login |

The Vampire Diaries: kezdett a 7. évad – írta LaCRossE

2015. 10. 10. 13:50 - Írta: vendegblogger

90 hozzászólás | kategória: kritika,

– Every time I look at you all I see is NOT Elena.
– I’m so sorry this happened, but I lost Elena too, Damon. And you’re one of the few reminders I have of her to hold on to so you can either resent me or love me, but you’re stuck with me.

Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, feltételezéseim szerint pedig sokan pont most fognak még egy esélyt adni a TVD-nek. Persze nem hiszem, hogy Nina Dobrev színészi kvalitásaival lett volna a nézőknek baja, a probléma gyökere Elena Gilbert, mint karakter volt. Mindenesetre kíváncsi leszek az első és a második rész nézettségére, sokat el fog mondani a sorozatról, illetve hogy Dobrev kisasszony távozása milyen hatással lesz a nézőkre.

The Vampire Diaries - 7x01-05

Az a helyzet, hogy a sorozatra ráfért Elena kiírása, remélem ugyanis, hogy a hangnemre is hatással lesz: a TVD egyszerűen túl tinisre van véve olykor, a váltás ideje elérkezett. A tovább mögött spoileresen folytatom.

Amikor Lily Salvatore megjelent az előző évadban, akkor enyhén szólva anyáztam. Már a The Originals-ben is nagyon meg lehetett unni a szülők állandó felbukkanását, így féltem, hogy itt is ugyanazokat a köröket fogják lefutni. Azonban vele behozták a sorozat mitológiájába a félig vámpír, félig boszorkákat, ami, bár elsőre kicsit meredek húzás volt, szerintem meglepően jól működik eddig.

The Vampire Diaries - 7x01-04

Dear Diary, I’m in Hell. It’s hard to imagine a place worse than where I’ve come from but by some spectacular miracle, I’ve found it. In the weeks since I’ve arrived, three things are clear. The food is literally made of poison, the air smells like a plague, and everyone wants to know what everyone else is doing. I don’t fit in here. The world is not what I imagined.

Mondjuk nem lenne rossz, ha többet is megtennének azért, hogy ezek a szereplők elviselhetőek legyenek, a szőke csajtól konkréten a falat kaparom, a többiekben viszont látom a potenciált.

Miközben Stefanék őket próbálják semlegesíteni megölni, addig Damon, Alaric és Bonnie Amszterdamban isszák magukat a sárga földig (vagyis csak Damon). Annak örülök, hogy a Damon-Bonnie dolgot a rész vége felé elrendezték, mert a hajamat téptem volna, ha az évad arra megy el, hogy Damon azon tépelődik, megölje-e Bonnie-t, szeretett Elenája visszahozása miatt. Főleg felesleges lett volna a belső viaskodás, hiszen tudjuk, hogy ez úgysem fog megtörténni.

The Vampire Diaries - 7x01-03

Alaric eközben azért küzd, hogy visszahozza a feleségét a halálból: van egy olyan érzésem, hogy ez sikerülni is fog neki, és ebből lesz még sok probléma, sírás és drámázás.

A rész végére Caroline és Stefan is összejött. Juhé. A két szereplő között én annyi kémiát látok, mint egy fakerítés deszkái között, szóval ez a része nem kimondottan tud izgatni.

The Vampire Diaries - 7x01-02

Valahol vicces egyébként, hogy a rész közepe után nem sokkal már el is jutottunk az előző finálé flashforwardjához, de annyira nem zavar, legalább tudom, hogy néha elég nagyravágyó feltételezéseim vannak.

És, bár az előző évad időugrását már meg is magyarázták, kaptunk mindjárt egy újabbat, és főleg ez volt az a rész, ami miatt úgy döntöttem, hogy maradok egyelőre a sorozatnál: roppant mód érdekel, mi fog történni, ami oda vezet, hogy Stefan és Damonnak menekülnie kell. Ki üldözheti őket?

The Vampire Diaries - 7x01-01

A tippem elsőre az anyjuk lenne, de ő miért vadászna rájuk fegyverekkel? A másik tipp pedig valamiért Alaric felesége, Jo lenne.

Félreértés ne essék egyébként: a premier eléggé közepes volt, ha pontozni kéne, 5.5/10, de a belengetett dolgok nagyon felkeltették az érdeklődésem, így tuti maradok.

90 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2015. 10. 10. 14:14

Valaki üldözte a vámpír boszikat is és ugyanolyan kereszt sebhely volt a pasin mint stefan mellkasán a végén. Ergo valami közös dolog lesz. Csak nem vissza térnek a vámpír vadàszok? Bár ha feléleszti alaric a kedves csaját (merthogy ő boszi volt ) megeshet h a boszik üldözték az új hihrid egyedeket is. Tehát nem a boszi vámpír a fő ellenség.. ennek örülök :D bár akor bonnie anyja is vissza jöhetne. Érdekes most bonnie nem volt irrítáló..

Silas - 2015. 10. 10. 14:45

Bonnie sose volt az :D Elena annál inkább.. a végén lehet Lily, akár Bonnie is vagy egy Eretnek csaj. mert ugye Malcolmnak már annyi, volt 2 mondata a részben

Ambriel - 2015. 10. 10. 14:50

Ennyi erővel Elena maradhatott volna, annyit nyafogtak az elvesztése miatt. A város megvédésre kérjenek tanácsot Klaustól, mert ez eddig gyenge.
A hibridek kicsit olyanok, mint az első évadban sírba zárt vámpírok voltak.
Egyedül a rész vége keltette fel az érdeklődésemet, hogy ki üldözheti a testvéreket.

winnie - 2015. 10. 10. 14:54

“Egyedül a rész vége keltette fel az érdeklődésemet, hogy ki üldözheti a testvéreket.”

ahogy olvasom, itt legalább tudják már most, hogy ki az, ellentétben az arrow flashforwardjával:)

Jesustomer - 2015. 10. 10. 14:58

Winnie: ott is csak találgatás van mint itt is. Ott kb 2 esélyes lehet (thea avagy felicity de utóbbi nem lehetne mert azt nem késte volna le Barry) de abban egyeznek, hogy mindkettőre kíváncsi lettem. Csak ne kaszáljam évad közben…

LaCRossE - 2015. 10. 10. 14:59

Mármint kik tudják? Damon és Stefan? Persze, hogy tudják.

Viszont a részben csak a körvonalát/árnyékát mutatták, annyit lehet tudni, hogy aki üldözi őket, az egy nő.

DarkEagle - 2015. 10. 10. 16:00

Hát ez eléggé langyos kezdés volt. Mindenesetre jobb Elena nélkül de helyette itt van Caroline aki miatt majd újra egyesülhet a szerelmi 3szög közte meg Enzo és Stefan közt. Plusz még Matt is lehet megkapja a “csúnyábbik” Eretnek Boszivámpírt. Annyira kiismerhető ez a sorozat hogy szó nincs rá. grin hangulatjel Max 6/10-es nyitány volt de legalább nem untam halálra magam.

Azért röhej hogy Julie Plec nem tud úgy sorozatot írni hogy ne lenne benne kavarás. Még kap pár résznyi esélyt és végeztem vele mert igaz hogy nem untam halálra magam de a fentebb írt 3-szög eléggé esélyes plusz Mattnak is kinéz egy hasonló fapofa tehetségtelen szöszi. Arra meg valahogy nem vagyok kíváncsi. A halott feleség revansára meg pláne már ha tényleg ő üldözi őket és nem az anyjuk aminek nem sok értelmét látom. És ha most a semmiből megjelenik egy random vadász aki mindkét félre veszélyes azonnal kukázom is a sorozatot mert semmi kedvem azt látni megint hogy kibővül a banda még 4-5 boszivámpírral hogy megint mehessen a szerelmi dráma. -.-‘

Mia - 2015. 10. 10. 16:03

Érdekes a végén a felnyílt sebhely Stefan mellkasán, ugyanaz a forma, mint Beau nyakán. Szóval talán lesznek még további szereplők és történetszálak.

sanyika - 2015. 10. 10. 18:26

“Persze nem hiszem, hogy Nina Dobrev színészi kvalitásaival lett volna a nézőknek baja, a probléma gyökere Elena Gilbert, mint karakter volt.”

Szerintem mindkettő probléma volt. Idegesítő karakter tehetségtelen színész. 6 évadon át…

LaCRossE - 2015. 10. 10. 18:34

Bár Dobrev nem egy színészóriás, de szerintem korrekt, Kat karaktere érdekes módon elég jó volt.

-T - 2015. 10. 10. 19:10

Nem tudom, hogy csak nekem-e, de valamiért hiányzott Elena. Annyit nyavalyogtak miatta, hogy már szinte vártam, hogy visszajöjjön és fejezzék be.
Az Eretnekek szál tetszik, bár még kicsit olyan semmilyenek.
Enzo, Damon, Stefan, Caroline, szinte ugyanolyan mint eddig. Bonnie-ban és Alarick-ban látok eddig potenciált.
Remélem B. többet fog boszorkánykodni, Rick pedig visszakapja Jo-t.

A kezdés mindenesetre elég sótlan lett (4/10), nagyon érződött rajta Elena hiánya, remélem már nem fognak sokáig nyávogni miatta.

U.i.: Idén minden sorozatot flashforwarddal indítanak? (HTGAWM (mondjuk itt tavaly is), Quantico, TVD és ki tudja még mit.)

Page - 2015. 10. 11. 08:45

Egyáltalán nem hiányzott Elena, még sok is volt belőle, bízom benne, hogy lassan elfeledkeznek róla, és nem fogják állandóan emlegetni.

Először megfordult a fejemben, hogy az új szőke csajt hozták be Damonnak, meg is ijedtem, mert roppant mód irrátáló, de szerencsére kiderült, hogy ettől nem kell tartani.

Viszont háromszög nélkül nem maradunk, vajon Stefan újra pofára esik és ismét a rosszfiút választják helyette?

Egészben véve nekem tetszett, még akár jó is lehet ez.

jessm - 2015. 10. 11. 14:49

Nekem nem hiányzott Elena, és a jövö is érdekes lehet, hogy Damon miért feküdt mégis be a koporsóba és mi elöl menekültek.

Nekem tetszettek a Boszi -vámpírok, mármint van bennük petenciál.

Alaric erőfeszítései Jo feltáasztása szerintem elég jó sztori. Plusz a Bonnie-Alaric-Damon hármas jó volt együtt.

Jó volt, hogy elsimítottak a Bonnie damon dolgot ,ezt úgysem lehetett kihagyni. Azután a Bonie Damon vadászat elég menö volt.

SZerintem ez a egy jó kezdés volt, remélem tudják majd a lendületet tartani tovább is.

drusilla - 2015. 10. 11. 18:59

Az, hogy Alaric fel szeretné támasztani Jo-t még rendben is van, de mért kell Európa szélhámosait püfölnie, mikor ott van Bonnie? Ki más lehetne nagyobb segítség?
Az Eretnekék beszélhetnének választékosabban is, ahogy Lily, így nem különböznek a mostaniaktól semmiben. A bombás akciótól se tudom mit vártak? Még csak a bomba közelében se volt senki, ráadásul úgy is felépülnek egy robbanás után :o Meg mi az, hogy ott ül 5 vámpír és nem hallják meg Matt dobogó szívverését, mikor teljesen ki vannak éhezve? Egy másik vámpír felismeréséről nem is beszélve?
Egyetlen pozitív jelenetként Damon és Alaric iszogatását emelném ki, de még az is hamis volt. :P

Zsuzsy93 - 2015. 10. 11. 20:33

Nem értem, miért kellett ezeket a boszivámpírokat másik világba zárni? Damon simán kitépte az egyik szívét és Kait is megölte. Úgyhogy meglehet őket ölni…

tommy - 2015. 10. 12. 02:16

hát nem, adtam neki mégegy utolsó esélyt, de sajnos nem. ez már csak erõlködés, kifulladt a sorozat és marha érdektelen, be kell ezt már fejezni. viszlát a sorozatfinálénál TVD.

fairi - 2015. 10. 12. 11:59

drusilla
“eg mi az, hogy ott ül 5 vámpír és nem hallják meg Matt dobogó szívverését, mikor teljesen ki vannak éhezve? Egy másik vámpír felismeréséről nem is beszélve?”
ezt már meg lehetett volna szokni, majd minden sorozatban hogy a főszereplők nehogy meghaljanak bevetik ezt a trükköt.
Hirtelen az 5 szuperlény “elfelejti” minden képességét, és úgy viselkedik mint egy átlag tini.
TVD-ben legalább tucat példát lehet mondani.
Kb TVD-ben “szabály” vámpír nem tudja megkülönböztetni egy másik vámpírt egy embertől…
Ez többször is volt…

Ksz - 2015. 10. 12. 16:22

Tudom, hogy ez csak egy fél magyarázat, de a tvd-ben úgy magyarázták, hogy a természetfeletti hallásuk pl. csak akkor működik rendesen, ha ráösszpontosítanak.
Úgy működik, mint mikor pl. valaki beszél hozzád, de te közben elbambulsz. A füleddel hallod mit mond az illető, de az agyadig nem jut el mert nem oda figyelsz.
A részhez hozzászólva.
voltak benne baromságok, de szerintem az 5. és 6. évad premierjénél jobb volt.
Elena egyáltalán nem hiányzott. Gondolom (remélem) az emlegetését előbb-utóbb abbahagyják.

spoiler
Azt mondták, hogy a 3 éves történések már az esetleges 8. évad eseményeit vezetik be, és még ez évad 2/3-ánál elérnek odáig.

Bea - 2015. 10. 14. 17:25

Nagyon érdekes volt Elena nélkül. A 6. évadban amikor újra elkezdték a Delena szálat, majdnem kaszáltam a sorozatot… Most ismét úgy volt vége egy résznek, hogy alig várom a folytatást. Szerintem a három új csaj még sok meglepetést fog okozni.

Őszintén szólva,a kezdeti évadok részeit szívesen megnéztem többször is, a 6.-nál minden elég volt egyszer (főleg Delena miatt). Remélem, olyan évadot kezdtek, hogy ismét érdemes lesz többször megnézni az epizódokat…

Mellesleg szurkolok Zach Roerignek, hogy kapjon elég szerepet a karaktere. Az ötödik évadban teljesen feleslegessé vált, úgy hiszem.

Stefan, Caroline – teljesen vegyesek az érzéseim, jól indították őket, de valahol menet közben elcseszték. Pontosan azután, hogy Stefan visszakapcsolta az emberségét. Nem fogadta olyan kitörő örömmel, hogy Caroline megcsókolta. Emlékeztek rá? Azóta kissé erőltetettnek érzem, ahogy összehozták őket. Csak reménykedem, hogy tudnak javítani a helyzeten, mert amúgy ők a kedvenc karaktereim.

wondorog - 2015. 10. 16. 20:20

Na 2 rész után elkezdtem reménykedni, eddig már több élmény nyújtott, mint az utolsó 3 évad összesen, nem is értem azokat, hogy bírtam végigszenvedni és már a 3. sem volt az igazi.
A 3 boszi érdekes, a néger srác egyelőre meh. Ahogy láttam Bonnie látomásaiból a jövőben lévő vadásznak Alaric kövéhez lesz köze, kíváncsi vagyok miféle lényt támaszt fel. Lehet Jo lesz a vadász, valamiféle megszálással?

-T - 2015. 10. 17. 19:16

A 2. rész már határozottan jobb volt. 6/10
Elenát még mindig sokat emlegetik, és most ez a koporsós mizéria is idegesítő egy kicsit, de elviselhető.
Tetszenek a szálak amiket bevezettek, az Eretnekek is egyre érdekesebbek és a flashforwardok is.
Nem tudom, hogy miért, de azt gondolom, hogy Tyler lesz Caroline vőlegénye, akit emlegettek 3 évvel később. (Remélem, hogy nem, de valami miatt rá gondolok.) Elvileg a srác visszatérő karakter maradt, és nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi másért térne vissza.

Ksz - 2015. 10. 18. 10:34

Ez a rész jobb volt, mint az előző.
De hogy Alaric nem tud leszállni a halott feleségéről, pedig Bonnie még figyelmeztette is. Bár az hülyeség volt a részéről, hogy bízott benne, hogy megsemmisítette a főnix követ.
Bonnie látomásai meg, ahogy ott Stefant, Caroline-t meg Beaut össze-vissza vagdossák, az a Tvd-hez képest elég durva. Ha ez bekövetkezik, -márpedig be fog Stefan sebhelyéből kiindulva-, akkor nagyon rossz dolgok várnak rájuk.Szerintem az is fontos, hogy hol van a sebhely, mert a látomásban Beaunak egyértelműen hallatszik a sikítása, és Stefannak meg a szívénél van a sebhely 3 évvel később.
Lily egy szívtelen r*banc. Valerie meg biztos settenkedik valamiben.
Caroline vőlegénye lehet Tyler, vagy akár kamu fedősztori is lehet, mert nem volt rajta gyűrű.Illetve Stefan is lehet, ha identitást és nevet változtatott.
Szóval jelenleg az évad jobb, mint az előző 3, és ha így folytatják még a régi színvonalat is elérhetik.

Csypi - 2015. 10. 20. 12:15

Visszanéztem a látomásos részt az írásaitok miatt, de másodszorra se tudtam kivenni, hogy kiket kínoznak majd meg a jövőben.
Na mindegy, hiszek Nektek :)
Van még talán potenciál a sorozatban, de kevésbé várom a heti részeket, nem izgulok egy hétig, hogy vajon mi fog történni. Ettől függetlenül maradok és nézni fogom továbbra is, mert azért vannak érdekességek még mindig a sztoriban. 6/10 eddig az évad kezdés.

sledge - 2015. 10. 20. 18:55

Érdekes, végre van ötlet a sztoriban és nem unalmas szerelmi háromszögelés megy.

Ennn - 2015. 10. 21. 01:42

Én jobb szeretném ha Enzo vagy Klaus lenne Caroline jövőbeli vőlegénye…

Zizz - 2015. 10. 23. 11:16

Nekem tök fura volt, h a jövőbeli látomásokban Bonnie nincs benne, kiváncsi vagyok vele mi történt 3 év alatt. Röhögnék, ha most átváltozna ő is boszi/vámpír keverékké valamilyen úton-módon, akkor gondolom Elena sem jönne vissza olyan egyszerűen, ezért sokallt be Damon, és aludt a kis koporsójában…

Dav3883 - 2015. 10. 23. 16:29

Mindenkit mutatnak szépen sorjában részről-részre. tuti lesz bonnie is, ha csak addig nem halt meg :)
Amúgy egyre érdekesebb ez a jövőbeli szál, de a jelen is az, csak ez a “kell még 1 hatalmas ellenség akit le kell győzni és összetudnak fogni az Eretnekekkel” dolog nem hiányzott annyira..

Poe - 2015. 10. 25. 18:46

Sziasztok!
Az csak nekem fura, hogy az Originals-ban a vámpír-lét kizárja, hogy boszorkány is legyen vki, itt meg nem? Persze még lehet h megmagyarázzák, vagy csak én hagytam ki valamit :-)

Szaby59 - 2015. 10. 26. 13:33

Ezeknek a bosziknak nincs saját erejük, másoktól szívják el ki is rekesztették őket emiatt, szóval nem teljesen logikátlan egy ilyen húzást meglépni szerintem…
A sorozat eddigi alakulása pedig tetszik, teljesen más a hangulat (jó értelemben) úgy, hogy nincs benne Elena (na jó most koporsóstól is meg kell menteni, de ennyi még elviselhető :D ). Viszont Alaric szála egyelőre nem tetszik, bár később biztos lesz belőle bonyodalom…

DarkEagle - 2015. 10. 30. 14:30

Oké én most így eléggé elmaradtam a részekkel megnéztem a jövőheti rész előzetesét és azonnal kaszáltam. :D Julie Plec egy idióta hájas barom és még munkát is adnak neki. Igen én is egy lúzer vagyok aki anyámmal él Ms. Plec. :D Te meg egy barom aki újrahasznosította Kat-et és Elenát. Aki nem értené mi a gondom nézze meg a következő rész előzetesét de nem árulok el nagy spoilert ha azt mondom szerelmi 3-szög indul megkezdve. :D Ezúttal is ugyan az a célpont csak most nem a bratyóval. :D

DarkEagle - 2015. 10. 30. 14:47

Egyébként @Poe: Miért is kéne bármit is megmagyarázniuk? Betesznek egy szerelmi 3000-szöget és senkit se fog érdekelni más. :D

DarkEagle - 2015. 10. 30. 22:35

Oké megnéztem a heti részt csak hogy tudatosan kaszáljam a sorozatot ne csak az előzetes miatt. Komolyan kérdem miért ilyen hülye minden karakter a sorozatban? Mármint Valarie vagy ki összejön Stefánnal terhes lesz agyon verik elvetél. És ahelyett hogy visszament volna Stefánhoz elmondani neki a dolgokat marad Lily-vel. Most meg 150 évvel később szövi a tervét. Kész röhej. És azt írjátok nincs szerelmi dráma meg 3szög. CSAK AZ VAN SEMMI MÁS! :D Alaric szerelem miatt halálból hozza vissza a nőjét. Damon Elena miatt rinyál. Caroline/Stefan páros totál gagyi alapból erre behoznak melléjük egy újabb régi szeretőd ráadásul egy újabb első szerelmet. Komolyan hány első szerelme lehet valakinek? :D Az egyetlen aki már évek óta érdektelen az Matt. Ő csak azért van hogy feltudjanak valaki áldozni a még élők közül mindig. De ő se fontos szerepet se csajt nem kap. :D Plec maminak lehet nem jön be a pasi. És akkor itt vannak ezek a jövőbe tekintős baromságok. Mi értelme elmondani mi lesz a történet vége? Ha meg esetleg megváltoztatják akkor meg pláne semmi értelme. Itt drámázunk Caroline Stefan körül megint mikor tudjuk hogy 3 év múlva már nem is lesznek együtt.

És nem nem akarom lelombozni a fanokat de Car tuti hogy nem Stefan jegyese. Egyrészt mert Stefi el van foglalva a haldoklással másrészt tuti hogy szakítottak. Plusz Stefi a naplóját nem égette amiben Valerieről írt.

Szóval ja egy 30 másodperces előzetes meggyőzött arról hogy kaszáljam a sorozatot végleg ez a 4. rész csak a hab volt a tortán. Ha Plec végre elszakadna az állandó szerelmi nyáladzástól és a történetre figyelne bár ahhoz nem ért mint látjuk akkor sokkal jobb lenne a sorozat. Igaz Elena eltűnt de jött helyette másik 3-4.

Ja és mi ez már hogy Enzo szerelmes Lily-be Lily meg abba a másik fószerbe? Most komolyan? Előre látom a jelenetet.

Enzo: Damon szerelmes vagyok anyádba, bocs mate! :D
Damon: Bamba tekintet. hátat fordít és nem is mond inkább semmit. :D

Nem hiszem el hogy ezt valaki elolvasta a színészek közül és bejött neki. :D

Ambriel - 2015. 10. 31. 09:38

Sziasztok!

Úgy látszik Julie Plec azt hitte, hogy lenyomhatja a torkunkon még egyszer a Klaus-Katherine sztorit, és nem fogunk rájönni. Tévedett.

Valerie menekülne Julian (így hívják?) elől, mint Kath Klaus elől. A már kinyírt Eretnek az új Elijah lett volna, aki mindenkinek segített. A leszbi páros az újrahasznosított Rebekah, aki annyira vágyik a normális életre. A halottaiból felkeltett Eretnek Kol pocsék másolata lenne, aki csak szórakozni vágyik. Lily, Esther Enzo Finn. Csak Mikael és Freya hiányzik.

A 3 év múlva részben pedig mégis hogyan lehetett olyan idős gyereke Alericnek?

Ez így eddig egyes Julie Plec.

DarkEagle - 2015. 10. 31. 09:51

Hát ha azt nézzük hogy Alaric feltámasztotta ugye az asszony aki már alapból terhes volt a gyerekek akkor is csak 3 évesek max. akörül már járni tudnak de ezek a kölykök legalább 5-6 évesnek tűntek. De hát majd beadja hogy a varázs kölykök gyorsabban nőnek. :D Egyébként a mami nagyon nem volt a képben megint meghalt vajon? :D Az meg a pláne hogy Damon valamiért ki van zárva a házból.

Egyébként a legszebb hogy ugye Candice aka Caroline a való életben már terhes és ha minden igaz bele fogják írni a terhességét a sorozatba. :D HURRÁ!!! Két vámpírnak gyereke lesz. A TO-ban lenyeltem mert Kalus félig vérfarkas ahogy Hayley is de azért kérem itt a TVD-ben két hulláról beszélünk Miss Plec.

DarkEagle - 2015. 10. 31. 09:53

Hát ha azt nézzük hogy Alaric feltámasztotta ugye az asszonyt aki már alapból terhes volt a gyerekekkel akkor is csak 3 évesek max. Akörül már járni tudnak de ezek a kölykök legalább 5-6 évesnek tűntek. De hát majd beadja hogy a varázs kölykök gyorsabban nőnek. :D Egyébként a mami nagyon nem volt a képben megint meghalt vajon? :D Az meg a pláne hogy Damon valamiért ki van zárva a házból.

Egyébként a legszebb hogy ugye Candice aka Caroline a való életben már terhes és ha minden igaz bele fogják írni a terhességét a sorozatba. :D HURRÁ! Két vámpírnak gyereke lesz. A TO-ban lenyeltem mert Klaus félig vérfarkas ahogy Hayley is de azért kérem itt a TVD-ben két hulláról beszélünk Miss Plec.

jjujj - 2015. 11. 02. 17:20

@Ambriel

azért nem pontosan így van, mert nem menekül Valerie(már ha nem átvitt értelemben gondoltad), csak nem akarja a közelükben tudni, de jól rávilágítottál, hogy tulajdonképpen egy helyben topog az egész sorozat és ismétli önmagát

(egyáltalán él Julian, mert Lilynek valamiért kellett az a kő és nyilván céljai voltak vele)

Nekem valahogy nagyon hiányzik Kath, Nina Dobrev nagyon jól alakította és eddig egy badass girl sem hozza ezt a szintet

vera11 - 2015. 11. 02. 19:10

Bonnie azzal a kővel lát kereszt sebeket szoval köze lesz a kőhöz.

opalisc - 2015. 11. 07. 13:13

Sziasztok! Kérdem halkan, hogy a bánatba sikerült épp Julian lelkét visszahozni, ha a többiekbe random lelkek kerültek? Lehet az Eretnekek tudtak más ráolvasást, vagy még lesz csavar?
A gyerekek: ha Jo (aki nem is Jo) nem terhesen jött vissza, márpedig pocak nincs, a kicsik esetleg (csak filózgatok) nem lehetnek Caroline gyermekei?
@ Ennn: Enzo ezek szerint Bonnie jövőbeli szerelme..
Nekem továbbra is guilty pleasure, az Originalsszal, van miből kikapcsolnom mostanság, a hibákkal együtt is maradok még.:)

Ksz - 2015. 11. 07. 18:33

@opalisc
Szerintem Bonnie csak random próbálkozott különböző feltámasztó varázsigékkel és ez vált be elsőre, de nem jelenti , hogy ez volt a helyes. Ezért nem került Oscarnál és Jo- nál a megfelelő lélek a testbe. Plusz szerintem a kőben csak azoknak a lelke van elzárva, akikkel a vadász végzett, megjelölve őket egy x-szel.
Lily-ék ismerték a megfelelő igét (lehet, hogy Beau sem Beau, ő volt az első tesztalany), ezért kapta vissza Julian a lelkét, és amint visszatért a hege is felszívódott. Ezért azt gondolom, hogy a jövőbeli Stefan nem Stefan, hanem valaki más a testében, mert félresikerült valami, amikor fel akarták támasztani. Mivel a hege még megvan. Caroline meg lehet,hogy Stefan-nal van csak más testében, ezért ez a nagy titkolózás.

vev - 2015. 11. 08. 11:38

felkötöm magam, ha Caroline tényleg terhes lesz.

DarkEagle - 2015. 11. 09. 10:10

Akkor készítsd be a kötelet mert Julie Plec már lenyilatkozta hogy lehet hogy beleírják Candice terhességét is. :D

vev - 2015. 11. 09. 12:21

Igen, erről a “lehetről” tudok, be is készítettem a kötelet. De amíg nem történik meg ténylegesen, még várok az akasztással. (Mondjuk ismerve Julie Plecet ez már borítékolható.)

Noxi - 2015. 11. 12. 21:17

Nekem Kai volt a kedvencem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy tènyleg meghalt. Mindig várom, hogy újra megjelenjen.
Nina nélkül fura a sorozat, de ha őszinte akarok lenni, nem hiányzik.
Most csak megszokásból nézem a TVD.-est, annyira már nem köt le.

furkesz - 2015. 11. 13. 20:43

Most néztem meg a 7×06-ot és csak ülök és nézek ki a fejemből ezen a “roppant ötletes” megoldáson agyalva, ahogy Caroline terhességét beleírták a történetbe… a kaszán gondolkodom.

szerenka - 2015. 11. 13. 21:38

Annyira fáj ez az egész Caroline-Alaric szál mindennel együtt, hogy nem tudom magam hová tenni. Sok marhaságot csinált már a TVD, de ez úgy ütött mindent.

jessm - 2015. 11. 13. 22:35

Kicsit leestem a székről a mai részt látva, elég örült kivitelezése a szinésznő terheségének beleírása történetbe.
Mondjuk ebben a soriban tényleg az a lehetőség volt, hogy kiirják a szinésznőt vagy lámpával eltakarják a hasát vagy nem mutatják melltől lefelé.

Szóval értem is meg nem is….

Ebből persze érdekes sztori is lehet. Nekem mondjuk tetszik eddig az évad, nekem versenyben van a 4. évaddal.

vev - 2015. 11. 14. 02:36

na akkor én most veszem elő a kötelet…

karli - 2015. 11. 14. 22:50

vev nehogy felkösd már magad! Szerintem egyre szórakoztatóbb, tiszta kabaré! :D Saját magát csúfolja meg ez a sorozat, Nina Dobrev szerintem ugrándozik örömében, hogy ebben már nem vesz részt! :)

Csypi - 2015. 12. 14. 10:14

Tegnap olvastam, hogy állítólag Ian-nek is ez az utolsó évada, remélem azért mégsem.
A 9. rész vége végre megint izgi volt, kíváncsi leszek ebből hogy másznak ki, na meg a kőből is hogyan jutnak ki Bonnie képessége nélkül.

jessm - 2016. 01. 18. 11:04

Most ez a köves szori elég érdekesnek tünik, plusz érdekes,lesz, hogy Damon és Stefan pokolja milyen és milyen hatással lesz ez rájuk, és a vadász csajra is kiváncsi leszek.

Ennek a sorozatnak is addig van értelme amig benne van Stefan és Damon, ha nincs benne valamelyik akkor nincs értelme folytatni.
nem vagyok meggyőzve, hogy lesz egyáltalán 8. évad., bár így is több esélye van szerintem mint a Originalsnak és a Reign a folytatásra, egyrészt rosszabb nézettség, valamint a történet még fáradtabbnak érzem mint a TVd.

Dean - 2016. 01. 29. 14:08

Na takarodj, most Damon kajak kinyírt mindenkit? XD
Jó persze Stefan-nak csak a nyakát törte ki, meg Matt lehet, hogy csak elájult, de Bonnie eléggé halottnak tűnik. Caroline meg ugye szíven lett szúrva.

elvis - 2016. 01. 30. 19:59

Rég nem látott, kimagaslóan jó rész volt, az egész sori top5-jébe beférne. Kár,hogy ezt a színvonalat ritkán hozzák az írók.

karli - 2016. 01. 30. 22:26

Baromira unalmas rész volt, kitalálható folytatással.

Dean - 2016. 01. 31. 16:40

Adom amit elvis mond.
Baromi jó rész volt. :)

jessm - 2016. 02. 01. 10:44

Nekem is nagyon tetszett a rész. Jó volt nézni a poklot, hogy egy idő után nem tudta , hogy valóság vagy igazság mi történik.
Volt egy -két jó pillanat plédául amikor Damon írt Stefannak , hogy ne írjon többet, vagy amikor az egész tábort felrobbantotta.

Chris Isaac - 2016. 02. 03. 17:57

Csatlakoznék azokhoz akiknek tetszett rész,szerintem lehet tényleg megölt mindenkit (legalábbis azt hiszi,de ez is a poklának része),így láthatnánk mit kezd a karakter ezzel a szituval :o

Csypi - 2016. 02. 05. 09:43

Szerintem is nagyon erős és jó folytatás volt ez a rész.
Es végre megint tökre várom a folytatást. Yes! Így kell ezt.

jessm - 2016. 02. 06. 12:58

Én most egy kicsit megzavarodtam, hogy fenébe élte túl tyler azt, hogy a fejét betonbe ütötte Damon, plusz Elena mirt nem hamu a jövöben? Remélem, jó magyarázat lesz rá és nem valami nyakatekert hülyeség, és az egészet arra használva Damon pár részen keresztül öldöklő körútra induljon.

Mindenesetre érdkes rész volt, Meg tudtunk érdekes dolgot Stefan pokláról. Azonban az elöző rész jobban tetszett.

LaCRossE - 2016. 02. 07. 00:41

Elena azért nem hamu, mert Kai varázslata elvileg teljesen megóvja mindentől a testét addig, amíg Bonnie meg nem hal.
Tyler meg vérfarkas, és szerintem több kell annál, mint hogy Damon beleütötte a fejét a betonba.

Közepes rész volt egyébként.

jessm - 2016. 02. 07. 14:59

Ja, ok. Tényleg volt olyan rész is ahol Elenát a tengerbe akarták dobni, már akkor se értettem, hogy élné túl a halakkal való úszkálást, de így már értem.

emili - 2016. 02. 07. 20:21

Én nagyot csalódtam. Nem erre vártam. Ami itt történt az katasztrófa. És ahogy elena kilépet a sorozatból. Nem tudtak rendes végett vetni az életének. Finoman és lassan kikellet volna doni és nem rögtön a közepébe csapni hiszen ő volt a főszereplő. A legujabb rész az szörnyen rosz. Lehet azt akarták megmutatni , hogy Damon tud ilyen lenni hisz mindig is ilyen volt. de ha már azért a lányért igy megtudott változni akkor nem hagyná csak ennyiben h. megölte őt. mert igen is ő tette. Inkább magát védte minthogy a lányt akit teljes szivéből szeret tönkretegye. Katasztrófa. Ez a sorozat egyre roszabb és roszabb. Nem erre vártam. De az , hogy elena csak igy itthagyta őket szégyenletes.Legalább még maradt volna. Hisz ő szinész. Ez a feladata. Ő benne is csalódtam. És az irókba is. Nem. Nem és nem….. Ilyen nincs. Damon nem ölné meg akit szeret. Stefan nem hagyná ott a szerelmét még ha nem is szereti és sosem nem ölné meg a szeretteit. Ilyen hülyeséget. És Elena volt a középpont. Damon nem igy tett volna. Az a Damon akit mindenki szeret és tisztel nem ezt tette volna. Az önző , konok, és szeretetreméltó Damon sosem hagyta volna , hogy a szerelme meghaljon vagy hogy a testvére tönkretegye magát. MARHASÁG. Mert végülis ő volt a középpont mert ha Damon szomoru volt mindenki az volt és ha boldog akkor mindenki boldog volt.
Logikusan nézve semmi értelme. Szóval én abbahagytam nézni. Soha többet nem nézem. Mert csak felidegesitene. Én nem ezt a vámpirnaplókat szerettem meg. Hanem a régit. És amig nem jön vissza adig nincs értelme tovább forgatni. Ennyi. Szerintem erre nekik is rá kellene jönni.

Csypi - 2016. 02. 08. 14:34

Hát az előző erős kezdés után ez egy mélyrepülés volt, persze csöpögtettek pár új infót. Ha valóban nem eshet Elenának baja, gondolom csak látta Damon, hogy nem égett el a teste a végén még sem. Gondolom inkább csak a jelentését “értette meg”, bár azért ezt másképp is lehetett volna értelmezni, de tény, hogy Damon jelleme alapján a sötétségben lesz most a fény egy ideig. Gondolom ezért is fekszik majd be inkább végül a koporsóba.

molly - 2016. 02. 08. 17:35

Nem értem, mi volt ebben a részben olyan szörnyű. Sőt én ezt jobbnak találtam az előzőnél. Azt kb. a rész feléig unalmasnak találtam.
A mostaniban pedig szerintem igen is érdekes, hogy mindkét Salvatore kezd megbolondulni, halucinálni.
És mindez nagymértékben kihatással van a kettejük kapcsolatára. A kő játszadozik az elméjükkel. A saját gondolataikat, félelmeiket használja ellenük.
Damon mindig is meggondolatlan volt és a kő ráhatásával ez fokozódik. Stefan pedig olyannyira nem tudja mi igaz és mi halucináció, hogy kénytelen távol maradni Caroline-tól a védelme érdekében. És annak ellenére,hogy a kő mit próbál sugallni neki, mégis kitart a testvére mellett.
A koporsó gyújtogatás Elenával pedig 90%, hogy nem igaz. Tyler biztos készült erre, nem véletlen volt nála verbénás fegyver.
Ebben a részben Matt-ről is kiderül, hogy végleg át áll az ellenség oldalára. Olyannyira vámpírellenes, hogy Caroline- t használja fel Stefan ellen.Egyáltalán nem törődve a lány érzéseivel. Ha ez nem haladás egy olyan karakternél, akinek évek óta nem volt története, csak lógott a levegőben, akkor nem tudom mi az.
A vadász is meg fog jelenni. A fenyegető levél erre utalt. Mindezek tetejében Julian kis barátaival pöcegödörré tették a várost.
Szóval várom a folytatást.

molly - 2016. 02. 08. 19:21

Nem értem, miért volt olyan vállalhatatlan a 7×11. Sőt én ezt az előzőnél jobbnak találtam. Annak az első felét teljesen monotonnak éreztem.
Ellenben ebben pedig igenis érdekes, hogy mindkettő Salvatore kezd megbolondulni. A kő szórakozik velük, a saját gondolataikat, félelmeiket használja fel ellenük. Ez pedig nagymértékben hatással van a kettejük kapcsolatára.
Damon mindig is meggondolatlan volt, és a kő utóhatásaival még veszélyesebbé válik. Stefan pedig olyannyira nem képes megkülönböztetni a valóságot a káprázattól, hogy kénytelen távol tartani magát Caroline-tól a biztonsága érdekében. Annak ellenére, hogy a kő mit sugall neki, mégis kitart a bátyja mellett.
A koporsó felgyújtása Elenával együtt meg 90%, hogy nem valóság. Tyler biztos felkészült ilyesmire. Nem véletlenül volt nála a verbénás fegyver.
Matt pedig végre úgy néz ki végleg átáll az ellenség oldalára. Az ff-ben olyannyira vámpírellenes, hogy Caroline-t használja fel Stefan ellen. Cseppet sem törődve a lány érzéseivel. Ez pedig ha nem fejlemény egy olyan karakter esetében, akinek évek óta semmi története nem volt, csak lógott a levegőben, akkor nem tudom mi az.
A vadász pedig nagyon hamarosan meg fog jelenni. Erre utalt a fenyegető levél. Mindezek tetejében pedig Julian kis barátaival teljesen leamortizálja a várost.
Paul Wesley pedig ismét bebizonyította, hogy rendezőként is megállja a helyét.
Szóval várom a folytatást.

sziszko - 2016. 02. 13. 07:31

én most nem értem, Helénke akkor most tényleg meghalt?

jessm - 2016. 02. 13. 12:21

Nem halt, meg hiszen jövöben “él”.

Szerintem ez egy elég erős rész volt . Szerintem most elég jól játszanak azzal, hogyan hat a pokol a Salvatore testvérekre. A Huntress pedig izgalmasnak ellenségnek tünnik. Plusz Julian végre megkapta amit megérdemelt.

molly - 2016. 02. 19. 15:18

Ez a rész nagyon jó volt. Olyan régimódi Tvd szép.
Volt benne minden és nem tolták túl a romantikát sem.
Az is tetszett, hogy Rayna történetét némiképp összekapcsolták az 5 vadász sztorijával.
Egyedüli negatívum (meg Damon örökös önsajnálata), hogy megint Stefan áldozta be a boldogságát és magát Damon-ért és Caroline-ért.Cserébe megkapta a heget és most menekülhet. Bár ennek eredményeként megy Nola-ba és találkozik Klausékkal, úgyhogy némileg pozitivum is.
Jövőhéten Crossover.

jessm - 2016. 02. 27. 11:36

Nekem nagyon tetszett a 7×13 és és crossover.
Bár úgy éreztem,hogy caroline győzi meg Klaust , hogy Stefan-nak segítsen, ha nem is közvetve, azt egy kicsit túlzásnak érzem.
Damon és Bonnie jelenetek nagyon tetszettek, tényleg a sorozat lelke most a Bonnie és Damon kapcsolat , a testvérin kivül.
Még Caroline és Alaric között van egy jó kémia, Candice tényleg bárkivel összepárosítható.

jessm - 2016. 02. 27. 11:40

Ja é s Rayna tényleg egy jó ellenség, akitől lehet tartani…

sziszko - 2016. 02. 28. 08:16

nem tetszik, hogy most az a cselekmény, hogy kábé kétpercenként majdnem meghal valaki, jobban tetszett, amikor azon szenvedtek, hogy ki kivel kavar :) az Enzo szál meg egyszerűen kiborító, azzal a kiscsajjal… ennél még az is jobban tetszett, hogy Helénke éppen kivel jön össze, Klaus viszont jó volt :)

hummel - 2016. 03. 05. 11:44

Rayna-nak elég nehéz időszaka van mostanság. Enzo, Klaus, A Strix, Matt, Damon. Ötször halt meg az elmúlt rövid időszakban, míg az azt megelőző másfél évszázadban csupán kétszer.

abc - 2016. 03. 06. 12:19

hummel: Rayna-t megölte Matt Damon is?:D Bocsi csak megakadt a szemem, ahogy olvastam és ezek így egymásután voltak. Egyébként tényleg elég peches, hogy az utóbbi napokban vesztette el 5 életét is. Szegény indiánok, akik feláldozták érte magukat, nem sok mindent értek vele.
Az utolsó részben egyébként ez a transzfer ötlete nem hagy nyugodni, ez valami eszement ötlet. Rayna-t miért érdekelné, hogy kin van az a rohadt jel, ha ő minden vámpírt el akar pusztítani?? Most azt kellene elhinnünk, hogy Damonra hajlandó átrakni a jelet, csak hogy 10 mp-el később megölhesse? Vagy direkt futni hagyja, hogy a jel által üldözhesse? It makes no sense.

hummel - 2016. 03. 06. 17:32

abc: Szerintem ez csak egy teszt Rayna részéről. Egy teszt, amelynek végeredményében biztos, de még meglepődhet.

jessm - 2016. 03. 06. 20:22

majd meg tudjuk , hogy mit mondott Damon neki és végülis Rayna miért ment bele. Van egy olyan érzésem , hogy valamit tervez ezzel.

Zsuzsy93 - 2016. 03. 10. 21:52

Ez a Rayna hasonlít Nina Dobrevre. Amúgy én nem akarnám, hogy meghaljon a csaj. Tetszik, hogy törékenynek látszik, de úgy megy előre mint egy Terminátor.

karli - 2016. 04. 02. 19:34

Már olyan össze-visszaság ez a sorozat, hogy szinte követhetetlen. Annyira izzadtság szagú, azt se tudják már mivel tegyék érdekesebbé a történetet. Tömény bullshit.

n5wrr7 - 2016. 04. 02. 20:46

Egyetértek az előttem szólóval. Volt, h vissza kellett tekernem, hogy éppen melyik idősíkban is vannak.
Az egész rész összecsapott volt. Nora, Mary Louise, Matt teljesen időpocsékolás voltak. Damon is össze-vissza variál, megint Stefan szívja meg, ugyanazokat a köröket futjuk. Pedig nagyon ígéretesen indult az évad Elena nélkül.

molly - 2016. 04. 13. 11:51

A 17.rész tökéletes példája annak, hogy ha akarnak, akkor tudnak minőségi részt készíteni. Illetve, ha Wesley kap rendes anyagot, ami kihívás elé állítja, akkor tényleg mindent belead, és megmutatja, hogy milyen jó színész ő valójában. Plec pedig egy jó rendező, és ha akar, tud jó forgató könyvet írni.

arnoldinho - 2016. 05. 01. 15:45

Most néztem meg a 7×18-at. KOmolyan mondom, meg akarják velem utáltatni a sorozatot! Tele van idegesítőbbnél idegesítőbb karakterekkel. Borzasztó megoldások, fordulatok, történetszál. Sokszor már gyötrelems nézni az erőltetett dolgokat! A 7×17 meglepően remek epiződ lett, de a köv résszel csak felidegesítettek!

zsu93 - 2016. 05. 13. 22:14

Ez az évadzáró nem tetszett, még rendes résznek is rossz volt, nem hogy évadzárónak. Felidegesítettem magam. Megint Damonból csináltak sorozatgyilkost. Unom már, hogy egyszer jó, egyszer gonosz. Valami mást nem lehet kitalálni? Ha annyira izgalmasra akarták volna csinálni, akkor meghalhatott volna Enzo a szerelme keze által. Az erőss jelenet lett volna. Tudta Damon, hogy valami veszélyes lény van bent, de bezárja maga után az ajtót? Stefan meg kimegy még az épületből is? Nem is síetett kifelé Damon. Még hihetőbb lett volna, ha rohan kifelé és akkor ragadja meg az a lény, a feszültség meglett volna. Az egész évadban a 17. rész volt a legjobb, de a többit hagyjuk.

karli - 2016. 05. 13. 23:04

Tényleg nem akarok ünneprontó lenni, de ezért kellett volna már befejezni ez a sorozatot. Semmi újat, vagy izgit nem tudnak írni, tele van önismétléssel, csak egy kicsit a környezet változik. Megölni nem mernek senkit, bár ha megteszik se számít, itt mindenki visszajön. A múltkori résznél komolyan drukkoltam, hogy Bonnie ölje meg Damont, az tökös húzás lett volna. Húzták ezt a vadász dolgot mint a rétestésztát, aztán egy csettintésre megoldották, utána meg ez a vég… nesztek, várjátok a következő évadot, de azt hiszem én már azt nem fogom látni, nem is értem ezt is minek néztem.

sledge - 2016. 05. 14. 11:45

Hát… Katasztrófa. Unalmas, érdektelen, semmi ötlet. Az eretnekek lehettek volna érdekesek, aztán úgy eltűntek, mintha nem is léteztek volna. Arzenál, really??? Semmi tökös húzás, legalább most Enzót kiírhatták volna, ami drámai lépés, de nem merték meglépni. És most Bonnie után Damon meg Enzo a gonosz? Semmi új szereplő, csak a régiek futkosnak körbe-körbe. Kár, nem gondoltam volna, hogy a hasonmásos sztorik után ezt fogom mondani, de hiányzik Elena (és főleg Katherine).

jessm - 2016. 05. 14. 20:15

Szerintem rendben volt a rész. Bár tény, hogy nem rádtam le a krmöm és jobban is meg lehetett volna csinálni.
karli: Szerintem Damon azért zárta be maga után az ajtót, mert tudta, hogy az cucc veszélyes, és ha elkapja akkor kimegy és megöli Stefant. Mondjuk azt nem tudom, hogy gondolta kijönni,itt egy kicsit megkavarodtak az írük, mert elvileg már tudták, hogy olyan nyithathatja aki az ajtót aki az Armory tagja. Enzonál is kavar volt ezzel a bezárással.
A lény meg szerintem már akkor elkapta, amikor Elena hangját hallotta, hiszen akkor már valami transzban volt.

A potenciál meg van ebben a gonosz lényes sztoriban ,hogy egy klasz évadot kapjunk befejezésül. Ráadásul Kat és Ian szinte biztos kiszállnak a 8. évad után , szóval nem nagyon lesz értelme csak Paul és Candice -val folytatni…

sledge - 2016. 05. 15. 18:13

Lehet, hogy csak az a baj, h nézem az Originals-t. Ott sokszor volt ugyanez a probléma régebben. Ide-oda futották a köröket, de nem volt tétje, mindig mindenki megúszta. Most mérföldeket ver rá történetben és színészi játékban is. Ez a gonosz lényes sztori meg érdekes lehet, de kérdés, mit hoznak ki belőle. Az idei évad pl. azért volt rossz, mert össze-vissza csapongtak. Állandóan bajba került valaki, akit meg kellett menteni, két-három részenként jött egy újabb gond, amit gyorsan lerendeztek. Olyan érzésem volt, mintha nem lenne ötlet, hogy mit is kellene csinálni vagy mintha minimális szereplőgárdával akarnák megoldani a hátralévő kis időt költségtakarékossági okokból. A gyenge történetvezetés mondjuk kb. Klausék távozása óta érezhető, egyedül Kai és a Vándorok szála volt talán érdekesebb.

Nita - 2016. 05. 16. 20:25

Valaki elmondaná nekem kérlek, h mi volt a hetedik évad vége.? Finálé.?
Nagyon megköszöntém. :3

sledge - 2016. 05. 17. 19:32

Nita, röviden:

Bonnie-t megmentették a Vadász-átoktól, Caroline és Stefan elmentek együtt. Damon és Enzo bement az Arzenálba, ahol megszállta őket a gonosz és a végén egy hűtőházban mutattak egy csomó holttestet és hogy ők ketten mennyire élvezik. Snitt.

Nita - 2016. 05. 18. 21:00

sledge,köszönöm. :3
Bár nem néztem csak érdekelt,h mi a vége. :D Szal a sorozat már nagyon, de nagyon a béka popsija alatt van már. :D

sledge - 2016. 05. 19. 21:55

Szerintem igen, de nyilván lehetnek más vélemények is. :) Mindenesetre az beszédes, mennyire nem pörög a fórum.

Nita - 2016. 05. 24. 22:45

Szerintem Nina jól tette.h kiszállt belőle. :D Bár sajnáltam mikor Amara volt akkor hamar kiírták azt. :D Érdekes lett volna h barátkozik meg a dolgokkal azt Damonnal összejön. *-* xd

winnie - 2016. 06. 04. 06:59

karli: “de ezért kellett volna már befejezni ez a sorozatot.”

de a néző, amelyik nem fejezi be a sorozatot, nem tehet szemrehányást az íróknak, hogy nem fejezik be. sem a csatornának, hiszen látják, hogy mennyien nézik, így addig folytatni fogják, amíg nézik:)

a sorozatokat először a nézőknek kell befejeznie, hogy befejeződhessenek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz