login |

The Player: 3 rész után

2015. 10. 13. 18:31 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2015/16, kritika,

A kettévált Strike Back-duó legalább egy jó utódot képes volt szállítani. Míg a Blindspot gyorsan felejtős lett, addig a The Player nagyon jól emelte a tétet részről-részre. Az alapkoncepcióról itt írtunk.

player3reszes1

Tényleg csak egy dolog tenne még jobbat ennek a sorozatnak, ha még komolytalanabbul venné magát. Többnyire fordítva szokott lenni, de itt a főszál az unalmas és túl komor, míg a heti ügyek (izé, játszmák) valami fantasztikusak. Mármint popcorn szinten.

Nem tudom, hogy 22 rész alatt mit sütnek majd ki, ki fog még Alex Kane ellen fogadni, de egyelőre nagyon jó “ügyeket” kapott, és ami durva, hogy akcióban sem ültek le. A pilot szokott a legdrágább lenni, de itt a folytatásban sem kímélik a szemünket. A második rész egy látványos rablással kezd, a harmadikban pedig mesterlövész csata van.

Mondjuk pont a mesterlövészes dologba köthetek bele, mert úgy érezték, hogy nem elég látványos, így random beletettek egy helikoptert. A fejemet vakartam tőle, viszont a komolytalanság mellé valahogy illett, csak túlvágták a jelenetet, így kicsit értelmetlen lett. A főszál miatt nem volt annyira sok idejük sajnos.

player3reszes2

Tényleg kérdéses lesz az évad alakulása, de egyelőre közelében sincs a kaszának nálam. Philip Winchester jó akcióhős lett, csak a Dealerrel való adok-kapokot kéne viccesebbre venni.

6 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2015. 10. 13. 19:29

Miért vagta földhöz a végén a dvdt?

Én szerintem rájött, hogy össze lett vágva a hanganyag, túlságosan azonosan ejtett ki bizonyos szavakat, olyan ctrl c ctrl v.

winnie - 2015. 10. 13. 19:37

a három országos újonc sorozat egyike, ami maradt nálam. nagyon kellemes kis móka, bár ha wesley snipes-nak csak ilyen b-sztorikat fognak találni, akkor baj lesz. most jó olt, nem azért mondom, péusz cassandra a terepen aranyat ért.

viszont én sem hiszem, hogy túl izgalmas lenne az étívelés, sem alex, sem a zsaru részéről.

(viszont látom már, hogy dustin ybarra is nemsokáraállandó lesz, és akkor lőttek a kevés állandó szerplőnek.)

Neoprimitiv - 2015. 10. 13. 19:45

csak az a fránya nézettség ne lenne :(
1.0 alatt sorozatok nem szoktak túlélni, még a back nine-ra is kevés az esélye.

Csaba121 - 2015. 10. 13. 21:31

Hát pedig nálam fordítva van, ezt a sorozatot már az első rész felénél kaszáltam, a Blindspotot pedig alig várom hétről-hétre, hogy megnézhessem…

Seth (GIE) - 2015. 10. 14. 10:19

Idei egyik legjobb újonc nálam is! Több akció van 1-1 részében mint némely akciófilmben :D

ravengirl - 2015. 10. 20. 09:09

Tegnap fejeztem be az első három részt: abszolút élvezhető, pörgős akciósorozat, Cassandra az egyértelmű kedvencem, nagyon jó választás erre a szerepre. Ezt sokkal kevésbé vártam, mint a Blindspotot, mégis ebben a szereplők között fokozatokkal jobb a kohézió, mint a Blindspotban, ezért ennél biztos megmaradok. A Blindspot meg majd dara. Vagy az sem :) Annál folyamatosan azt érzem, hogy letudják a kötelezőt, semmi plusz nincs benne (legalábbis számomra, pedig szerintem nagyobb potenciál van a történetben, mint itt).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz