login |

Hírcsütörtök – Mythbusters-kasza! Casual 2. évad! Switched at Birth 5. évad! Instant Mom-kasza!

2015. 10. 22. 09:01 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • Premier: Hellevator S1 + Finálé: My Grandmother’s Ravioli S4, Little Women: LA S3, Suddenly Royal S1
 • Magyar premier – AXN: 11.02 Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot (How To Get Away With Murder) 2. évad
 • Greg Berlanti megerősítette, hogy egyelőre nem terveznek Supergirl – The Flash/Arrow crossovert. A gyakorlati okok miatt többek között azért sem, mert utóbbi sorozatokban nem említették Superman létezését.
 • Coen-filmes utalások a Fargo 2. évadjából.
 • A Discovery elkaszálta a Mythbusters-t, vagyis a januárban induló 14. szezon lesz az utolsó.
 • A Mythbusters kapcsán érdemes elolvasni ezt az interjút, ami Adam Savage-dzsel és Jamie Hyneman-nel készült, sok mindenről beszélnek, arról, hogy mi volt jó, és mi nem volt jó a sorozatukban.
 • Az ABC Family berendelte a Switched at Birth 5. évadját.
 • A Hulu berendelte a Casual 2. évadját, 13 részt.
 • A Nick-at-Nite elkaszálta az Instant Mom-ot, és egy időre le is áll a sorozatok gyártásával.
 • Ezt a sztorit nem ismertem: anno a Saturday Night Live-ban David Spade poénkodott Eddie Muprhy-vel, aki ezt nagyon a szívére vette, s nem csak Spade-re rágott be, hanem az SNL-re is. Videó is van a cikk linkjén az esetről.
 • Ilyen lesz Jenna Coleman Viktória királynőként új sorozatában.
 • 11.06-án új Tim & Eric’s Bedtime Stories-különkiadás lesz az Adult Swim-en, ráadásul nem 10, hanem 20 percben.
 • Én nem követem már a Frank Darabont kontra The Walking Dead-pert, mely nemrég újra fellángolt, bonyolult ez nekem. Itt van egy összefoglaló a közelmúlt eseményeiről.
 • Állandó szerep: Bridget Regan – The Last Ship S3, Vincent D’Onofrio – Emerald City (mint Óz),
 • Vendégszerep: David Simon – Drunk History, Stephen Merchant, Analeigh Tipton, Michael Rapaport – The Big Bang Theory (érdekesség, hogy Tipton saját magát alakítva már szerepelt a TBBT-ben), Chrissy Teigen, MC Hammer – Top Chef, Steve Schirripa – Blue Bloods, Carlos Gomez – Queen of The South (visszatérő),
 • Interjú: Desmin Borges (Edgar – You’re The Worst), Jason Blum (a Hellevator producere), Matt Bomer (Donovan – American Horror Story: Hotel), Andy Karl (Mike Dodds – Law & Order: SVU), John Barrowman (Malcolm – Arrow),
 • Az NBC pilotszkriptnek berendelt a Cruel Intentions (itthon: Kegyetlen játékok) folytatását, mely Sebastian és Annette fiáról szólna. (Érdekesség, hogy anno a Cruel Intentions 2 egy tévés pilot volt, de nem került berendelésre, ezért leadták filmként.)
 • A CBS Báthory Erzsébetről rendelt be pilotszkriptet.
 • Új sorozat: Rebellion – RTÉ One/Sundance Channel, 2016. elején, 5 rész, a modern Írország születéséről az I. világháború kitörése idején. Készítő: Colin Teevan, szereplők: Brian Gleeson, Charlie Murphy, Michelle Fairley, Ruth Bradley és Sarah Greene.
 • Új sorozat: Medici: Masters Of Florence – csatorna nélkül, 8 rész, készítő: Frank Spotnitz, Nicholas Meyer, szereplők: Richard Madden, Dustin Hoffman, rendező: Sergio Mimica-Gezzan. Az Olaszországban forgatásra kerülő sorozat a Medici-család felemelkedéséről szól, ahogy kereskedőkből nagy hatalomra tettek szert – és rengeteg ellenségre.
 • Chris Rock lesz a 2016-os Oscar-gála műsorvezetője.
 • A Sesame Street nemsokára bemutatja az első autista bábkarakterét.
 • Készítői szerződés: Edward Zwick és Marshall Herskovitz – Lionsgate Tv (több év)
 • Az ABC 11.30-án 22:00-tól indítja el a The Great Holiday Baking Show, ami 4 részes cukrász reality lesz Nia Vardalos és Ian Gomez műsorvezetésével. Zsűritagok: James Beard, Johnny Iuzzini, Mary Berry.

16 hozzászólás Ne habozz!

Hiroshima32 - 2015. 10. 22. 09:24

Hú D’Onofrio mint Óz … eléggé ígéretesen hangzik :)

Sirocco - 2015. 10. 22. 10:06

Egy Medici sorozat hányszor eszembe jutott már.

payskin - 2015. 10. 22. 10:46

Elolvastam a Mythbusters interjút — érdekes, de valahogy szomorú is lettem tőle egy kicsit. Az ember azt hinné, hogy ha 15 évig dolgozol együtt valakivel, azzal akarva, akaratlanul is barátok lesztek. (Kisebb megszakításokkal pont 20 éve dolgozom együtt valakivel, és nyilván barátok lettünk/vagyunk.) Ők meg nem. Az interjúból elég jól lejön, hogy két nagyon más beállítottságú ember, akiket a sors összesodort a Mythbustersbe, nagyszerű dolog, amit eddig közösen csináltak, de ennek most vége, és mindkettő megy tovább a maga útján. Az élet rendje. Azért kár. Meg egy ilyen élő Mythbusters Tourt is szívesen megnéztem volna. RIP Mythbusters.

winnie - 2015. 10. 22. 10:54

payskin: nem feltétlenül a maguk útján, ugyanúgy folytatják a közös munkát.

nekem az egyik legjobb várt pilotom az övék: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/08/20/hircsutortok-young-hungry-3-evad/

jesustomer - 2015. 10. 22. 11:37

Nem is tudom miért mondja el újra, hogy nem lesz Flash-Arrow-Supergirl crossover. Csak a tinilányok nyomatják ezt, senkinek nincs szüksége egy még rosszabb sorozattal való “közös-ülésre” de így, hogy már 2x elmondta, hogy nem lesz akkor biztos lesz..
Személy szerint örülnék ha Flash-Arrow crossover se lenne.

pluhi - 2015. 10. 22. 11:41

Szerintem minden részt láttam a Mythbustersből, rég kifulladt már a cucc. Egyre több olyan emeletes baromság került bele, mint Bart Simpson esete a bontógolyóval (mi a rosseb a wrecking ball magyarul?:)). Nulla tudomány, semmi meglepő kimenetel, unalom.
Számomra is fura, hogy még egy közös vacsorájuk se volt a 25 év alatt. Gondolom Adam is belátta, hogy Jamie full antiszociális, kár erőltetni.

Lemoni - 2015. 10. 22. 12:22

Báthory Ezsébet a CBS-en? Milyen lájtos verzió lesz az már vagy csinálnak belőle valami vámpíros-természetfelettis maszlagot, eh! Legalább egy HBO vagy Starz dukált volna neki. Remélem, a Medici-ek kábelre kerülnek.

Savanah - 2015. 10. 22. 12:24

Örülök, hogy a Switched at birth-et berendelték, amit nem tudok, hogy most ezzel a 20. résszel véga az évadnak, vagy még visszajönnek decembereben? Sosem tudom ennél a sorozatnál, mert adnak 10 részt márciusig, aztán másik 10 részt augusztustól, aztán néha még decemberben is egyet…

winnie - 2015. 10. 22. 13:28

Lemoni: a sorozatgyilkos aspektusra koncentrálnának.

Lemoni - 2015. 10. 22. 14:22

Winnie: ebben is szkeptikus vagyok, mert akkor meg jó eséllyel történelmi heti esetes lesz. Nem hiszem, hogy a Hannibal magasságaiba vinnék a sorozatgyilkos témát. Sajnos.

des - 2015. 10. 22. 16:49

Valóban kifáradt már a mythbusters. Vagyis sok buta témát vizsgáltak szerintem is. Annyira nem fog már hiányozni. Én is minden részt láttam.

Aminek örülnék, az egy Scrapheap Challenge revival lenne. Az is sok évadot megélt, de azt nem tudtam megunni. (igaz amikor új lett a műsorvezető (Dick), azokat már nem néztem. )

Llew - 2015. 10. 22. 18:27

“Bridget Regan – The Last Ship S3”
Hurrá hurrá, Bridget Regant minden sorozatba.

Royale Bluff - 2015. 10. 22. 20:26

Savannah: jövő héten lesz az évadzáró. De egyébként is nagyobb (10-12 részes) tömbökre szokták bontani az évadokat, a tavaly decemberi egy christmas special volt. Ettől eltekintve viszont a második évad óta menetrend szerint januárban lemegy a fél évad, majd nyár elején/végén jön a folytatás.

Zordon - 2015. 10. 22. 20:33

Mythbusters hianyozni fog. Teny, hogy kezdett kifaradni, de ettol fuggetlenul hianyozni fog a heti musortervbol.

Keves sorozat el meg 14 evadot (vagy 15, ahogy szamoljuk). Sok mindent lehetett tanulni ebbol a sorozatbol, foleg gyakorlati oldalrol.

carpediem - 2015. 10. 22. 21:07

Switched at birth super!

gabor - 2015. 10. 22. 21:35

Bridget Regan +++

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz