login |

Limitless: 3 rész után

2015. 10. 07. 18:58 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: 2015/16, kritika,

Nálam tuti marad a Limitless. Nem is kellett a poszt aljára tekernetek a gyors végeredményért. Persze senkinek ne legyenek illúziói, azért ettől még egy sima nyomozós sorozatról van szó.

limitless-3resz-1

Számomra ez simán a The Mentalist pótlékja lehet majd. Tudom, hogy sok dologban eltér, és néhol még kreatívabb is annál, de a bűnügyek és a játékosság keveredése eddig tisztára a jó öreg Patrick Jane-t juttatta eszembe.

Ami egyelőre zavar, hogy a készítők mindent ötször átvesznek a fő sztoriból. “A nevem xy” dumával kezdődik, de utána még rész közben is többször előkapják a drog és a “kinek mit nem mondhat el a főszereplő”-témát.

limitless-3resz-2

Persze tudom, hogy az előbbiekre szükség van az új nézők miatt, csak teljesen olyan hatása van mintha hülyének néznének, s mindezt egy viszonylag okos sorozat közben. Egyelőre még az ügyek sem ültek le, és ami az egyik legjobb, hogy pár klisét mintha direkt kerülnének. Például nincs a nyomozónő és a drog segítségével szuperokos srác között semmilyen szikra.

Az egészet pedig baromi szórakoztató apróságokkal dobják fel. A második részbe főleg poénok kerültek, miközben végig pörgött, viszont a harmadikban olyat találtak ki a tipikus “kimegy a rendőr bevinni a gyanúsítottat”-témára, amin csak vigyorogni lehetett. Ahogy a bűnözők információkkal teli háttértörténetét is ügyesen turbózták fel

limitless-3resz-3

A Limitless egy díjat sem fog nyerni, legalábbis kritikait biztosan nem, de egyelőre a legjobb őszi nyomozósnak néz ki, főleg ha ilyen Rosewood-okhoz hasonlíthatjuk.

10 hozzászólás Ne habozz!

naughtyl - 2015. 10. 07. 19:30

nekem is mentalist pótlék. meg annyira nem nézek sima nyomozósat, hogy vicc, de hiányzott egy ilyen darab.

az gáz, hogy ennyit ismételgetenk mindent. értjük.

már az pozitívum, hogy nem csak bábunak vannak ott a “sima” nyomozók. Debra is jött rá dolgokra, meg a partnere is.
Brian családja is egész érdekes, plusz Sloan mindig jöhet.
Én már letettem arról, hogy oly hiú ábrándban ringassam magam, ahol lehetséges, hogy a főszereplő párost, ne erőltessék össze.
amúgy Debra karaktere is meglepi. Nem mufurc, meg nem mindenáron ellenállós. sőt, legtöbbször azt érzem, hogy a Brian-nel közös jelenetekben mindjárt elneveti magát.

tudom fonots, de az egyetlen, ami nem tetszik, azok a szörnyű ruhák, amiket Debra visel. jajj.

Desmond Wallace - 2015. 10. 07. 19:55

A mentalistát nem igazán néztem, így azzal nem tudom összehasonlítani. Eddig még csak a pilot volt meg, de örülök, hogy tartja majd a szintet.

winnie - 2015. 10. 07. 19:59

human: vessük össze chót és a néger zsarut…, utóbbival csináljanak valamit!

viszont ike és mike jó.

highwaycat - 2015. 10. 07. 20:33

Ez a mai rész plusz örömet okozott. Nagy szív fájdalmam volt a Manhattan Love Story kaszája, jól esett újra egy “párként” látni a két főszereplőt. :P

Alterego-x - 2015. 10. 07. 20:56

Debra karakteré vel csomószor olyan érzésem van mintha tényleg Debra lenne a Dexterből, teljesen ugyanazok az attitűdök.

Ami nem baj.

outlander - 2015. 10. 07. 21:51

A mentalistára még nem kerítettem sort, nekem a lazaság és a főszereplő miatt valahogy a Psych és a “maradj a kocsiban” Chuck ugrott be először, ez pedig mindkettőt elég jól pótolja. Régebben természetből utáltam a nyomozós sorozatokat de itt tuti maradok a folytatásra, az iZombie visszatérésével egybekötve a szerda estém ezze le is van rendezve :)

winnie - 2015. 10. 07. 22:37

egyébként az 1×03 csont nélkül bejött, marha szórakoztató volt.

Dave - 2015. 10. 08. 09:17

Én is beveszem heti állandó nézésre.

carlos - 2015. 10. 08. 17:21

Nekem nagyon gyengek a karakterek,nyilvan majd epulnek,de a szineszeket se erzem tul erosnek. Bar ha oszinte akarok lenni magammal,szerintem az a fo gondom,h nem tudom elfogadni h egy sima nyomozos sorozat lesz mikozben hatalmas potencial van benne. Nezem tovabbra is,eddig mindharom resznel felig untam,felig jol szorakoztam.

Lighter - 2015. 10. 11. 17:09

Nekem nem tetszik a nyomozos resze. Egyaltalan nem tud lekotni az a resze. Remeltem, hogy nem kapunk meg egy 50-dik nyomozos sorozatot. Illetve nem is gondoltam volna, hogy ilyen iranyban mennek el. Kar.
Sokkal jobb lett volna, ha az osszeeskuveses, uldozeses vonalat tartjak meg. Tehat legalabb 2 evadig szokeveny lett volna.
Igy csak sajnos egy felturbozott nyomozos sorozat lett a sokbol.
Meg kitartok, mert vannak jo pillanatai. De tul okos, tul gyorsan latja az osszefuggeseket, amik eroltetettek sokszor. (Filmben hihetobb volt.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz