login |

A The Last Man on Earth – 2×02-t muszáj megemlíteni

2015. 10. 11. 20:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, ilyenek voltak, video,

A The Last Man on Earth 2. évad 2. része az évadkezdés reboot vonalát vitte tovább, de persze mindenki tudja, hogy nemsokára ismét együtt lesz a banda, és akkor megint kiszállhat az, aki a sok szereplő miatt kaszálta a sorozatot, de visszanézett az idény elejére. Nyilván nem is terveztem írni a sorozatról, de az utolsó másodpercekben olyan meglepetés, hogy muszáj volt.

Először is: a TLMoE készítőinek jár a pacsi, hogy ők nem lövik el a poénokat a szereplők kiírásával a rész elején, mindig epizód végére írják ki őket, hogy ne legyen spoiler. Másrészt pedig (ezúttal) sikerült titokban tartaniuk egy igen nagy nevű új szereplő érkezését, hogy üssön. (Harmadrészt meg azért, mert hallhattam a Snow-féle Informer kumbájjás tangóharmonika-feldolgozását egy országos sorozatban – időbe telt, míg leesett, hogy tinikorom alapszámát hallom.)

A tovább mögött megnézhető, hogy kiről volt szó, és az epizód utolsó jelenetének a vége – sajnos a FOX nem tette ki a teljeset, de a lényeg így is benne van. Természetesen spoileres.

Will Ferrell in the Last Man on Earth - 2x02

Will Ferrell érkezett – és távozott.

2 hozzászólás Ne habozz!

Orni - 2015. 10. 11. 21:46

Eddigi legjobb alakítása :D

El Diablo - 2015. 10. 12. 18:09

Eddigi legviccesebb szerepe. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz