login |

Limitált Széria podcast – 2×17: The Talking the Talk Show

2015. 10. 19. 18:45 - Írta: CyClotroniC

4 hozzászólás | kategória: podcast,

Ha legutóbbi animációs sorozatos témánk rétegnek tűnhetett, akkor a talk show-k világa mindenképpen annak számít, legalábbis nem nagyon hiszem, hogy túl sok hazai junkie lenne, aki napi rendszerességgel követi ezeket a műsorokat, ráadásul teljes hosszukban, viszont biztos mindenkinek akadnak kedvenc szkeccsei, interjúi YouTube-ról vagy akár a Sorozatjunkie délelőtti videórovatából.

Igazából nehéz még az újonc host-okat megítélni, mert kell még egy kis idő, míg beleszoknak és kialakul a saját stílusuk és rutinjuk, így inkább arról beszélgettünk, hogy mitől lesz jó egy talk show, milyen egy ideális host, kik a legjobb interjúalanyok és alapvetően mit szeretünk annyira ebben a műfajban, hogy ha csak szegmenseiben fogyasztva is, de azért stabilan találunk nekik helyet a heti táncrendben.

Kérdezhetnénk akár azt is, hogy nektek mik és kik a kedvenceitek, de talán érdekesebb ebben a formában kidumálni a dolgot:

Hogyan nézne ki nálatok egy álom talk show? Milyen tematikát követne, ki lenne a host, mennyire lenne szkeccs- vagy interjúorientált, kik lennének a legjobb vendégjelöltek, mivel dobnátok fel az egészet?

Természetesen összeszedtünk néhány videót is, amiről említést tettünk az adás során, illetve van ami csak pusztán a változatosság kedvéért került bele, a lényeg, hogy szemezgethettek kedvetekre, hátha találtok újdonságot köztük. Az adást le tudjátok tölteni innen mp3-ban és továbbra is megtaláltok minket Facebook-on, Twitter-en, MixCloud-on és iTunes-on is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Rob - 2015. 10. 19. 19:15

Hello Cyclo!
Örülök az új résznek, ez már kissé jobban érdekel, mint az előző téma :) Nem akarok ünneprontó, avagy telhetetlen lenni a kérdésemmel, de az Emmy-díjtippelős adás teljesen feledésbe merül vagy azért még hallhatunk belőle valamit? Egész ősszel azt az epizódot vártam a legjobban és tök jó lenne, hogy ha késéssel is és aktualitását vesztve, de hallhatnánk belőle valamit :) Még ha az egész anyaggal nincs is türelmetek babrálni a vágásnál, akkor csak ilyen bestof-pillanatokat. Hm? :)

CyClotroniC - 2015. 10. 19. 19:24

Az Emmy-adás végül megmentődött, meg lett vágva, rohadt hosszú lett, viszont pont azt hallgattam közben, hogy ha már az Emmy-re nem készült el, annyira évösszegzős és szokatlanul monstre lett, hogy az év végére, a toplistás élőfelvétel mellé jobban illene. Szóval kiadjuk, csak úgy, mert “extra featureként” és tematikusan jobban passzol oda, mint most elsütve az Emmy után egy hónappal random.

Rob - 2015. 10. 19. 19:36

Ó, tök jó :) Kösz a választ.

waces - 2015. 12. 04. 12:00

grat a podcasthoz. (vmiert csak most talaltam ra, de igy legalabb megvan az elkovetkezo jopar ora programja, hogy visszamenoleg ledaraljam az osszeset). csak igy tovabb

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz