és tényleg csak jobban kifizetődik a későbbi poénok miatt.

Zem - 2015. 10. 07. 22:00

Szóval kifizetődik az első részek megnézése a későbbi poénok által.

És ha már duplázok, akkor beírom, hogy nekem is nagy kedvenc lett a Rick and Morty és az Over the Garden Wall tavaly, és a most ajánlottak közül az Adventure Time, a Gravity Falls és a Steven Universe jött be nagyon, ha már így is-úgy is megkéstem, lehet majd írok a másik poszthoz is egy kicsit részletesebben.

joey004 - 2015. 10. 09. 16:05

Ez volt a legjobb és egyben legrosszabb adás eddig. A legjobb azért, mert az ötlet remek, a megvalósítás szintén, de a téma teljesen hidegen hagyott. Ez persze az egyéni problémám, de maga az ötlet nagyon jó, remélem lesz folytatás, mert az számomra csak jobb lehet, mert az animációs sorozatoknál minden jobban érdekel! :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz