login |

Pilot-mustra: Dr. Ken – 1×01

2015. 10. 05. 13:25 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2015/16, kritika, pilot-mustra,

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) Valahol szurkolok a Dr. Ken sikerének és annak, hogy megérjen mondjuk 10 évadot. Vagy 5-öt, nekem az is elég, mert akkor legalább egy kicsit eltűnik a sorozatos körforgásból Dave Foley, akit nem tudom, hogyan evett ide a fene, hiszen legutóbb még a kanadai Spun Out-ba volt száműzve. (Oké, tudom, hogy mellékarc, de ő már-már Larry Joe Campbell-kategória, akinek kivonásáért pedig az According To Jim-nek lehetünk hálásak.)

Ja, hogy volt egy újoncunk is. Végre egy olyan pilot, amiben meg lehetett bízni, ami nem okozott csalódást.

DR. KEN – 1×01 – 2/10

Dr. Ken - 1x01-01

Kezdeném azzal, hogy a Dr. Ken nem volt értékelhetetlen. Van az a kategória is a tipikus többkamerás komédiák között, de itt inkább arról van szó, hogy bizonyos tényezők (Foley, a grimaszhumor, túljátszás, stb.) miatt a végső értékelésből még levontam egy pontot.

Aki szereti Ken Jeong-ot, vagy jobban rezonál a stílusra, annál még az sem kizárt, hogy simán nézős lesz a sorozat. Egyrészt azért, mert van benne jó poén, másrészt pedig, mert nagyon one man show-jellege van a Dr. Ken-nek. (Egyébként családi/munkahelyi a szitkom, otthon orvos papa, pszichológus mama, gyerekek (nagy lány, kisebb fiú), a melóban pedig a csapata (kolléga, nővér, főnök), hetibegetekkel.)

Dr. Ken - 1x01-02

Ööö, innentől kezdve pedig tényleg csak közhelyeket írhatnék, mert bár Jeong lányának volt pár jobb dumája, de ha valami még egy mosolyt sem vált ki belőlem (papíron jó poénok voltak, csak annyira lelombozó volt az egész, hogy még azok hallatán is maximum csak egy biccentésre futotta), akkor azt nem érdemes ötféleképp leírni.

Dr. Ken - 1x01-03

A pilot 3/4-e körül egyébként valami megcsillant, de nem nagyon hiszem, hogy engem megnyerhetnének.

1 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2015. 10. 05. 18:38

winnie kéne hét kérdésbe ki az a színész akit utáltok mint én a 2 fent említett arcot?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz