login |

NCIS: New Orleans: kezdett a 2. évad

2015. 10. 01. 13:40 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Az NCIS: New Orleans gárdája a 2. évadra két új taggal bővült – hogy miért, azt nem tudom. Nyilván felvezették őket már az előző szezonban, de már akkor sem voltak túl érdekesek. S mint ahogy ők sem, úgy a sorozat sem. És ezen a téren nem nagyon történt változás, már a rész elején is ólomlábakon vánszorgott az idő, amikor a beavatásról és a kajákról folytattak a szereplők karakterizálásnak szánt beszélgetéseket.

NCIS - New Orleans - 2x01-03

Komolyan nem értem, hogy miért vesződnek ilyesmivel, ami nem megy, azt elvileg nem kéne erőltetni. Szerencsére (vagy sajnos) utána bűntényre is sor került, egy katonai autót robbantottak fel egy hídon, s sokadjára megfogadtam, hogy végig fogom követni a nyomozást, hogy legalább azt mondhassam, hogy az a része érdekes volt, de szokás szerint elvesztettek félúton.

Vagy ők voltak unalmasak, vagy én voltam kevés ehhez a szinthez, de eddig szinte minden általam látott résznél azt vettem észre, hogy elvesztem az érdeklődésemet. Pedig itt az alaptéma még érdekes is lehetett volna, ráadásul a nyomozás végére egyes fejlemények is érdekessé váltak, de ezeket sem tudtam értékelni, mivel az érdeklődésem már rág negatív tartományban volt.

NCIS - New Orleans - 2x01-02

Sajnos az NCIS: New Orleans továbbra is “Minek pontozzam?”-kategóriás nálam, pozitívumnak tényleg csak olyasmiket tudok említeni, mint hogy az egyik szereplőnek megnőtt a haja, illetve hogy Bakula elment beépülni és ezerszer jobb volt keményfiúként, mint téglafejű nyomozóként. A zenekedvelők pedig örülhettek Dr. John cameo-jának. (Zenében és kajában mindig erős marad az NCIS: NO, de akkor inkább egy zenés vagy egy kajás sorozat vagy reality.)

NCIS - New Orleans - 2x01-01

ui: Tudom, hogy a többi sorozatban is idétlenkednek a reklámszünet előtti és utáni snittekkel, trükköznek velük, belebegtetnek későbbi pillanatokat, de itt mintha a rész közepén teljesen random lett volna a dolog. Mert oké, ha a következő reklámszünet előtti snittet látjuk, de itt volt, hogy nem azt kaptuk. Mondjuk eleve nem értem a koncepciót, hogy ez miért jó bárkinek is.

8 hozzászólás Ne habozz!

asdf - 2015. 10. 01. 14:21

ebben benne van a Tokyo Driftes csávó is? :D

engé - 2015. 10. 01. 15:48

Közel húszmillióan nézik, de senki sem ismer olyasvalakit aki nézné.

Dave - 2015. 10. 01. 16:01

Ez a sorozat hogy tud életben maradni, tényleg fura.

winnie - 2015. 10. 01. 16:36

tavaly amerika harmadik legnézettebb sorozata volt, a népek szeretik az ncis franchise-t, de ha valaki nem nézi, akkor persze, hogy nem tudja, mi a varázsa:)

Paladin - 2015. 10. 01. 17:22

Én kifejezetten szeretem az LA-t, és az ős-NCIS-t is nézem.
Persze, hogy ezt is bepróbáltam, főleg hogy mindhárom ügynököt játszó színészt kedvelem is.
Viszont annyira ásítóan unalmas az egész, hogy képtelen voltam rajta maradni.

Zordon - 2015. 10. 01. 18:42

En meg nezem, de majdnem minden reszbe beugrik egy-egy attekeros jelenet, a nagy dramak halal unalmasak. Humor marginalis, vagy csak nekem nem jon be. Zenek neha jok.

zarojel, spoiler ( Es ezert vereztettek ki az LA-t. )

torjack - 2015. 10. 01. 21:09

Ha jól értem, ugyanolyan jellegtelen semmi még mindig, mint az elején. A nézettsége sem verdesi az eget, a LA olykor a nagytesót is megszorongatta, ez viszont…NCIS nélkül kb. kaszaszint.

Zordon - 2015. 10. 01. 21:59

igen az. Az evadnyitot ugy 35 perc alatt neztem meg. Ami nem a legrovidebb ido volt egy teljes epizodra :) !

Ugy tunik, hogy az uj csaj sem fogja felkavarni az allovizet, pedig ebben biztam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz