login |

2015/16: Mérlegen az őszi országos újoncok

2015. 10. 30. 20:46 - Írta: winnie

34 hozzászólás | kategória: 2015/16, a hét kérdése

Hány országos újoncot próbáltál be? És hány maradt nézős az újak közül?

Az országos újoncok listája pár sorral lejjebb – 17-tel számoljunk, mert a Supergirl és a Wicked City csak egy részt tudott le. Na, ki a legnagyobb cult of the new-arc, kinek van a legtöbb nézős új sorozata?

Az évadnyitók már kaptak egy posztot, most jönnek az újoncok. Nem fogom elemezgetni külön a sorozatokat, a kritikáinkat olvashattátok, minden új sorozatról írtunk 2-4 posztot (ld. lent, de íme a linksor), amiről nem, arról pedig fogunk. Nyilván ezek alapján meglepetést sem fogok okozni azzal, hogy nálam mi maradt meg az összes újonc bepróbálása után.

(Igen, az összes. Jelentem, derekasan lenyomtam mindből 3 részt, egyedül a Code Black – 1×03-nak nehéz nekiveselkedni, mert nem tudom elképzelni, hogy maradós legyen. Ezúttal is voltak jó pilot utáni esések és kaszák, azonban gyenge pilot nem tudott annyit javulni, hogy nézős maradjon, ami beszédes. Három 7/10 és két 5/10-es kezdés maradt meg részemről.)

Első pillantásra kevésnek tartottam a maradós sorozatokat, mert csak 3 volt, de a kései premierekkel bővül(he)t a soruk, meg utánanéztem, hogy tavaly sem volt sokkal több maradós: 2014/15-ben a 22 őszi újoncból 5-nek néztem végig az összes részét (hol 13, hol 22), viszont a 22 midseason sorozatból 11-et végignéztem, és egy félbemaradt, de ugyancsak nézős.

17-ből egyelőre 5 marad, bár ezek egyike sem tuti, hogy 5 vagy 8 részt kibír nálam, de az 1×03-on mind túljutott. Ez vajon milyen arány? Passz, a tieitekből majd kiderül, de összességében ez az ősz sem pazar – más kérdés, hogy a fene sem bánja, hogy nincs 10-zel több nézős sorozatom, hiszen így is rengeteg minden jön egy héten új, régi és visszatérő.

Nézzük, hogy 2015/16 ősze miképp produkált nálam újoncok szempontjából, és utána a többiek is nyilatkoznak:

  • (egyelőre) nézős: The Player, Limitless, The Grinder, Life in Pieces, Crazy Ex-Girlfriend
  • kasza: Code Black, Dr. Ken, Grandfathered, Quantico, Blood & Oil, Heroes Reborn, The Muppets, Scream Queens, Rosewood, Blindspot, Truth Be Told, Minority Report
  • kérdőjel (mivel csak egy rész volt meg): a Supergirl pilotja tetszett, a Wicked City béna volt, de totális guilty pleasure-ként még akár maradhat is – de ezekről majd még bővebben írok

És akkor átadom a szót a többieknek – a kommentekben pedig nektek. Mik a benyomásaitok az országos őszről? A végén összegzés, hogy melyek a legnépszerűbbek köreikben.

human

  • sajnos elég nagy az átfedés winnie-vel, mármint kritikák szempontjából és az évad vége kapcsán “sajnos”… nézős lett: The Player, Limitless, Grandfathered, The Grinder, Life in Pieces + Lucifer (ha végre megy)
  • kasza: Dr. Ken (a 4. rész első nevetését nézzétek meg!), Quantico, Blood & Oil, Heroes Reborn, Blindspot, Minority Report, Rosewood
  • kérdőjel (mivel elsőre nem voltam kíváncsi rájuk): Crazy Ex-Girlfriend – már a sztori sem, hát még a dalolás; Code Black – kórházas sorozatokat nem szívesen nézek; Truth Be Told – mindenképp megnézem valamikor a pilotot; The Muppets – nem tudnám megmondani miért, de 5 percig bírtam; Scream Queens – 20 perc utáni bealvás volt az eredmény, de szerintem megpróbálom még valamikor; Wicked City-t és Supergirlt még megnézem valamikor, de nem fűzök nagy reményeket hozzájuk.

Casey Novak

Nagy benyomást egyik országos újonc sem tett rám, de a “ha már van, akkor nézem“-kategóriába került a Grandfathered, Life in Pieces, The Grinder és a Rosewood.
A Code Black és a Scream Queens már majdnem kasza, de még kapnak egy esélyt. A Limitless-re és a The Player-re pedig szeretnék még ránézni alkalomadtán.

CyClotroniC

Országos újoncot választani eléggé zsákbamacskás mutatvány, és bár van, hogy sikerül vakon is arra böknöm, amit tényleg megtartok majd (tavalyról iZombie, Galavant), ez nem mindig sikerül. Idén például a Scream Queens volt a legvárósabb, ami hamar a legnagyobb csalódást is okozta.

Ha nem lett volna ilyen brutális a kábeles őszi felhozatal, akkor talán a Blindspot is kapott volna még egy-két rész esélyt, de így egyelőre csak a Rob Lowe-kombóra neveztem be, ráadásul így is csalok és ha úgy vesszük, kétszeresen is.

Az ősz egyetlen telitalálata, a You, Me and The Apocalypse ugyanis még nem startolt el az NBC-n, csupán csak a brit Sky1-on, cserébe eddig imádtam minden percét, nagyon-nagyon tudom ajánlani. A The Grinder viszont már a 3-4. epizódjánál sem több kellemes kis kalandozásnál, annak ellenére, hogy így is simán a legjobb komédia az újak közül. Mármint önironikus a sorozatokkal és van benne Natalie Morales, de egyébként már most nagyon érezni rajta, hogy egy filmes időkeret bőven kimerítette volna az ötletet.

Desmond Wallace

A legtöbb országos újoncnak esélyt sem adtam. Amit elkezdtem, az viszont egyelőre marad. Talán csak a Scream Queens a kivétel, de ezt sem kaszáltam, pedig már a pilotot is borzalmasnak találtam. Viszont valamilyen szinten mégiscsak slasher, amiből mindenevő vagyok.

Nézős maradt: Blindspot, The Player, Limitless, (Scream Queens) + Még nem láttam, de a napokban pótolom: Supergirl

Neorpimitiv

Idén nagyon kevés sorozatot próbáltam be: Blindspot, Quantico, Supergirl, The Player. Ezek közül a Quantico és a Supergirl már a pilot után kasza lett, a Blindspot-nak adtam még két résznyi esélyt, de végül az is a szemétbe került. Egyedül a The Player maradt meg – azt meg az NBC kaszálja el. (Sajnos a nézettség alapján jogosan.)

Superpityu

Kicsit mintha vérszegény őszünk lett volna az országos újoncok alapján. Nem érzem a nagy átütést igazán semmiben, de akadtak érdekes próbálkozások.

Részemről abszolút a Limitless lett a favorit, ami kellően szórakoztató és érdekes maradt eddig. A heti ügyes sorozatok híján ez remek hiánypótló, főleg, hogy kellően elszálltak a készítők. A másik megragadt újonc a Scream Queens, ami bár némiképp csalódás mégis bejön. Kicsit abszurd az egész, és a poénok is idétlenek sokszor, de minden részben akad valami külön jóság ami maradásra késztet. A Supergirl szerintem meg fog maradni, ismerve, hogy a készítők képregényes témában miket műveltek az elmúlt években nem hiszem, hogy ez nagyon félre mehet. Igazából simán lehet ebből olyan jóság, mint tavaly a The Flash. Benoist pedig tök cuki, ezzel pedig már rég megvettek.

Csalódás a Blindspot és a Minorty Report. Előbbit a 2. résszel, utóbbit pedig a pilot végén akartam örökre elfelejteni. A szitkomokkal még adós vagyok magamnak, de azok egyébként is tömbösítve az igaziak.

Thomas

Egy dráma és egy komédia – a Blood & Oil és a The Muppets – maradt 3 illetve 4 rész után biztosan nézős státuszban, ráadásul a rövidebb évadok miatt kétlem, hogy ezeknél gyökeres változás állna be nálam. Szokásommal ellentétben egy krimivel, a Limitless-el is eljutottam az 5. epizódig, de ennél már korántsem érzem biztosnak, hogy az esetleges 22 részen át kitart a lelkesedésem, a Supergirl-el kapcsolatban pedig még nem tudtam dönteni a pilot alapján.

Bepróbáltam, és 1-3 rész után kaszáltam a Minority Report-ot, a Blindspot-ot és a Scream Queens-t, valamint röviden belenéztem a The Player-be és a Crazy Ex-Girlfriend-be is. Mindenképpen szeretném még bepróbálni a Code Black-et. A Heroes Reborn-t és a Wicked City-t pedig évad végi darára tartogatom

dzsiaj

Igyekeztem minden dráma pilotot bepróbálni (a Code Black és a Crazy Ex-Girlfriend kivételével sikerült is), és nézős maradt: The Player, Limitless, Heroes Reborn, Quantico. Kasza: Rosewood, Scream Queens, Blood & Oil, Minority Report. A Blindspot fekete ló, darára tervezem, de egyáltalán nem biztos, hogy ez meg is történik.

(Nálunk a 8-as mintából, többször előfordult: Limitless – 6, The Player – 6, The Grinder – 4, Life In Pieces – 3. Egyhangú?)

Az eddigi pilotkritikáink a 2015/16-os országos újoncokról (némelyikről nem írtunk mindketten):

34 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2015. 10. 30. 21:11

Nézősek: Quantico, Wicked City, Limitless
Bepróbáltam-kasza: Blindspot, The Player, Truth Be Told
Függőben: Blood and Oil (mivel valószínűleg úgyis kasza lesz, szerintem majd utólag darálom)
Nem kizárt, hogy bepróbálom: Code Black, Dr. Ken

dragon1986 - 2015. 10. 30. 21:13

Crazy Ex-Girlfriend nem érdekel
Code Black addig néztem amíg meg nap jelent az “apa” nem volt hangulatom hozzá, dara lista tagja lett
Truth Be Told sitcom junkie is vagyok ezért maradok Vanessa hiányoltam miatta maradok, a pilot tetszett, nem tudom mi fogott meg benne
The Muppets nem érdekel AGT is tovább tekerem ha szrepel benne muppets
Dr. Ken: bunkó orvosok mindig bejönnek maradt nézős 3 részenként darálom
The Grinder hidegen hagy
Grandfathered: hidegen hagy
Quantico: pilot bejöö, daralistára került
Blood & Oil: kasza, hiába az ausztrál színésznő
The Player: hetente követem, kedvencem
Heroes Reborn: pilotot nem fejeztem, lehet inkább darálom, kíváncsi vagyok annyi rosszat olvastam :D
Scream Queens: pilot jó volt, majd egyben nézem meg
Life in Pieces nem érdekel
Rosewood: mégnézem, jó háttérzajnak
Limitless: kedvencem, 2 napon belül meg is nézem
Blindspot: tetszik, hiába siralmas a főszereplő
Minority Report: érdekelt, aztán mégsem adtam neki esélyt
Supergirl mégjó hogy nézem még mindig meg van a pilot rész. pedig már látott részeket 90%-ban törlök
Lucifer nézős maradt jöhetne már 1×02

zolkó - 2015. 10. 30. 21:19

Crazy Ex-Girlfriend – Nem, nem is érdekel.
Code Black – Ez sem érdekel.
Truth Be Told – Nope.
The Muppets – 10 perc után kinyomtam a pilotot, kasza.
Dr. Ken – Nem érdekel.
The Grinder – 4 rész után kasza.
Grandfathered – Pilotot láttam, kasza.
Quantico – Pilot megvolt, kasza.
Blood & Oil – Nem érdekel.
The Player – Nagyon jó, az évad legjobbja a 40+ban.
Heroes Reborn – Pilot megvolt, borzalmas volt. Kasza.
Scream Queens – Pilot megvolt, borzalmas volt. Kasza.
Life in Pieces – Ez meg a 20+ sorik legjobbja.
Rosewood – Nem is érdekel.
Limitless – Nézős maradt, eddig bejön, de már látom, hogy hosszútávon nem biztos hogy le tud majd kötni.
Blindspot – A 2. rész közben kinyomtam, kasza.
Minority Report – Pilot megvolt, kasza.
Supergirl – Pilot megvolt, kasza.
Lucifer – Pilot megvolt, kasza.
Wicked City – Pilot megvolt, kasza.

Maradt még nézős a You Me And The Apocalypse, a Romeo Section, és a River.

LaCRossE - 2015. 10. 30. 21:34

Nem sokat kezdtem el, és azt is mindet kaszáltam. A Supergirl van még meg, de az meg nem játszik, mert csak egy rész ment le.
Most vagy én kezdek kiégni, mert nem csak az országos sorozatok minőségével van bajom, vagy tényleg szarabbak lettek a sorozatok ebben az évben.

Lemoni - 2015. 10. 30. 21:37

nézős:
The Player

kasza:
Lucifer – Supergirl – Blindspot – Wicked City – Quantico- Limitless – Rosewood – Scream Queens – Heroes Reborn – Blood & Oil

A többi még annyira sem érdekelt, hogy legalább bepróbáljam, szóval ez így elég siralmas.

ALDO - 2015. 10. 30. 21:43

Nálam idén az időhiány és az érdektelenség miatt egyelőre csak hármat próbáltam be.

The Player: nézős, abszolút kedvenc.

Minority Report: egynek elmegy. Ezt a maradék öt részt már megnézem, mert 2. évad úgyse lesz.

Blindsport. Hatalmas kérdőjel. Egyelőre három rész után pihentetem.

Amiket 100%, hogy nem fogok bepróbálni: Quantico, Rosewood, Scream Queens, The Muppets

A többiek közül szerintem páran megkapják a 2-3 rész esélyt.

Enzo - 2015. 10. 30. 21:52

A legtöbb nem érdekelt, úgyhogy 3-at próbáltam ki egyáltalán, és egyelőre nem kaszáltam egyiket se – az itteni társaság 80%-ával ellentétben:
Blindspot – nézős, de csak a sor legvégén, ha nincs más
Scream Queens – egész jól beindult, úgyhogy nézős maradt
Heroes:Reborn – hát, még egyelőre nézős az évad végéig, de egyébként elég csalódás

sherlock20 - 2015. 10. 30. 21:55

The Grinder: egy részt néztem meg, nem kaszáltam de egyelőre parkolópályán.

The Player: még nem kezdtem el, de érdekel.

Scream Queens: 3-4 rész után kaszáltam, pedig nagyon akartam szeretni. És volt is olyan aspektusa ami bejött, de összességében időpazarlásnak éreztem.

Limitless: hetiben nézős lett

Blindspot: 2. rész közben kaszáltam el.

Lucifer: még nem láttam a pilotot de érdekel.

Quantico: első rész be volt ütemezve, de aztán annyi rosszat olvastam a folytatásról, hogy “premier előtt” elkaszáltam…

Code Black ha jó lenne, érdekelne is, de mivel nem nagyon kapott jó kritikát nem kezdem el.

A többi egyáltalán nem érdekel, max akkor kezdem el valamelyiket ha annyira éljenző írások jönnek.

dinnyemano - 2015. 10. 30. 22:04

NÉZŐS: the player (segített rajta, hogy előtte strike back darám volt), limitless, quantico
pilot után kasza: the grinder, blindspot, heroes reborn

a többit nem próbáltam be.

Cyrax - 2015. 10. 30. 22:07

A Négy Nagyról minden pilotot megnéztem a Heroes Reborn kivételével (mert az eredetit sose láttam), csak a Grandfathered és a Scream Queens maradt nézős. Várom a midseason ABC drámákat…

DarkEagle - 2015. 10. 30. 22:55

Én 6 újat próbáltam be eddig. Lucifer a 6. de még nem láttam mert várok a hivatalosra.

Supergirlt láttam és imádtam. Nagyon jó kis sori lehet belőle.

Limitless-t is láttam szintén marad mert remek kis sori.

Blindspot, hát meg van a hibája de nem tudom kaszálni mert a tetkós csajok a gyengéim plusz Jaimie miatt maradnék akkor is ha rosszabb lenne. Persze nem örökre. :D

Heroes Reborn: 3 hete pespednek a részek a gépemen mert nem vagyok hajlandó megnézni őket. Valószínű hogy kasza lesz belőle. Borzalmas eddig a sorozat.

Scream Queens: 4 rész után kasza. Emma Roberts miatt se maradnék annyira gagyi.

Viszont eddig nem rossz az arány 6 újoncból 4 megmarad ha minden jól megy. A többi újoncba nem vagyok hajlandó belenézni mert ultra gagyinak tűnnek.

n5wrr7 - 2015. 10. 30. 23:02

Nézős: Blindspot, Life in Pieces, Quantico, Scream Queens,
Bizonytalan: Grandfathered, The Grinder, Jekyll & Hyde, Supergirl, The Player
Kasza: Minority Report (3 rész után), Rosewood (0,5 rész után)

DarylD - 2015. 10. 30. 23:32

Nem próbáltam be sok újoncot, de amikbe belenéztem azokkal általában elégedett voltam. Nézős maradt a Scream Queens, a Muppets, a Supergirl és a Wicked City. Egyik se kiemelkedő, de simán nézhető kategória mindegyik.

Foreveralex - 2015. 10. 30. 23:37

Nézősek lettek:

Minority Report
Quantico
Blindspot
Supergirl
Heroes Reborn
Scream Queens
The Player

Flanker - 2015. 10. 31. 00:29

Örömmel látom hogy az egyetlen amit nagy örömmel nézek, a The Player ennyi embernek bejön. Kár hogy akiknél a legjobban számít, azoknál nem..
Viszont olvasva kritikákat nem kapott el az érzés hogy jaj, ezt néznem kell. Talán nem is baj :)

Zizi - 2015. 10. 31. 00:38

Nézős:
Crazy Ex-Girlfriend
Life in Pieces
Quantico
Scream Queens

Kasza:
Code Black
The Muppets
Dr. Ken
The Grinder
Blood & Oil
Blindspot

Kérdéses:
Grandfathered
Supergirl
Wicked City

Ancsa - 2015. 10. 31. 01:00

Blindspot bepróbálva, majd első rész után kuka. A többi számomra full érdektelenség.
Azt veszem észre, hogy évről-évre kevésbé érdekelnek az országosak, már a leírás sem kelti fel az érdeklődésemet, ezen a kritika még változtathat – azt igyekszem minél többet olvasni, hátha…
A kábelesekkel viszont annál jobb a viszonyom :D

bikkbakk - 2015. 10. 31. 01:44

Life in Pieces

C-DEF - 2015. 10. 31. 02:03

(egyenlőre)Nézősök:

Scream Queens – idei kedvencem, nagyon debil, színésznők simán eladják nekem főleg emma roberts és bille lourds,tuti marad
Limitless – legjobban vártam a film miatt, jópofa, átívelés is érdekel simán marad
The Grinder – necces,eddie nero jó de amúgy annyira nem vicces
Grandfathered – necces,inkább dramedy ez nekem mint sitcom
Quantico – a training részeknél néha fogom a fejem de a robbanás utáni történet érdekel szóval maradok
The Player – egész jó akciózgatás, elnézegetem még ezt a pár részt
Heroes Reborn – nyáron újranéztem a Heroest, hát nem lett jobb,de HRG nagy kedvencem miatta végignézem
Supergirl- pilot alapján egész jó valamit nagyon el kell rontaniuk hogy ne nézzem tovább
Wicked City – pilot alapján közepes ha a nyomozás érdekes lesz maradok

Kasza:

Rosewood – unalom a köbön 20 perc után
Blindspot – 3. részt már csak tekertem
Minority Report – életemet eluntam rajta 1,5 rész alatt

Premier előtt kasza:

Crazy Ex-Girlfriend – dalolászás, kösz nem
Code Black – kórházast nem szeretem
Truth Be Told – “uncensored talking” hát persze
The Muppets – nem érdekel trailer alapján se
Dr. Ken – mr chow miatt sem
Life in Pieces – nem érdekel
Blood & Oil – ez sem érdekel

egyéb:
Lucifer – majd bepróbálom mikor idénye lesz

Eni - 2015. 10. 31. 06:57

Nézős maradt: Limitless, The Player, Lucifer

Kasza: Rosewood, Quantico, Supergirl

A Blindspot még kérdéses.

spamdog - 2015. 10. 31. 08:17

nézős lett: Limitless, The Grinder, Life in Pieces Supergirl + Lucifer

kasza: Quantico (2), Heroes Reborn(1), The Muppets(4), Scream Queens(1), Minority Report (1)

Zárójelben a bepróbált részek.

GodBadka - 2015. 10. 31. 09:27

Nézősök: The Player, Limitless (semmi extra, de kellemes kikapcsolódás mindkettő) és a Supergirl eddig (a második részes/sorozat promót megnézve is). A Lucifer várós még.

Kérdőjeles: The Muppets és a The Grinder

A többi kuka. Ha nyáron nagyon unatkoznék, lehet a Blindspotot majd ledarálom, bár eddig csak időkidobásnak tűnik.

-T - 2015. 10. 31. 10:03

Bepróbáltam: Scream Queens, Blood & Oil, Quantico, Limitless, Wicked City, Minority Report, Heroes Reborn

Nézős maradt: Quantico, Blood & Oil (kérdéses, a legutóbbi rész megint tetszett)

Kasza: Scream Queens – 5 rész után, teljesen másra számítottam, még a premier előtt.
Limitless – pilot után
Minority Report – pilot után
Wicked City – pilot fele után
Heroes Reborn – pilot után

Még be akarom próbálni: Code Black, Supergirl

markvido - 2015. 10. 31. 11:30

Egy országos újonccal próbálkoztam (The Player), azonban ezt 4 rész után kaszáltam.

Próbára vár a Quantico, (a) The Grinder és a Blindspot.

Skate - 2015. 10. 31. 12:33

Nézős:
The Player, Limitless, Blindspot

Kérdőjeles:
The Muppets, Heroes Reborn

Kasza:
Quantico, Blood & Oil, Scream Queens

Bepróbálásra vár:
Crazy Ex-Girlfriend, The Grinder

DaMan - 2015. 10. 31. 12:41

Limitless, Player és You, me and the apocalypse nézős, a Grinder pilotját megnéztem, de az évadot valószinűleg darálni fogom majd egyben.

Nem tudom a Red Oaks mennyire ér, de amint kijött a release ledaráltam.

Supergirl nálam is igéretes, de a Grinder is igy indult..

A többit be sem próbáltam.

ravengirl - 2015. 10. 31. 13:51

The Player, Blindspot, és majd Lucifer nézősek. A Quanticot zsigerből utáltam, Minority Report nem is érdekel, esetleg a Supergirlt és a Limitlesst elkezdem nézni és majd meglátom, mi lesz a sorsuk nálam.

kuktin - 2015. 10. 31. 15:37

minden őszi újoncot ami érdekelt kasszáltam már 1-2 rész után
egyedül ami maradt Into the Badlands (szerintem ez ami megmenti az őszt)

csillagvadasz2 - 2015. 10. 31. 19:40

Csak a Scream Queens-t próbáltam be.
Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de nézős maradt.

szerintem - 2015. 10. 31. 20:02

nekem az orszagos ujoncokbol egyetlen volt varos, a scream queens, de annyira lehuztatok, hogy nem biztos, hogy egyaltalan beprobalom.
az osszes tobbi nem erdekelt.

jessm - 2015. 10. 31. 23:06

NÉzős:
Quantico: meg fogott a föszereplő
Scream Queens: tetszik a humora
Supergirl: 100% bejött a kezdés
MUppets: tetszik a humora

Limitless: a legjobb ujonc

Kasza:
Heroes reborn : nagy csalódás
Crazy exgirlfriend : nem szerethető főszereplő

A többi sorozat nem érdekelt , megsem próbáltam

ProMixer04 - 2015. 11. 02. 13:17

Bepróbáltam és marad: The Player, Limitless, Quantico, Life in Pieces, Scream Queens
Főleg az első kettő a TOP nálam.

A Blindspot-ból a pilot megvolt, a folytatást még valamikor beiktatom, de nem voltam túlságosan lenyűgözve.

Ezeket még tuti bepróbálom: Supergirl, Heroes Reborn, The Grinder, Grandfathered, Truth Be Told, Blood & Oil

A többi felejtős.

A kábeles sorozatokról lehetne ilyen összefoglaló post? Esetleg évszakonként. Szerintem hiánypótló lenne. Így szépen összefoglalva, hogy mik kezdenek ott.

Nargillem - 2015. 11. 03. 14:46

Nézős: The Player, You Me and the Apocalypse, Scream Queens, Heroes Reborn(rezeg a léc), Limitless, Lucifer(ez dramedy-be de jó lenne)

2 rész után döntök: Supergirl, Life in Pieces, The Grinder

Kasza: Blindspot, Crazy Ex-girlfriend

Még vár: Quantico, Minority Report

Többi nem keltette fel az érdeklődésem.

Tilia - 2015. 11. 03. 18:24

Nézem: Quantico, Code Black, The Player, Heroes Reborn, Rosewood, Limitless, Blindspot, Minority Report

Évados darára eltéve: Blood & Oil

Várom: Supergirl, Lucifer

Meg sem próbálom megnézni:
Crazy Ex-Girlfriend
Truth Be Told
The Muppets
Dr. Ken
The Grinder
Grandfathered
Scream Queens
Life in Pieces
Wicked City

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz