login |

Limitált Széria podcast – 2×17: The Talking the Talk Show

2015. 10. 19. 18:45 - Írta: CyClotroniC

4 hozzászólás | kategória: podcast,

Ha legutóbbi animációs sorozatos témánk rétegnek tűnhetett, akkor a talk show-k világa mindenképpen annak számít, legalábbis nem nagyon hiszem, hogy túl sok hazai junkie lenne, aki napi rendszerességgel követi ezeket a műsorokat, ráadásul teljes hosszukban, viszont biztos mindenkinek akadnak kedvenc szkeccsei, interjúi YouTube-ról vagy akár a Sorozatjunkie délelőtti videórovatából.

Igazából nehéz még az újonc host-okat megítélni, mert kell még egy kis idő, míg beleszoknak és kialakul a saját stílusuk és rutinjuk, így inkább arról beszélgettünk, hogy mitől lesz jó egy talk show, milyen egy ideális host, kik a legjobb interjúalanyok és alapvetően mit szeretünk annyira ebben a műfajban, hogy ha csak szegmenseiben fogyasztva is, de azért stabilan találunk nekik helyet a heti táncrendben.

Kérdezhetnénk akár azt is, hogy nektek mik és kik a kedvenceitek, de talán érdekesebb ebben a formában kidumálni a dolgot:

Hogyan nézne ki nálatok egy álom talk show? Milyen tematikát követne, ki lenne a host, mennyire lenne szkeccs- vagy interjúorientált, kik lennének a legjobb vendégjelöltek, mivel dobnátok fel az egészet?

Természetesen összeszedtünk néhány videót is, amiről említést tettünk az adás során, illetve van ami csak pusztán a változatosság kedvéért került bele, a lényeg, hogy szemezgethettek kedvetekre, hátha találtok újdonságot köztük. Az adást le tudjátok tölteni innen mp3-ban és továbbra is megtaláltok minket Facebook-on, Twitter-en, MixCloud-on és iTunes-on is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Rob - 2015. 10. 19. 19:15

Hello Cyclo!
Örülök az új résznek, ez már kissé jobban érdekel, mint az előző téma :) Nem akarok ünneprontó, avagy telhetetlen lenni a kérdésemmel, de az Emmy-díjtippelős adás teljesen feledésbe merül vagy azért még hallhatunk belőle valamit? Egész ősszel azt az epizódot vártam a legjobban és tök jó lenne, hogy ha késéssel is és aktualitását vesztve, de hallhatnánk belőle valamit :) Még ha az egész anyaggal nincs is türelmetek babrálni a vágásnál, akkor csak ilyen bestof-pillanatokat. Hm? :)

CyClotroniC - 2015. 10. 19. 19:24

Az Emmy-adás végül megmentődött, meg lett vágva, rohadt hosszú lett, viszont pont azt hallgattam közben, hogy ha már az Emmy-re nem készült el, annyira évösszegzős és szokatlanul monstre lett, hogy az év végére, a toplistás élőfelvétel mellé jobban illene. Szóval kiadjuk, csak úgy, mert “extra featureként” és tematikusan jobban passzol oda, mint most elsütve az Emmy után egy hónappal random.

Rob - 2015. 10. 19. 19:36

Ó, tök jó :) Kösz a választ.

waces - 2015. 12. 04. 12:00

grat a podcasthoz. (vmiert csak most talaltam ra, de igy legalabb megvan az elkovetkezo jopar ora programja, hogy visszamenoleg ledaraljam az osszeset). csak igy tovabb

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz